Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide bana sabırlısın diyorsunuz yaa sen nasıl durdun yaa
Tatlım beta takibi yorucu bir süreç zaten hemen gitsem doktor kan alacak yapacak başka birseyi yok biraz mantıksal olarak baktım sanırım olaya.
Sonra şu kadar gün sonra gel diyecek.
Adet gecikmesi varsa kanama yoksa endişe edecek bir durum görünmüyor şimdilik.
Pazar pazartesi iki gün tatilim var benim.
Pazartesi gününe randevu aldım gelişmeleri bildiririm

Bu ay ben de çok ağladım ne yalan söyleyeyim. Çok ümitlenmiştim. Bakalım ay sonu tekrar bat var benim. Allah güç sağlık versin inşallah ya. Gerçekten yıpratıcı bir süreç.
Bilmiyorum bende neden öyle oldum ya cok zor süreçlerden geçiyoruz Allah yardımcımız olsun . İnşallah bir an önce kavuşalım . Bakalım yarın üniversite ye gidecem muayene olacam hsg filan soracam

Canm ilk günlerde yapabiliyor bol bol su içmen lazım

Senin çok güzel canım. Çok moralim bozuldu ya baya yüksek lh
Ya üzülme yine de çok değil üzülüp kendini strese sokmamalisin doktor ne diyorsa uygula sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi hiç üzülme artık her derdin Bi çözümü var allahin izniyle

Arkadaşlar ya bnim bat tarihine daha var ama yumurtada çatladı salı günü kasıklarımda öle ağrı var karnım altında sanki birsy var göğsümde şişlik yok sadce uçları dokununca sanki yaralı gibi acıyo normalmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…