- 27 Nisan 2023
- 477
- 820
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin zaten olmasan 5in üstünde çıkmaz. Regline kaç gün varken kan verdin? Önemli olan bebiş sağlıklı bebek mi değil mi. O yüzden de takip etceksin canım 2 günde bir. Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla büyüsünKızlar merhaba bi kaç gündür mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum dün kan verdim beta hcg 9,45 çıktı doktor çok arada bi değer iki gün sonra bi daha kan verdi sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Bunu yaşayan oldu mu aranızda?
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHamilesin zaten olmasan 5in üstünde çıkmaz. Regline kaç gün varken kan verdin? Önemli olan bebiş sağlıklı bebek mi değil mi. O yüzden de takip etceksin canım 2 günde bir. Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla büyüsün
Bat a bir hafta vardı hasta oldum kemik ağrısı hapşırık burun akıntısı olarak yaşadım tabi bunun yanında sık idrara çıkma kasık sancısı göğüs şişliği de oldu grip bir hafta kadar sürdü ilaç kullanmadım hamilelikten şüphe ettiğim içinNe kadar önce grip oldunuz baya ağır geçiriyorum
Evet bende şuan aynıyım teşekkür ediyorumBat a bir hafta vardı hasta oldum kemik ağrısı hapşırık burun akıntısı olarak yaşadım tabi bunun yanında sık idrara çıkma kasık sancısı göğüs şişliği de oldu grip bir hafta kadar sürdü ilaç kullanmadım hamilelikten şüphe ettiğim için
İlk 3 gün bende oyleydim
Vallahi çok korktum ters tepki mi yaptı diye de çok şükür 1 saate geçti. Evet canım önce sen alcaksin güzel haberi sonra ben inşallahAhahah beraber beklicez söz
İnşallah kuzummVallahi çok korktum ters tepki mi yaptı diye de çok şükür 1 saate geçti. Evet canım önce sen alcaksin güzel haberi sonra ben inşallah
E bi test yapsan mı artık öğrenelim hadi var mı yok muEvet bende şuan aynıyım teşekkür ediyorum
Yarın yapıcam test yok malesef evde merak etim bendeE bi test yapsan mı artık öğrenelim hadi var mı yok mu
Belli belirsiz bir çizgi gördüm sankiCanım senin testle oynadım oynanmamış şeklinde göremedim ama böyle görünüyor sanki
Çizgi var inşallah hamilesinizdir bi kan verin yarın istersenizEki Görüntüle 3240555
Ben artık me düşüneceğimi şaşırdım daha önceki testlerimde hayalet çizgisi mi falan derken gördüm. kan testi vermeye gittim negatif çıktı. 6 gün geçti regl olmayınca gene test yaptım sonuç bu ay Ben gaipten çizgiler mi görüyorum artık.
Canım. benim adet günü beta hcg 10.2 çıktı Doktor arada değer dedi.2 gün sonra telrarlamıltım 5e indi.inşallah senin artarKızlar merhaba bi kaç gündür mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum dün kan verdim beta hcg 9,45 çıktı doktor çok arada bi değer iki gün sonra bi daha kan verdi sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Bunu yaşayan oldu mu aranızda?
Gaipten falan değil gayet net gözüküyor maşallahEki Görüntüle 3240555
Ben artık me düşüneceğimi şaşırdım daha önceki testlerimde hayalet çizgisi mi falan derken gördüm. kan testi vermeye gittim negatif çıktı. 6 gün geçti regl olmayınca gene test yaptım sonuç bu ay Ben gaipten çizgiler mi görüyorum artık.
Nasıl dayanacaksın yarına kadar ben yerinde olsam çoktan koşmuştum eczaneyeYarın yapıcam test yok malesef evde merak etim bende
Ağzın bal yesin inşallah öyleyimdir ya öyleysem eğer inşallah sağlıklı ilerlerÇizgi var inşallah hamilesinizdir bi kan verin yarın isterseniz
ayyy gözüküyor demi görüyorum bende vallaGaipten falan değil gayet net gözüküyor maşallah
Eczane arıyorum şuanama adet olucakmışım hissi var sürekli normalmiNasıl dayanacaksın yarına kadar ben yerinde olsam çoktan koşmuştum eczaneye
İnşallahhh canım kannn verirsen çıkar şuan bende bekliyorumAğzın bal yesin inşallah öyleyimdir ya öyleysem eğer inşallah sağlıklı ilerler
ayyy gözüküyor demi görüyorum bende valla
Kan verdin mi nerde verdin pazar pazar hastaneye karnım ağrıyor diye gitsem yaparlar mı acaba ay inşallah musmutlu haberler alırsın canımİnşallahhh canım kannn verirsen çıkar şuan bende bekliyorum
Ben daha daha gölgenin gölgesiyle görmeye başlamıştım seninki kadar bile değildi gidip kan verdim beta 128.10 çıkmıştıAğzın bal yesin inşallah öyleyimdir ya öyleysem eğer inşallah sağlıklı ilerler
ayyy gözüküyor demi görüyorum bende valla