- 31 Ağustos 2012
- 21.767
- 35.081
Ver fındığı keçi boynuzu özü canim, üst üste de olsa birşey olmaz sorun yoksa. Taze fırından çıkmış olur daha iyiAyyy inşallah canım benim artık içimizden birinin açılış yapması lazım vallaha ya bi biz kaldık demirbaş gibikız ben düzenli ilişkide denedim ama sonuç nanay bugün ilişki olacak mesela cumarteside kesin olacak doktor dedi zaten ama yarında ilişki olsun mu olmasınmı karar veremedim valla sperm sorunu yok aslında 3-4 gün üst üste olsa ne olurki sanki
Regl düzenini etkileyecek çok şey yaşanmış aslında. Önümüzdeki reglinle beraber düzenin yeniden oturmuş olur. İnşAllah hamile olursun regl olmazsın tabideEğer birkaç güne ateşim yükselmezse, adetten sayılabilir. Çünkü lekelenme bile yeni bitiyor sayılır. Ateşim yükselirse birkaç güne, yeni adeti bekleyeceğiz. Ateşe devam o yüzden. Antibiyotik üç gün içtim günde 1 tane. Filmin İlk üç günü yani. Ama bugün filmin 11. Günü.
Ooo bugün nasıl güzel haberler geliyor maşallah canım önümüzdeki ay tam gaz devam göBüş dolsun inşallahKankiler çok şükür tiroid değerlerim normale döndü. İlacı bıraktım. Bir aksilik olmazsa artık bende Ramazan’dan sonra bebiş denemelerine tam gaz devam edicem. Bekleme süremde dolmuş olacak. Üff çok heyecanlıyım ilk kez her şey yolundayken gönül rahatlığıyla deneme yapıcam. Umarım değerlerim normal kalır. Bu ay reglim 16 gün sürdüğü için yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum ama gelecek ay doktorla takip yaparız İnşAllah@imagination forever fnd_50 savascii @beyons melegim can @Papatyamaviss C cnlrm
Evet evetÇok sevindim kuzum o zaman gelsin artık bebiş çok çok bekledik demi ama yaa vallaha yaş aldım artık burda
Yaptım tatlım çift çizgiyi gördümCanım hiç test yapmadınmıpazartesi doktora gideceksen şimdiye test yapmış olman lazım
İnşallah canim.Canım femarayıda iğneyide ilk defa bu ay deniyorum şimdiye kadar hiç denememiştim inşallah ilk ve son olur
Ver fındığı keçi boynuzu özü canim, üst üste de olsa birşey olmaz sorun yoksa. Taze fırından çıkmış olur daha iyi
AhahahahVer fındığı keçi boynuzu özü canim, üst üste de olsa birşey olmaz sorun yoksa. Taze fırından çıkmış olur daha iyi
Amiiin isteyen herkesin göbüşü dolsun İnşAllahOoo bugün nasıl güzel haberler geliyor maşallah canım önümüzdeki ay tam gaz devam göBüş dolsun inşallah
Canım Malatya'da bütün özel hastaneler kapalıymış sadece 1 tane özel hastane açık orda da bi erkek doktor vardı ben hiç beğenmemiştim sen tedavi olacaksan direk elazığdan doktor bak kendineİnşallah canim.
Eşimin de Malatya'ya tayini çıktı. Ama ilişkiyi seçimden sonra kestiriyoruz. Yani bir süre daha ayrıyız
Malatyada açık olan özel hastane var mı canim güzel bir doktor ?
İlişki olmadı ki canım.Regl düzenini etkileyecek çok şey yaşanmış aslında. Önümüzdeki reglinle beraber düzenin yeniden oturmuş olur. İnşAllah hamile olursun regl olmazsın tabide
Ayy bana bunlarla gel işteYaptım tatlım çift çizgiyi gördümkeseyi görürüz insallah sağlıklı ilerler. Rabbimin izniyle
İnşallah ya vallahi ne güzel olur kuzumAyy öyle olsa keşkeehepimiz arka arkaya bebiş haberlerini patlatsak
Amin inşallah canım benimAmiiin isteyen herkesin göbüşü dolsun İnşAllah
Aynen hadi görelim seniAyy bana bunlarla gel iştedemekki ben hiç fire vermeden bu haftayı kapatmalıyım
Sendende güzel haber bekliyoruz canım unutmadım seniİnşallah ya vallahi ne güzel olur kuzum
ekliyorum canım seni deMerhaba beni de ekler misiniz sat 6 nisan bat 30 nisann :))))
Çok şükür canım herkesin hayatta olmasına sevindimBen adet bitti başladımbir dolu bir boş yumurtlama haftasını full çektim. Yetmedi adet gününe kadar bir dolu bir boş devam ettim ne olur ne olmaz diye. Ölüm gibi birseydi ama kimse ölmedi
Ahahahahha cansınÇok şükür canım herkesin hayatta olmasına sevindim
Eğer yumurtlaman hala olmadıysa bu ayki şansın hala devam ediyordurİlişki olmadı ki canım.Sadece bir kere ilişki oldu kanama azalınca ondan sonra da deli gibi kanamam artınca olmadı. Sanmıyorum olacağını. Hayırlsıı olsun tek sağlığımız yerinde olsun inşallah hepsi sırayla olur