- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
Orjinal de tombişim zatenEnerji olsun, yumurta büyüsün, bebek tutunsun diye diye benim gibi her şeyden yiyorsan ondandır
Bir hafta sonra mı gideceksin canım yani doktoraPazartesi tatlım
Öğrendikten 1 hafta sonraPazartesi tatlım
Pazartesi ikinci çizgi istediğim renkteydi. Adet gecikmemim 11. Gününde gitmiş olacam canım kısmetseÖğrendikten 1 hafta sonra
Oooo yo yo ne demek kocam istemiyorYarın evde olmayacağım kuzum ben. O yüzden zorluyorumbi de bugün pik yani
Hiç kan tahlili yapmadın mi canımPazartesi ikinci çizgi istediğim renkteydi. Adet gecikmemim 11. Gününde gitmiş olacam canım kısmetse
Yapmadım kuzum HiçbirseyHiç kan tahlili yapmadın mi canım
Bende 89'luyum çok net biliyorumöğrenmiş oldum :))) bir anlık 35 olcak diye korktum
Bide bana sabırlısın diyorsunuz yaa sen nasıl durdun yaaYapmadım kuzum Hiçbirsey
Hımmm o zaman çök üstüne canımYarın evde olmayacağım kuzum ben. O yüzden zorluyorumbi de bugün pik yani
Tatlım beta takibi yorucu bir süreç zaten hemen gitsem doktor kan alacak yapacak başka birseyi yok biraz mantıksal olarak baktım sanırım olaya.Bide bana sabırlısın diyorsunuz yaa sen nasıl durdun yaa
Bilmiyorum bende neden öyle oldum ya cok zor süreçlerden geçiyoruz Allah yardımcımız olsun . İnşallah bir an önce kavuşalım . Bakalım yarın üniversite ye gidecem muayene olacam hsg filan soracamBu ay ben de çok ağladım ne yalan söyleyeyim. Çok ümitlenmiştim. Bakalım ay sonu tekrar bat var benim. Allah güç sağlık versin inşallah ya. Gerçekten yıpratıcı bir süreç.
Benimde lh 6.99 fsh 6.80 tsh 3.38 doktorum iyi demişti bana bende görünümde pko varCanımlar sonuçlar çıkmış mı tam anlayamadımsanki. Bir kaç tanesi çıkmış gibi bide testesteronum yüksek galiba o ne oluyor pco muyum ben
Senin çok güzel canım. Çok moralim bozuldu ya baya yüksek lhBenimde lh 6.99 fsh 6.80 tsh 3.38 doktorum iyi demişti bana bende görünümde pko var
Canm ilk günlerde yapabiliyor bol bol su içmen lazımClife kullanan var mı? Ben bugün ilk defa 1 kaşık aldım aşırı bir baş ağrısı çekiyorum arveles içtim bana mısın demedi beynim çıkıcak yerinden, çok ilaç alan biri değilim parol bile etki eder arvelese bana mısın demedi
Ya üzülme yine de çok değil üzülüp kendini strese sokmamalisin doktor ne diyorsa uygula sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi hiç üzülme artık her derdin Bi çözümü var allahin izniyleSenin çok güzel canım. Çok moralim bozuldu ya baya yüksek lh
Bunlar hızın yoğunluğun vs artması için miCanım keçiboynuzu özü, fındık fıstık badem arı sütü bunlara başlasin eşin biran önce.
Yarın evde yokum kuzumHımmm o zaman çök üstüne canımama belki yarında pik devam eder
Nazlı benim paşaOooo yo yo ne demek kocam istemiyor
Ramazan’da full time bu duaları ediyoruz İnşAllah kabul olur en hayırlı en güzel şekildeAhhahah çok doğru bir bakarsın bu ay oluveriray inşallah inşallah