Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum benim ikisi de açık çıktı bir sorun yoktu doktorum özel bir yere yönlendirdi orda çekildim anestezi ile çok kısa bir işlem zaten uyuttukları için hiç anlamıyorsun sonrasında antibiyotik kullandım ama bende alerji yaptı mesela kullanılan sıvı
ramazandan sonra bende cekilecem inşallah gerekte kalmazda kendiliğinden gelir hamişlik 🥰
Cnm ben özelde cekildim ama benim biri tıkalı çıktı onu acmaya calisrken maf oldum diyebilirim yani ama aciksa tüpler sıkıntı yok azicik birsey benim birinden oylece geciverdi ama diğerinin acısı var ya amannn aamann maf oldum oyle olacağımı bilseydim anistezili cekinirdim yani o derceydu
bende de zaten korku var inşallah gerek kalmaz dua ediyorum sürekli 🙏

ramazandan sonra bende cekilecem inşallah gerekte kalmazda kendiliğinden gelir hamişlik 🥰

bende de zaten korku var inşallah gerek kalmaz dua ediyorum sürekli 🙏
Cekilme durumun da olursa kesinlikle anistezili yaptir em azından yapışık olsa bile hic degilse acarken canının acısını duymazsin

hsg bende düşünüyorum canım ama bana 1 yıl dolmadan cekmiyoruz dediler ramazandan sonra özel yerden çektirmeye calışacam ovu aldım bide jelde aldım bu ay denicem ilk kez jeli ateş takibi yapıyordum zaten ama benim hep düşük ateşim hiç yükseldiğini görmedim enfazla bir iki gün 36.70 olmuştur incir kürünü yapmıştım önceki aylarda eşimle beraber tüketmiştik bizde bi işe yaramadı meryem süreside niyet edip 41 gün okumak iyiymiş diyorlar bugün reglim bitiyor yarın onada başlıyayım diyorum rabbimden umut kesilmez
Ben bugun hsg çekildim kustum bayıldım acile kaldırdılar şimdi eve geldim çok kötüyüm 🥴

Ben bugun hsg çekildim kustum bayıldım acile kaldırdılar şimdi eve geldim çok kötüyüm 🥴
Bende gecen hafta cekildim bana da dedi kusabilirsin bayilabilrsin miden bulananilir normal dedi haber verin bana da dedi o ladwr ama benim mide bulantisi ve can acisindan baska birsey olmadi cok şükür ertesi gün biraz istfra ettim o kadar

benim doktorum anestezi için şey demişti işlem sırasında kendini sıkarsan bile yanlışlık olabilir rahat olman için vericez dedi bayılmam ayılmam toplam 10 dakika sürdü sonrasında gerçekten sıfır ağrıydı sadece benim o verilen sıvıya alerjim oluştu çok alerjik olduğum için fitil ve krem verdi bir hafta da antibiyotik içtim ilk günden itibaren krem ve fitilden sonra alerji durumu da 2 günde geçti

benim doktorum anestezi için şey demişti işlem sırasında kendini sıkarsan bile yanlışlık olabilir rahat olman için vericez dedi bayılmam ayılmam toplam 10 dakika sürdü sonrasında gerçekten sıfır ağrıydı sadece benim o verilen sıvıya alerjim oluştu çok alerjik olduğum için fitil ve krem verdi bir hafta da antibiyotik içtim ilk günden itibaren krem ve fitilden sonra alerji durumu da 2 günde geçti
inşallah karşılığını alırsın canım cocuk için her fedakarlığı yapıyoruz 🥰

Dün adetim bitti. Bu testi bugün yaptım. İlk defa düzenli ovülasyon testi kullanıcam. Yumurtlama zamanım mı bu teste göre?
Test miratech marka. Başka bi marka sipariş verdim ama malesef gelmedi daha. Bundan var bikaç tane bundan yaptım mecbur.

Eklentiler

• IMG_20230320_165105.jpg
    IMG_20230320_165105.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 35
kızlar bu ay neler yapacaksınız yada neler kullanacaksınız
Canim ben avokado yiyiyorum olabildiği kadar, nerdeyse iki aydır kahve tüketmiyorum ve çok yürüyüş yapıyorum ama her zaman iki üç incir ve bir avuç badem yiyorum mutlaka bilmiyorum Allah nasip ederse olacaktır artık ve kasiklarimda hep batma ağrı var

Kızlar merhaba. Duphaston uyku ve halsizlik yapar mı?Dün halsizlik ve az biraz uyku hali vardı. Bugün perişan haldeyim. Gözümü açamıyorum uykudan ve çokkk halsizim. Bilen birileri aydınlatabilir mi beni acaba?

Kızlar merhaba. Duphaston uyku ve halsizlik yapar mı?Dün halsizlik ve az biraz uyku hali vardı. Bugün perişan haldeyim. Gözümü açamıyorum uykudan ve çokkk halsizim. Bilen birileri aydınlatabilir mi beni acaba?
Ben de kullanıyorum canım ama ben de böyle bir etki yapmadı 🤷🏼‍♀️

Ben kullanmadım ama buralardan okuduğum kadariyla bu etkileri yapıyor. Fitil olarak mi alıyorsun? Bide gece için diyen arkadaşlar vardı

Ben de kullanıyorum canım ama ben de böyle bir etki yapmadı 🤷🏼‍♀️
Allah Allah ya. Başka bir konuda da duphaston mide bulantısı yaptı dedim ben de yapmadı dediler yazanlar.
Dr sorayım bi olmazsa. Teşekkür ederim canım ☺️

Ben kullanmadım ama buralardan okuduğum kadariyla bu etkileri yapıyor. Fitil olarak mi alıyorsun? Bide gece için diyen arkadaşlar vardı
Yok hap benimki. Günde 2 alıyorum. Başlayalı da 5 gün oldu. 2 gündür böyleyim. İyi yalnız değilmişim demekki teşekkür ederim 🙏

X