- 7 Şubat 2022
- 2.673
- 1.785
- 27
Bol su iç yürüyüş yap benim doktorum ip atla demişti yumurtlama döneminde çatlatıyormşAy nasıl yicem o kadar 1 taneyi zor yedim muz yedim harekette ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol su iç yürüyüş yap benim doktorum ip atla demişti yumurtlama döneminde çatlatıyormşAy nasıl yicem o kadar 1 taneyi zor yedim muz yedim harekette ettim
Beni de ekler misiniz lütfen sat 6 mart bat 3 nisanNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN L A L 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN @Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN C cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN H Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN @Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN @BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN @kayra1209 16 MART 11 NİSAN @mlh5 13 MART 10 NİSAN S simurgggg 12 MART 8 NİSAN @fnd_50 17 MART @Ustaozlem 17 MART 15 NİSAN @leblebii19 19 MART 15 NİSAN @Binevs94 13 MART 31 MART @beyons 14 MART 9 NİSAN @heyssu 5 MART 4 NİSAN @Mervenur277 20 MART 17 NİSAN @merveozel 7 MART 7 NİSAN @birbebekhikayesi 19 MART 16 NİSAN @fatsek 18 MART 16 NİSAN @Benbenmiyim 7 MART 4 NİSAN @melegim can 21 MART 18 NİSAN @Pasiphea 21 MART 17 NİSAN @BethLegends 21 MART 21 NİSAN @bendiyebiri1 11 MART 8 NİSAN @Nypmha 20 MART 14 NİSAN
Yarına çatlar büyük ihtimal bu gün yarınve diğer günü değerlendirKızlar kızlar hele bakın ben bugün doktora gittim âdetin biteli iki gün oldu. Bugün baktı bir yumurta gelişmiş dedi 18mm sizce ne zaman çatlar hangi günleri degerlendirmeliyim
Bana hafif siliklesmeye baslamis gibi geldiKızlar benim hala çatlamamış yumurtam
Valla 11. Gunumde normal beyaz renkten pembe kahverengi arasi bir akinti gordum ben ama anlam veremedim. Yumurtlama kanamasi nasil oluyor acaba? Ovulasyon testleri de daha yeni koyulasiyor gibi. Yumurtlama oldugunu da pek sanmiyorum ama oyle bisey yasadim ben canimYumurtlama kanaması yaşayan var mı ?
Çatladı sanırım çünkü akıntım var zıpladım evde deli gibi 3 tane de havuç muz yedimBol su iç yürüyüş yap benim doktorum ip atla demişti yumurtlama döneminde çatlatıyormş
Yumurtlama kanaması mıdır bilmiyorum ama adetin 15. Günü kahverengi zar gibi bir akıntım oldu tek seferlikYumurtlama kanaması yaşayan var mı ?
Yaptım saat 7 gibi silkti ama çatladı gibi geldi akıntım var çünküBana hafif siliklesmeye baslamis gibi geldi
ÇaTladımı sonunda canım inş tutar güzel haberler gelir yarında test yapa can mıYaptım saat 7 gibi silkti ama çatladı gibi geldi akıntım var çünkü
E hadi hayirlisi o zamanYaptım saat 7 gibi silkti ama çatladı gibi geldi akıntım var çünkü
Evet yapıcam akşam yapılan testlere çok güvenmiyorum inşallah çatlamıştırÇaTladımı sonunda canım inş tutar güzel haberler gelir yarında test yapa can mı
İnşallah canım bnde sabah ateşini bekliyecem yükselecek mi diyeEvet yapıcam akşam yapılan testlere çok güvenmiyorum inşallah çatlamıştır
İnşAllah yükselirİnşallah canım bnde sabah ateşini bekliyecem yükselecek mi diye
İnşallah canım yaa yine 3 saatlik uykuyla bakacam mecburen hayırlısı artıkİnşAllah yükselir
Merhabalar Nisan ayı hayırlı olsun. Benide gruba eklerseniz sevinirim.Tabikide yarın tablo oluşturacağım..
Bu nasıl ve ne için oluyor bilgilendirir misiniz?İnşallah canım bnde sabah ateşini bekliyecem yükselecek mi diye
Bana haber vermeyi unutmayın hayırlı ramazanlar, hayırlı sahurlarİnşallah canım yaa yine 3 saatlik uykuyla bakacam mecburen hayırlısı artık
Normal bi gecikme de olabilir canım test yaptın mıKizlar bende pkosum inofolic kullanıyorum adetim geçti 3 gün ama hamilelik belirtisi yok ilk hamileliğimde çok net hatırlıyorum belirtileri neden olmuş olabilir acaba varmı inofolic kullanan acaba aranızda
Günaydın canım hayırlı ramazanlar benim tablo bi tuhaf hiç bişey anlamadım bu ay belki yumurtlama olmayacakBana haber vermeyi unutmayın hayırlı ramazanlar, hayırlı sahurlar