Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bi kaç gündür mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum dün kan verdim beta hcg 9,45 çıktı doktor çok arada bi değer iki gün sonra bi daha kan verdi sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Bunu yaşayan oldu mu aranızda?
Hamilesin zaten olmasan 5in üstünde çıkmaz. Regline kaç gün varken kan verdin? Önemli olan bebiş sağlıklı bebek mi değil mi. O yüzden de takip etceksin canım 2 günde bir. Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla büyüsün🌺

Hamilesin zaten olmasan 5in üstünde çıkmaz. Regline kaç gün varken kan verdin? Önemli olan bebiş sağlıklı bebek mi değil mi. O yüzden de takip etceksin canım 2 günde bir. Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla büyüsün🌺
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰

Ne kadar önce grip oldunuz baya ağır geçiriyorum
Bat a bir hafta vardı hasta oldum kemik ağrısı hapşırık burun akıntısı olarak yaşadım tabi bunun yanında sık idrara çıkma kasık sancısı göğüs şişliği de oldu grip bir hafta kadar sürdü ilaç kullanmadım hamilelikten şüphe ettiğim için

E8D44B7E-E785-4803-B6F8-08079C924EE7.jpeg

Ben artık me düşüneceğimi şaşırdım daha önceki testlerimde hayalet çizgisi mi falan derken gördüm. kan testi vermeye gittim negatif çıktı. 6 gün geçti regl olmayınca gene test yaptım sonuç bu 🙈 ay Ben gaipten çizgiler mi görüyorum artık.

Eki Görüntüle 3240555
Ben artık me düşüneceğimi şaşırdım daha önceki testlerimde hayalet çizgisi mi falan derken gördüm. kan testi vermeye gittim negatif çıktı. 6 gün geçti regl olmayınca gene test yaptım sonuç bu 🙈 ay Ben gaipten çizgiler mi görüyorum artık.
Çizgi var inşallah hamilesinizdir bi kan verin yarın isterseniz🫶❤️

Kızlar merhaba bi kaç gündür mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum dün kan verdim beta hcg 9,45 çıktı doktor çok arada bi değer iki gün sonra bi daha kan verdi sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Bunu yaşayan oldu mu aranızda?
Canım. benim adet günü beta hcg 10.2 çıktı Doktor arada değer dedi.2 gün sonra telrarlamıltım 5e indi.inşallah senin artar🙏🙏

Eki Görüntüle 3240555
Gaipten falan değil gayet net gözüküyor maşallah 🤗

Ağzın bal yesin inşallah öyleyimdir ya 🙈 öyleysem eğer inşallah sağlıklı ilerler🙏

ayyy gözüküyor demi görüyorum bende valla 🙈🙈🙈
Ben daha daha gölgenin gölgesiyle görmeye başlamıştım seninki kadar bile değildi gidip kan verdim beta 128.10 çıkmıştı 🤗

X