Takviye olarak D Vitamini,Omega 3, maxijuno,(inositol, çinko,selenyum,arjinin,folik asit,quenzim Q10içeren), demir ilacı kullanıyorum aylardırTakviye olarak ne kullanıyorsun ilaç değil takviye
Senin kullandığın var mıydı su canım.sanıeım hamilesindir sağlıcakla kucağına gelsin canımTakviye olarak ne kullanıyorsun ilaç değil takviye
Takviye olarak D Vitamini,Omega 3, maxijuno,(inositol, çinko,selenyum,arjinin,folik asit,quenzim Q10içeren), demir ilacı kullanıyorum aylardır
Evet hamileyim canım sekiz haftalık .. kullandım iki sene bende hamile kalamadım pcoymuşum meğer bende işte öğrendikten sonra doktor tedavisinden önce bitkilere yönelmek istedim ben bunları kullandım bir buçuk ay bitki ekstraktı içtim nasıl olduklarını da çekip ekledim sana istersen araştır ve ilaçlar dışında bunları dene ne çıkar belki sanada fayda eder.. çakşır kökü suyuyla çok hamile kalan var proxyfemin de hücre bölünmesi takviyesi özellikle pco olanlara veriyor doktorlar onu sonradan kullanmaya başladım. İlk ay bitkileri kullandım aslında bana aktar sadece yaban mersinini verdi ama araştırdım hepsini ve hepsi kadınlarında üremesine katkı sağlıyormuş bunları eşinede kullandır sperm kalite ve hızını arttırıyor.. çakşır kökü suyu kullanımı da gece yatmadan önce su bardağının dörtte biri kadar üzerine su eklenerek içiliyor aynı zamanda afrodizyak etkisi de varSenin kullandığın var mıydı su canım.sanıeım hamilesindir sağlıcakla kucağına gelsin canım
Bebeğim ben şimdi görüyorum bu mesajıP Psikolog2426 burdasın sanada danışayım sağ kasığımda damar çekilmesi gibi ağrı var hem sancı gibi vuruyor hem çekilme gibi oluyor bacağıma vuruyor ya acile gitsem mi yarım saat önce daha hafifti çoğalıyor ağrı sen ne dersin
Gece azaldı sonra çoğaldı dedim uyuyayım yarına geçmezse giderim sabah yoktu şükürler olsun ağrı öğlen bi vurdu hala yerleşme ağrısı çekiyorum belli ki ama bi sağ ağrıyor bi sol ağrıyor nereye yerleşiyor bu çocuk anlamadım ben yaBebeğim ben şimdi görüyorum bu mesajıbence korkulacak birsey yok bugün nasılsın
Bak buda proxyfemin in içerik tablosu belki seninkiyle aynıdır belki değildir karşılaştırma yaparsın... Bana büyük faydası olduğuna inanıyorum çünkü bunu kullanmaya başladığım ay hamile kaldım benSenin kullandığın var mıydı su canım.sanıeım hamilesindir sağlıcakla kucağına gelsin canım
Ben çakşır kökü suyu c life herşey denedim.inan denemediğim bi hacamat kaldıEvet hamileyim canım sekiz haftalık .. kullandım iki sene bende hamile kalamadım pcoymuşum meğer bende işte öğrendikten sonra doktor tedavisinden önce bitkilere yönelmek istedim ben bunları kullandım bir buçuk ay bitki ekstraktı içtim nasıl olduklarını da çekip ekledim sana istersen araştır ve ilaçlar dışında bunları dene ne çıkar belki sanada fayda eder.. çakşır kökü suyuyla çok hamile kalan var proxyfemin de hücre bölünmesi takviyesi özellikle pco olanlara veriyor doktorlar onu sonradan kullanmaya başladım. İlk ay bitkileri kullandım aslında bana aktar sadece yaban mersinini verdi ama araştırdım hepsini ve hepsi kadınlarında üremesine katkı sağlıyormuş bunları eşinede kullandır sperm kalite ve hızını arttırıyor.. çakşır kökü suyu kullanımı da gece yatmadan önce su bardağının dörtte biri kadar üzerine su eklenerek içiliyor aynı zamanda afrodizyak etkisi de varRabbim bi an önce nasip etsin inşallah
