Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece hormon sorunum vardi en son gecen ay tahlil verdim normal cikti sukur
Bende pkoyım ama Kilo normal hormon sorunu insülin hiçbişey yok ama yine 2 kere klomen çatlatma iğnesi é rağmen olmadı . bende c life aldım bu ay bakalım bugün başladım yemeye

Bende pkoyım ama Kilo normal hormon sorunu insülin hiçbişey yok ama yine 2 kere klomen çatlatma iğnesi é rağmen olmadı . bende c life aldım bu ay bakalım bugün başladım yemeye
Insallah faydasini gorursun canim 3 defa catlatma denedim olmadi c life bana iyi geldi sana da iyi gelir insallah

bende de aynı senin gibi, sadece yumurtalıklarda o görünüm var dedi doktor, hormonlar falan hepsi normal, 4cü klomenime başlıcam, doktor günde en az 1 saat yürümemi söyledi, bi de ilişkiden önce ılık duş

Canım varikoseli var mı eşinin?

Yumurta takibi olmadan kendi başınıza almayın diyorlar ama sen bilirsin canım. Kist oluşturabiliyor ama benimki geçmişti kendiliğinden bir ayda

Yumurta takibi olmadan kendi başınıza almayın diyorlar ama sen bilirsin canım. Kist oluşturabiliyor ama benimki geçmişti kendiliğinden bir ayda
Günde 2 tane değil 1 tane içeceğim canım bide kist genelde bir sonraki adette atılıyormuş

Canımlar sonuçlar çıkmış mı tam anlayamadım sanki. Bir kaç tanesi çıkmış gibi bide testesteronum yüksek galiba o ne oluyor pco muyum ben

Eklentiler

• C5534B82-4D41-4C29-8B3C-60E36EED67AB.png
    158,5 KB · Görüntüleme: 66
Bende klomen alırken hergün mutlaka bol su ve yürüyüş yaparım canım.ılık duşu ilk kez duydum o niçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…