Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten de demirbaş gibi kaldık buralarda 😂😂😂bir defa boşluk bırak kız çok sıvılaşmasın sperm 😂
O zaman yarına boşluk bırakırım canım😂
Çok güzel haber bu hadi inşallah hayırlısıyla olur tutunur🥰
Ayy amin inşallah ya🤲🏻
Belki daha küçük bir yumurta çatladı yada hormon dalgalanması yaşamış olabilirsin ☺️
Olabilir canım o artık meçhul olarak kalıcak😂
Bence cok ıyı olur bebegm.hergun yap ne olur ne olmaz😊
Melek dediki boşluk koy sperm su gibi olmasın😂😂😂 daha yarın ki duruma göre karar veririm😂

Rahim filmi sanırım adet düzenimi çok etkileyecek. Korkum şu. Rahim filminden 2 gün önce pik görmüştüm film çekilince etkiledi yumurta çatlayamadı mı acaba. Umarım kiste falan dönmez. Bugün normalde adetin 21. Günü. Rahim filminden sonra 8 gün kanamam sürdü biliyorsunuz acaba o adet yerine mi olmuş olacak kafam çok karışık. Adetim bu gidişle 40 günleri geçmiş olacak sanırım. @Papatyamaviss @Deepblues @TASUU @imagination forever melisaa93 melisaa93 savascii savascii Safransari Safransari @cnlrm @tweeetyyy @pozitifbiri
Merhaba canım ovulasyon görünmüyor, düzensizlik olabilir, adet de olabilir, bunu ancak ölçüme devam ettiğinde anlayabilirsin, zaten bu ayı her türlü es geçecektin, eğer bir 10 gün sonra ateş yükselirse kanamayı regl olarak kabul edebiliriz ve korunmasan da olur ama bir kaç gün içinde ateşin yükselirse döngün uzamış denebilir es gecebilirsin

Kankiler çok şükür tiroid değerlerim normale döndü. İlacı bıraktım. Bir aksilik olmazsa artık bende Ramazan’dan sonra bebiş denemelerine tam gaz devam edicem. Bekleme süremde dolmuş olacak. Üff çok heyecanlıyım ilk kez her şey yolundayken gönül rahatlığıyla deneme yapıcam. Umarım değerlerim normal kalır. Bu ay reglim 16 gün sürdüğü için yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum ama gelecek ay doktorla takip yaparız İnşAllah 🤩 @imagination forever fnd_50 fnd_50 savascii savascii @beyons melegim can melegim can @Papatyamaviss @cnlrm
Ayy çok sevindim canım benim yaaa😍 hemen şuraya bi Maşallah koyalım🧿

Ayyy inşallah canım benim artık içimizden birinin açılış yapması lazım vallaha ya bi biz kaldık demirbaş gibi😂 kız ben düzenli ilişkide denedim ama sonuç nanay😂 bugün ilişki olacak mesela cumarteside kesin olacak doktor dedi zaten ama yarında ilişki olsun mu olmasınmı karar veremedim valla sperm sorunu yok aslında 3-4 gün üst üste olsa ne olurki sanki
Hiçbirsey olmaz bacım devam 😁

Merhaba canım ovulasyon görünmüyor, düzensizlik olabilir, adet de olabilir, bunu ancak ölçüme devam ettiğinde anlayabilirsin, zaten bu ayı her türlü es geçecektin, eğer bir 10 gün sonra ateş yükselirse kanamayı regl olarak kabul edebiliriz ve korunmasan da olur ama bir kaç gün içinde ateşin yükselirse döngün uzamış denebilir es gecebilirsin
Ölçüme devam edeceğim doğru söylüyorsun bunu ancak ölçüm takibi ile anlayabilirim. Aynen bu aydan beklentim yok zaten ama bari çok uzamasa yumurtlama olayı olmayacaksa düzene girse bir an önce. İnşallah hayırlısı olsun. Çok sağ ol canım ♥️🤲🏻

Kankiler çok şükür tiroid değerlerim normale döndü. İlacı bıraktım. Bir aksilik olmazsa artık bende Ramazan’dan sonra bebiş denemelerine tam gaz devam edicem. Bekleme süremde dolmuş olacak. Üff çok heyecanlıyım ilk kez her şey yolundayken gönül rahatlığıyla deneme yapıcam. Umarım değerlerim normal kalır. Bu ay reglim 16 gün sürdüğü için yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum ama gelecek ay doktorla takip yaparız İnşAllah 🤩 @imagination forever fnd_50 fnd_50 savascii savascii @beyons melegim can melegim can @Papatyamaviss @cnlrm
Yaaaa çok ama çok sevindim kuzummmmm önümüzdeki ay el eleyiz yani inşallah 😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻 bir bakarsın beraber hamiş kalırız🥺😍🥰♥️

O zaman senden bir Mayıs grubu açılışı alır mıyız 😅 Gönül rahatlığı ile olunca daha az stres olur belki güzellikler getirir sana 🌸

Vallaha bende böyle düşündüm ful devam o zaman😂

Kız yoksa senindemi böyle tuttu😅
Ben adet bitti başladım 😁😁 bir dolu bir boş yumurtlama haftasını full çektim. Yetmedi adet gününe kadar bir dolu bir boş devam ettim 😁ne olur ne olmaz diye. Ölüm gibi birseydi ama kimse ölmedi 😁😁

Bence o adet değildir. Rahim filminin etkisinden dolayı olan kanama diye düşüyorum. Acaba çatladı da ateşe mi yansımadı ilaç fln almış mıydın?
Eğer birkaç güne ateşim yükselmezse, adetten sayılabilir. Çünkü lekelenme bile yeni bitiyor sayılır. Ateşim yükselirse birkaç güne, yeni adeti bekleyeceğiz. Ateşe devam o yüzden. Antibiyotik üç gün içtim günde 1 tane. Filmin İlk üç günü yani. Ama bugün filmin 11. Günü.

Çok sevindim kuzum o zaman gelsin artık bebiş çok çok bekledik demi ama yaa vallaha yaş aldım artık burda 😂😂😂

X