O zaman yarına boşluk bırakırım canımGerçekten de demirbaş gibi kaldık buralardabir defa boşluk bırak kız çok sıvılaşmasın sperm
Ayy amin inşallah yaÇok güzel haber bu hadi inşallah hayırlısıyla olur tutunur
Olabilir canım o artık meçhul olarak kalıcakBelki daha küçük bir yumurta çatladı yada hormon dalgalanması yaşamış olabilirsin
Melek dediki boşluk koy sperm su gibi olmasınBence cok ıyı olur bebegm.hergun yap ne olur ne olmaz
Merhaba canım ovulasyon görünmüyor, düzensizlik olabilir, adet de olabilir, bunu ancak ölçüme devam ettiğinde anlayabilirsin, zaten bu ayı her türlü es geçecektin, eğer bir 10 gün sonra ateş yükselirse kanamayı regl olarak kabul edebiliriz ve korunmasan da olur ama bir kaç gün içinde ateşin yükselirse döngün uzamış denebilir es gecebilirsinRahim filmi sanırım adet düzenimi çok etkileyecek. Korkum şu. Rahim filminden 2 gün önce pik görmüştüm film çekilince etkiledi yumurta çatlayamadı mı acaba. Umarım kiste falan dönmez. Bugün normalde adetin 21. Günü. Rahim filminden sonra 8 gün kanamam sürdü biliyorsunuz acaba o adet yerine mi olmuş olacak kafam çok karışık. Adetim bu gidişle 40 günleri geçmiş olacak sanırım. @Papatyamaviss @Deepblues @TASUU @imagination forevermelisaa93 savascii Safransari @cnlrm @tweeetyyy @pozitifbiri
Oha o zaman bende 5 gün üst üste yapıp savaşımı vericem çünkü bizdede sperm problemi yokBiz 2 senedir ilk kez bu ay 7 gün üst üste yaptık ama sperm problemi yoktu ve hamile kaldım.ama inanın savaş gibiydi üst üste
Ayy çok sevindim canım benim yaaaKankiler çok şükür tiroid değerlerim normale döndü. İlacı bıraktım. Bir aksilik olmazsa artık bende Ramazan’dan sonra bebiş denemelerine tam gaz devam edicem. Bekleme süremde dolmuş olacak. Üff çok heyecanlıyım ilk kez her şey yolundayken gönül rahatlığıyla deneme yapıcam. Umarım değerlerim normal kalır. Bu ay reglim 16 gün sürdüğü için yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum ama gelecek ay doktorla takip yaparız İnşAllah@imagination forever fnd_50 savascii @beyons melegim can @Papatyamaviss @cnlrm
Hiçbirsey olmaz bacım devamAyyy inşallah canım benim artık içimizden birinin açılış yapması lazım vallaha ya bi biz kaldık demirbaş gibikız ben düzenli ilişkide denedim ama sonuç nanay bugün ilişki olacak mesela cumarteside kesin olacak doktor dedi zaten ama yarında ilişki olsun mu olmasınmı karar veremedim valla sperm sorunu yok aslında 3-4 gün üst üste olsa ne olurki sanki
Ay bencede bencedeAyy çok sevindim canım benim yaaahemen şuraya bi Maşallah koyalım
Çok tanıdık bir durumBiz 2 senedir ilk kez bu ay 7 gün üst üste yaptık ama sperm problemi yoktu ve hamile kaldım.ama inanın savaş gibiydi üst üste
Ölçüme devam edeceğim doğru söylüyorsun bunu ancak ölçüm takibi ile anlayabilirim. Aynen bu aydan beklentim yok zaten ama bari çok uzamasa yumurtlama olayı olmayacaksa düzene girse bir an önce. İnşallah hayırlısı olsun. Çok sağ ol canımMerhaba canım ovulasyon görünmüyor, düzensizlik olabilir, adet de olabilir, bunu ancak ölçüme devam ettiğinde anlayabilirsin, zaten bu ayı her türlü es geçecektin, eğer bir 10 gün sonra ateş yükselirse kanamayı regl olarak kabul edebiliriz ve korunmasan da olur ama bir kaç gün içinde ateşin yükselirse döngün uzamış denebilir es gecebilirsin
