- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
Evet oda doğru yöntem ama bence erken testi bi dene derim 6 gün varken gösteriyorHiç denemedim ama 2 günde bir testle takip edeyim diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oda doğru yöntem ama bence erken testi bi dene derim 6 gün varken gösteriyorHiç denemedim ama 2 günde bir testle takip edeyim diyorum
Eşim eczane satın alıcak benim yüzüme illallah geldi adama azıcık daha bekleyim diyorumEvet oda doğru yöntem ama bence erken testi bi dene derim 6 gün varken gösteriyor
Hahaha valla bende aynı zengin ettik eczaneleri yok ovulasyon testi yok hamilelik testiEşim eczane satın alıcak benim yüzüme illallah geldi adama azıcık daha bekleyim diyorum
Yaptım canım yaptım en son 24 nisanda ama negatifi gördümİnşallah canım sabrına hayran kaldım idrar testi yapsaydın ya evdee
Hiç sorma onlar da dolandırıcı olmuş 2 gün önce 10tl ye aldım dün 15tl istediler kaset testteHahaha valla bende aynı zengin ettik eczaneleri yok ovulasyon testi yok hamilelik testi
Yinede baya olmuş canım testin varsa tekrarlasamaYaptım canım yaptım en son 24 nisanda ama negatifi gördüm
24 nisanın üstünden bir hafta geçmiş ama tekrarla benceYaptım canım yaptım en son 24 nisanda ama negatifi gördüm
Testim yok yapınca daha çok stres oluyorum diye kendimi oyalıyorum, dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum açıkcası hamile değilimdir diye kendime telkin veriyorum falan ama istiyorum gebelikYinede baya olmuş canım testin varsa tekrarlasama
Herşeye geldi gibi ona da zam gelmiştir şaşırmamHiç sorma onlar da dolandırıcı olmuş 2 gün önce 10tl ye aldım dün 15tl istediler kaset testte
YamyamlarHerşeye geldi gibi ona da zam gelmiştir şaşırmam
Aynen zalımlarYamyamlar
Peki belirtilerin var mı varsa nelerEşim eczane satın alıcak benim yüzüme illallah geldi adama azıcık daha bekleyim diyorum
Amin canım benim ya inşallahÇok güzel yükselmiş canım sağlıkla gelsin inşallah
Doktorda 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi iğne coraspirin ve fitil verdi istirahat verdi kalkma dedi gitmiycem inanıyorum kendime ama evde test yapmamı engelleyemem benEvet çok iyi ama lütfen hergün yaptırma iki gün sonra veya üç gün sonra ver kan tekrar
Corspirin niye verdi pıhtılaşma mı var sendeDoktorda 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi iğne coraspirin ve fitil verdi istirahat verdi kalkma dedi gitmiycem inanıyorum kendime ama evde test yapmamı engelleyemem ben
Amin canım benim aminYaaa süper kat kat artsın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Evey pıhtılaşma var hem iğne hem coraspirin verdiCorspirin niye verdi pıhtılaşma mı var sende
Bol bol dinlen çok iş yapma folik asit kullanmayı ihmal etme ama folik asit formunu değil b9 folat vitamin olarak kullanEvey pıhtılaşma var hem iğne hem coraspirin verdi
Asla su içmeye bile kalkmam ben anneme geldim direk folbiol vermiş folik asit olarakBol bol dinlen çok iş yapma folik asit kullanmayı ihmal etme ama folik asit formunu değil b9 folat vitamin olarak kullan