Kilon sorunu hormon sorunun varmı canım.insülin direnci falanC life macunu
Bir de çatlatma iğnesi off missOha o zaman bende 5 gün üst üste yapıp savaşımı vericem çünkü bizdede sperm problemi yok
Sadece hormon sorunum vardi en son gecen ay tahlil verdim normal cikti sukurKilon sorunu hormon sorunun varmı canım.insülin direnci falan
Bende pkoyım ama Kilo normal hormon sorunu insülin hiçbişey yok ama yine 2 kere klomen çatlatma iğnesi é rağmen olmadı . bende c life aldım bu ay bakalım bugün başladım yemeyeSadece hormon sorunum vardi en son gecen ay tahlil verdim normal cikti sukur
Insallah faydasini gorursun canim 3 defa catlatma denedim olmadi c life bana iyi geldi sana da iyi gelir insallahBende pkoyım ama Kilo normal hormon sorunu insülin hiçbişey yok ama yine 2 kere klomen çatlatma iğnesi é rağmen olmadı . bende c life aldım bu ay bakalım bugün başladım yemeye
bende de aynı senin gibi, sadece yumurtalıklarda o görünüm var dedi doktor, hormonlar falan hepsi normal, 4cü klomenime başlıcam, doktor günde en az 1 saat yürümemi söyledi, bi de ilişkiden önce ılık duşBende pkoyım ama Kilo normal hormon sorunu insülin hiçbişey yok ama yine 2 kere klomen çatlatma iğnesi é rağmen olmadı . bende c life aldım bu ay bakalım bugün başladım yemeye
Teşekkür ederim uğur getirsin bu ay bizeekliyorum canım seni de
Bilimsel olarak çocuk istiyorsak bu şekilde yapmamız gerekiyormuş dedim oda tamm dedi
Ben neden zayıflamadım ama bu haksızlıkNeyse ki kalori yaktırıyor
Ahahahaha sen çayın yanına ceviz falan birseyler döşe bu aksam tamamdırP Psikolog2426 biz dün değerlendirmiştik. Şimdi ovulasyonu gösterdim hadi yaa diyodedim saat farketmez sen dinlen istediğinde gel ama yeter ki bu gece gel
Canım sen testi ne zaman yapmıştın kusura bakma unuttum benAhahahaha sen çayın yanına ceviz falan birseyler döşe bu aksam tamamdır
Canım varikoseli var mı eşinin?Kızlar selam
Eşimin sperm testi kötü sanırım
Yorumlayabilecek var mı
Doktoru haftaya gelecekmiş ama sıkıntılı demişler doktorunla görüş demişler
Aşılama yaptırabilecek kadar var mıdır sperm
Yumurta takibi olmadan kendi başınıza almayın diyorlar ama sen bilirsin canım. Kist oluşturabiliyor ama benimki geçmişti kendiliğinden bir aydaÇıktım kızlar doktordan ultrasonla baktı herşey normal gözüküyor çikolata kistin veya büyük kistin yok dedi hormon tahlili aldı eşinde tahlil versin dedi ve yallah yolladıklomeni sormama bile fırsat vermedi. Ben karar verdim gitcem alcam eczaneden günde bir tane kullancam 5 gün içimde kalmasın
Bilmiyorum doktora ilk defa gitti ve çıkan sonuç bu. Sonuçları henüz kendi doktoruna soramadıCanım varikoseli var mı eşinin?
Günde 2 tane değil 1 tane içeceğim canım bide kist genelde bir sonraki adette atılıyormuşYumurta takibi olmadan kendi başınıza almayın diyorlar ama sen bilirsin canım. Kist oluşturabiliyor ama benimki geçmişti kendiliğinden bir ayda
Ay ben şokbizdde de kocam beni ikna etmeye çalışıyor, ona kalsa her gün )))
İnşallah tamamdırAhahahaha sen çayın yanına ceviz falan birseyler döşe bu aksam tamamdır
Bende klomen alırken hergün mutlaka bol su ve yürüyüş yaparım canım.ılık duşu ilk kez duydum o niçinbende de aynı senin gibi, sadece yumurtalıklarda o görünüm var dedi doktor, hormonlar falan hepsi normal, 4cü klomenime başlıcam, doktor günde en az 1 saat yürümemi söyledi, bi de ilişkiden önce ılık duş