Çakşır suyunu 1 ay içtim yeterliydi sanırım.eşime de içirdim o ara.Diğer şeyler denemedim bakayım onlara hemenEvet hamileyim canım sekiz haftalık .. kullandım iki sene bende hamile kalamadım pcoymuşum meğer bende işte öğrendikten sonra doktor tedavisinden önce bitkilere yönelmek istedim ben bunları kullandım bir buçuk ay bitki ekstraktı içtim nasıl olduklarını da çekip ekledim sana istersen araştır ve ilaçlar dışında bunları dene ne çıkar belki sanada fayda eder.. çakşır kökü suyuyla çok hamile kalan var proxyfemin de hücre bölünmesi takviyesi özellikle pco olanlara veriyor doktorlar onu sonradan kullanmaya başladım. İlk ay bitkileri kullandım aslında bana aktar sadece yaban mersinini verdi ama araştırdım hepsini ve hepsi kadınlarında üremesine katkı sağlıyormuş bunları eşinede kullandır sperm kalite ve hızını arttırıyor.. çakşır kökü suyu kullanımı da gece yatmadan önce su bardağının dörtte biri kadar üzerine su eklenerek içiliyor aynı zamanda afrodizyak etkisi de varRabbim bi an önce nasip etsin inşallah
Aynıymış canım evetBak buda proxyfemin in içerik tablosu belki seninkiyle aynıdır belki değildir karşılaştırma yaparsın... Bana büyük faydası olduğuna inanıyorum çünkü bunu kullanmaya başladığım ay hamile kaldım ben
Desene sen giderken ben dönüyordumBen çakşır kökü suyu c life herşey denedim.inan denemediğim bi hacamat kaldıÇok sevindim canım banada dua et nolur sağlıcakla kucağına al inşallah
nöbetçi bulmam lazım yaaSenden önce ben çatlıcam
Hayır bir ay değil o kimisi iki şile kimisi üç şişe bitiryor bıkmadan devam et kullanmaya hepsini biz ikinci şişeyi almıştık ikinci aydaÇakşır suyunu 1 ay içtim yeterliydi sanırım.eşime de içirdim o ara.Diğer şeyler denemedim bakayım onlara hemen
Sıkıntı yapma sık dişini bir gün daha o zamannöbetçi bulmam lazım yaa
3 şişe bitiyor 1 ayda canım zatenHayır bir ay değil o kimisi iki şile kimisi üç şişe bitiryor bıkmadan devam et kullanmaya hepsini biz ikinci şişeyi almıştık ikinci ayda
Allah razı olsun canım benimDesene sen giderken ben dönüyordumRabbim en güzel zamanda en hayırlısını en kolay şekilde nasip edecek inan kucağını boş bırakmayacaktır
Anladım canım ovu testi kullanabilirsin ama o da bi yerde gçrev gibi yapıyo daha yeni başlamışsınız o yüzden böyle de devam edebilirsinEvet takip etmeye çalışıyorum . Bundan 3 ay önce gebelik planlamaya başladık ve gebelik düşündüğüm ay tek yumurtalığımdapolikistik overim olduğunu öğrendim hiçbir belirtim yoktu adetim düzenliydi ta ki öğrenene kadar döngüm 26-30-32 olarak değişti sadece yumurtlama haftamda olduğumu biliyorum günümü net bilmiyorum o yüzden
inşallah canım hepimiz için. beta 1612 kan vermek için bir haftadan fazla bekledimzaten olduğundan uzun sürmüştü son adetim değişmiştir inşallahta sağlıklı olur bu seferkiMaşallah sana kan testi verdin mi sen kaç çıktı beta değerin
Valla biz iknci şişeye ikinci ayda geçtik gerçi ben her gün içmedim ondandır3 şişe bitiyor 1 ayda canım zatenama alayım yine.femara falan aldın mı hiç benim bu ay ilaç tedavisi başlayacak sözde yarın adet günüm ama hep düzensiz.duphaston alıyorum düzene girmesi içn bakalım yarın gelecek mimadet