İnşallah canım benim.işenyararsa mutlaka buraya yazarımInsallah faydasini gorursun canim 3 defa catlatma denedim olmadi c life bana iyi geldi sana da iyi gelir insallah❣
Femara daha etkili diye duydum canım klomenden.dha kaliteli büyütüyor mu.ben 2 defa klomen aldım çatlatma iğnesi ama olmadı yine.bende de aynı senin gibi, sadece yumurtalıklarda o görünüm var dedi doktor, hormonlar falan hepsi normal, 4cü klomenime başlıcam, doktor günde en az 1 saat yürümemi söyledi, bi de ilişkiden önce ılık duş
Ahhahah çok doğru bir bakarsın bu ay oluverirEğer yumurtlaman hala olmadıysa bu ayki şansın hala devam ediyordur
Ooo hayırlı olsun canım.Mayısta 35 oluyorum..umarım güzel haberle bura gelirim.Her kese uğur getirsinMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan aynurland
6 nisan 3 mayıs
dream2311
88 li birisi olarak yazıyorum 35 bitti ocakta 36 dan gün alıyorum kızlar. Yani 89 olan 34 bitecek 90 lı olan 33 bitecekBen de hep karıştırıyorum , 90lıyım ben de
Canım pcos Lh/FSH oranı 2.5 tan büyükse pcos oluyor. senin Lh 24 FSH 8 yani 24/8 3 olduğu için pcos görünüyorsun .Canımlar sonuçlar çıkmış mı tam anlayamadımsanki. Bir kaç tanesi çıkmış gibi bide testesteronum yüksek galiba o ne oluyor pco muyum ben
Dün yaptıysanız zorlamanın anlamı yok bence yarına devam et kuzuKocamı bu gece de denemeye ikna edemiyorum kızlardün denemiştik. Baskı yapmak da istemiyorum çünkü baskıyla stresle kötü olur yani
Evet bende şimdi onu araştırıyordum lhde baya fazla çıkmış düzene sokacak bir ilaç falan bar mıdır acabaCanım pcos Lh/FSH oranı 2.5 tan büyükse pcos oluyor. senin Lh 24 FSH 8 yani 24/8 3 olduğu için pcos görünüyorsun .
Canım kilo problemin var mı kilo verirsen düzeliyor geneldeEvet bende şimdi onu araştırıyordum lhde baya fazla çıkmış düzene sokacak bir ilaç falan bar mıdır acaba
İkinci günü canım geçen ayda oldu böyle ama ilaç kesmişti şimdi kesmedi peynir attım ağzıma öyle kesildi tansiyonum düştü sanırımÂdetin kaçıncı gün u canım. Benim regl migreni var ikk üç gün ben ölüyorum baş ağrısı ndan
Regliyim oruçta tutmuyorum ama sanırım o yüzden değil, geçen ayda yaşadım sonradan hatırladım tansiyonum düştüğü büyük ihtimal çünkü peynir attım ağzıma kesildi hemenBen kullaniyorum 2 senedir hic agri yasamadim acaba oructan kaynakli olabilir mi?
Yarın evde olmayacağım kuzum ben. O yüzden zorluyorumDün yaptıysanız zorlamanın anlamı yok bence yarına devam et kuzu
Almaya korktum bugün tekrar başım ağrır diye sahurda almayı düşünüyorum takip edicemben kullanıyorum canım kasık ağrısı yaptı ama baş ağrısı çekmedim hiç 4 gündür felan kullanıyorum
Anladim canim geçmis olsunRegliyim oruçta tutmuyorum ama sanırım o yüzden değil, geçen ayda yaşadım sonradan hatırladım tansiyonum düştüğü büyük ihtimal çünkü peynir attım ağzıma kesildi hemen
Teşekkür ederimAnladim canim geçmis olsun
Evet var canım 20 kg aldım ben nerdeyse ondan sonra zaten herşeyim bozuldu 57-58 kgdım hep şuan 77-78 kgCanım kilo problemin var mı kilo verirsen düzeliyor genelde
Canım keçiboynuzu özü, fındık fıstık badem arı sütü bunlara başlasin eşin biran önce.Kızlar selam
Eşimin sperm testi kötü sanırım
Yorumlayabilecek var mı
Doktoru haftaya gelecekmiş ama sıkıntılı demişler doktorunla görüş demişler
Aşılama yaptırabilecek kadar var mıdır sperm
Enerji olsun, yumurta büyüsün, bebek tutunsun diye diye benim gibi her şeyden yiyorsan ondandırBen neden zayıflamadım ama bu haksızlık
Pazartesi tatlımCanım sen testi ne zaman yapmıştın kusura bakma unuttum ben