Vallaha bende böyle düşündüm ful devam o zamanHiçbirsey olmaz bacım devam
Kız yoksa senindemi böyle tuttuÇok tanıdık bir durum
Yaaaa çok ama çok sevindim kuzummmmm önümüzdeki ay el eleyiz yani inşallahKankiler çok şükür tiroid değerlerim normale döndü. İlacı bıraktım. Bir aksilik olmazsa artık bende Ramazan’dan sonra bebiş denemelerine tam gaz devam edicem. Bekleme süremde dolmuş olacak. Üff çok heyecanlıyım ilk kez her şey yolundayken gönül rahatlığıyla deneme yapıcam. Umarım değerlerim normal kalır. Bu ay reglim 16 gün sürdüğü için yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum ama gelecek ay doktorla takip yaparız İnşAllah@imagination forever fnd_50 savascii @beyons melegim can @Papatyamaviss @cnlrm
O zaman senden bir Mayıs grubu açılışı alır mıyızKankiler çok şükür tiroid değerlerim normale döndü. İlacı bıraktım. Bir aksilik olmazsa artık bende Ramazan’dan sonra bebiş denemelerine tam gaz devam edicem. Bekleme süremde dolmuş olacak. Üff çok heyecanlıyım ilk kez her şey yolundayken gönül rahatlığıyla deneme yapıcam. Umarım değerlerim normal kalır. Bu ay reglim 16 gün sürdüğü için yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum ama gelecek ay doktorla takip yaparız İnşAllah@imagination forever fnd_50 savascii @beyons melegim can @Papatyamaviss @cnlrm
Ben adet bitti başladımVallaha bende böyle düşündüm ful devam o zaman
Kız yoksa senindemi böyle tuttu
Pazartesi doktora gidecem sonucu bildiririm canımVallaha bende böyle düşündüm ful devam o zaman
Kız yoksa senindemi böyle tuttu
Eğer birkaç güne ateşim yükselmezse, adetten sayılabilir. Çünkü lekelenme bile yeni bitiyor sayılır. Ateşim yükselirse birkaç güne, yeni adeti bekleyeceğiz. Ateşe devam o yüzden. Antibiyotik üç gün içtim günde 1 tane. Filmin İlk üç günü yani. Ama bugün filmin 11. Günü.Bence o adet değildir. Rahim filminin etkisinden dolayı olan kanama diye düşüyorum. Acaba çatladı da ateşe mi yansımadı ilaç fln almış mıydın?
Ayy öyle olsa keşkeeYaaaa çok ama çok sevindim kuzummmmm önümüzdeki ay el eleyiz yani inşallahbir bakarsın beraber hamiş kalırız
Çok sevindim kuzum o zaman gelsin artık bebiş çok çok bekledik demi ama yaa vallaha yaş aldım artık burdaKankiler çok şükür tiroid değerlerim normale döndü. İlacı bıraktım. Bir aksilik olmazsa artık bende Ramazan’dan sonra bebiş denemelerine tam gaz devam edicem. Bekleme süremde dolmuş olacak. Üff çok heyecanlıyım ilk kez her şey yolundayken gönül rahatlığıyla deneme yapıcam. Umarım değerlerim normal kalır. Bu ay reglim 16 gün sürdüğü için yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum ama gelecek ay doktorla takip yaparız İnşAllah@imagination forever fnd_50 savascii @beyons melegim can @Papatyamaviss @cnlrm
Çatlama iğnesi ilk defa mi olacaksın canim ?Şimdi çıktım canım 18 mm yumurtam olmuş yarın sabah 10-11 gibi çatlatma iğnesini vurucak doktor
Aaah ah çok isterim ama nasipO zaman senden bir Mayıs grubu açılışı alır mıyızGönül rahatlığı ile olunca daha az stres olur belki güzellikler getirir sana
Canım hiç test yapmadınmıPazartesi doktora gidecem sonucu bildiririm canım
Canım femarayıda iğneyide ilk defa bu ay deniyorum şimdiye kadar hiç denememiştim inşallah ilk ve son olurÇatlama iğnesi ilk defa mi olacaksın canim ?
İnşallah hamilelik kısmet olur.