Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femara daha etkili diye duydum canım klomenden.dha kaliteli büyütüyor mu.ben 2 defa klomen aldım çatlatma iğnesi ama olmadı yine.

Ooo hayırlı olsun canım.Mayısta 35 oluyorum..umarım güzel haberle bura gelirim.Her kese uğur getirsin

Kocamı bu gece de denemeye ikna edemiyorum kızlar dün denemiştik. Baskı yapmak da istemiyorum çünkü baskıyla stresle kötü olur yani

Ben de hep karıştırıyorum , 90lıyım ben de
88 li birisi olarak yazıyorum 35 bitti ocakta 36 dan gün alıyorum kızlar. Yani 89 olan 34 bitecek 90 lı olan 33 bitecek geç kalmayın çocuk için derin benden tavsiye 30 dan sonra yumurtalar hızlı bir şekilde azalıyor ve sigarada çok etkiliyor

Canımlar sonuçlar çıkmış mı tam anlayamadım sanki. Bir kaç tanesi çıkmış gibi bide testesteronum yüksek galiba o ne oluyor pco muyum ben
Canım pcos Lh/FSH oranı 2.5 tan büyükse pcos oluyor. senin Lh 24 FSH 8 yani 24/8 3 olduğu için pcos görünüyorsun .

Âdetin kaçıncı gün u canım. Benim regl migreni var ikk üç gün ben ölüyorum baş ağrısı ndan
İkinci günü canım geçen ayda oldu böyle ama ilaç kesmişti şimdi kesmedi peynir attım ağzıma öyle kesildi tansiyonum düştü sanırım

Ben kullaniyorum 2 senedir hic agri yasamadim acaba oructan kaynakli olabilir mi?
Regliyim oruçta tutmuyorum ama sanırım o yüzden değil, geçen ayda yaşadım sonradan hatırladım tansiyonum düştüğü büyük ihtimal çünkü peynir attım ağzıma kesildi hemen

ben kullanıyorum canım kasık ağrısı yaptı ama baş ağrısı çekmedim hiç 4 gündür felan kullanıyorum
Almaya korktum bugün tekrar başım ağrır diye sahurda almayı düşünüyorum takip edicem

Canım keçiboynuzu özü, fındık fıstık badem arı sütü bunlara başlasin eşin biran önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…