Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten de demirbaş gibi kaldık buralarda bir defa boşluk bırak kız çok sıvılaşmasın sperm
O zaman yarına boşluk bırakırım canım
Çok güzel haber bu hadi inşallah hayırlısıyla olur tutunur
Ayy amin inşallah ya
Belki daha küçük bir yumurta çatladı yada hormon dalgalanması yaşamış olabilirsin
Olabilir canım o artık meçhul olarak kalıcak
Bence cok ıyı olur bebegm.hergun yap ne olur ne olmaz
Melek dediki boşluk koy sperm su gibi olmasın daha yarın ki duruma göre karar veririm

Merhaba canım ovulasyon görünmüyor, düzensizlik olabilir, adet de olabilir, bunu ancak ölçüme devam ettiğinde anlayabilirsin, zaten bu ayı her türlü es geçecektin, eğer bir 10 gün sonra ateş yükselirse kanamayı regl olarak kabul edebiliriz ve korunmasan da olur ama bir kaç gün içinde ateşin yükselirse döngün uzamış denebilir es gecebilirsin

Ayy çok sevindim canım benim yaaa hemen şuraya bi Maşallah koyalım

Hiçbirsey olmaz bacım devam

Ölçüme devam edeceğim doğru söylüyorsun bunu ancak ölçüm takibi ile anlayabilirim. Aynen bu aydan beklentim yok zaten ama bari çok uzamasa yumurtlama olayı olmayacaksa düzene girse bir an önce. İnşallah hayırlısı olsun. Çok sağ ol canım

Yaaaa çok ama çok sevindim kuzummmmm önümüzdeki ay el eleyiz yani inşallah bir bakarsın beraber hamiş kalırız

O zaman senden bir Mayıs grubu açılışı alır mıyız Gönül rahatlığı ile olunca daha az stres olur belki güzellikler getirir sana

Vallaha bende böyle düşündüm ful devam o zaman

Kız yoksa senindemi böyle tuttu
Ben adet bitti başladım bir dolu bir boş yumurtlama haftasını full çektim. Yetmedi adet gününe kadar bir dolu bir boş devam ettim ne olur ne olmaz diye. Ölüm gibi birseydi ama kimse ölmedi

Bence o adet değildir. Rahim filminin etkisinden dolayı olan kanama diye düşüyorum. Acaba çatladı da ateşe mi yansımadı ilaç fln almış mıydın?
Eğer birkaç güne ateşim yükselmezse, adetten sayılabilir. Çünkü lekelenme bile yeni bitiyor sayılır. Ateşim yükselirse birkaç güne, yeni adeti bekleyeceğiz. Ateşe devam o yüzden. Antibiyotik üç gün içtim günde 1 tane. Filmin İlk üç günü yani. Ama bugün filmin 11. Günü.

Çok sevindim kuzum o zaman gelsin artık bebiş çok çok bekledik demi ama yaa vallaha yaş aldım artık burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…