- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
kaçıncı gün bugün canmŞimdi çıktım canım 18 mm yumurtam olmuş yarın sabah 10-11 gibi çatlatma iğnesini vurucak doktor
Cok sukur kuzum faydası olur inşallah cok canuk guzel topladın maşallah artık tam gaz devamKankiler çok şükür tiroid değerlerim normale döndü. İlacı bıraktım. Bir aksilik olmazsa artık bende Ramazan’dan sonra bebiş denemelerine tam gaz devam edicem. Bekleme süremde dolmuş olacak. Üff çok heyecanlıyım ilk kez her şey yolundayken gönül rahatlığıyla deneme yapıcam. Umarım değerlerim normal kalır. Bu ay reglim 16 gün sürdüğü için yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum ama gelecek ay doktorla takip yaparız İnşAllahimagination forever @fnd_50 savascii @beyons @melegim can Papatyamaviss @cnlrm
İnşAllah sağlıkla gelir bir an önceCok sukur kuzum faydası olur inşallah cok canuk guzel topladın maşallah artık tam gaz devam
öğrenmiş oldum :))) bir anlık 35 olcak diye korktum34 olacak tatlım
Çok sevındım guzelımKankiler çok şükür tiroid değerlerim normale döndü. İlacı bıraktım. Bir aksilik olmazsa artık bende Ramazan’dan sonra bebiş denemelerine tam gaz devam edicem. Bekleme süremde dolmuş olacak. Üff çok heyecanlıyım ilk kez her şey yolundayken gönül rahatlığıyla deneme yapıcam. Umarım değerlerim normal kalır. Bu ay reglim 16 gün sürdüğü için yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum ama gelecek ay doktorla takip yaparız İnşAllahimagination forever @fnd_50 savascii @beyons @melegim can Papatyamaviss @cnlrm
Hahaha çok guldum yaaaOha o zaman bende 5 gün üst üste yapıp savaşımı vericem çünkü bizdede sperm problemi yok
Adetin 13. Günü canımkaçıncı gün bugün canm
Sizi gururlandırmak için elimden gelen bütün çabayı göstereceğimden şüpheniz olmasınHahaha çok guldum yaaa7 gun yapan arkadas madalyayı hak etmıs vallaha duruma gore bakarsın ama yapabılıyosan yap pampacım
Neyi kukkandınız acabaEvet 2 defa hamile kaldim ara vererek kullandim yani
maşallah maşallah tam zamanı ne erken ne geç hayırlı olur inşallahAdetin 13. Günü canım
Canim zaten Malatya'ya 1 saat uzaklıktan ilçeden gelip gidecem, 1 saat daha yolu uzatmayayım diye Malatya'da olsun istemiştim. Eşim seçimden sonra gelecek yanıma ancak ozaman tedaviye başlayacaz. O zamana kadar açılır inşallahCanım Malatya'da bütün özel hastaneler kapalıymış sadece 1 tane özel hastane açık orda da bi erkek doktor vardı ben hiç beğenmemiştim sen tedavi olacaksan direk elazığdan doktor bak kendine
C life macunuNeyi kukkandınız acaba
Anladım canımC life macunu
bizdde de kocam beni ikna etmeye çalışıyor, ona kalsa her gün )))
Aynen ihmal eder miyim hiçÇok sevındım guzelımsen mutlaka her ay troıdıne baktır ama ıhmal etme olurmu guzel haberlerını beklıyoruz
Ben cuma vermiştim cumartesi 16.00 gibi çıkmıştı hiç unutmam ilk gebeliğimdiçok teşekkür ederim pzt günü çıkar dedi biri ama yaptırıp görelim bakalım :)