Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıktım kızlar doktordan ultrasonla baktı herşey normal gözüküyor çikolata kistin veya büyük kistin yok dedi hormon tahlili aldı eşinde tahlil versin dedi ve yallah yolladı 😀 klomeni sormama bile fırsat vermedi. Ben karar verdim gitcem alcam eczaneden günde bir tane kullancam 5 gün içimde kalmasın 😀

Kızlar selam
Eşimin sperm testi kötü sanırım
Yorumlayabilecek var mı
Doktoru haftaya gelecekmiş ama sıkıntılı demişler doktorunla görüş demişler
Aşılama yaptırabilecek kadar var mıdır sperm
hareketsiz çok gözükuyor sanki benim sayfamda eşimin testi var normal dedi doktor bak istersen karışlasltır

Kuzum 18 mm yumurtam olmuş çok şükür 🤲🏻 yarın sabah çatlatma iğnesi olucam bakalım ne çıkacak bu test işini artık bende anlamadığıma karar verdim geçen ay 17.5 mm yumurtam vardı test pik çıkmıştı bu ay 18 mm oldu testim pik çıkmadı
Evet balım bu yuzden duzenlı ılıskı en ıyısı.bunu becerdıgımde basaracagım bu işi emınım😊🙈 sen bu ay basaracaksın inşallah yumoşun guzel bır bebişko olsun sana bitanem 😍💕

Evet balım bu yuzden duzenlı ılıskı en ıyısı.bunu becerdıgımde basaracagım bu işi emınım😊🙈 sen bu ay basaracaksın inşallah yumoşun guzel bır bebişko olsun sana bitanem 😍💕
Ayyy inşallah canım benim artık içimizden birinin açılış yapması lazım vallaha ya bi biz kaldık demirbaş gibi😂 kız ben düzenli ilişkide denedim ama sonuç nanay😂 bugün ilişki olacak mesela cumarteside kesin olacak doktor dedi zaten ama yarında ilişki olsun mu olmasınmı karar veremedim valla sperm sorunu yok aslında 3-4 gün üst üste olsa ne olurki sanki

Rahim filmi sanırım adet düzenimi çok etkileyecek. Korkum şu. Rahim filminden 2 gün önce pik görmüştüm film çekilince etkiledi yumurta çatlayamadı mı acaba. Umarım kiste falan dönmez. Bugün normalde adetin 21. Günü. Rahim filminden sonra 8 gün kanamam sürdü biliyorsunuz acaba o adet yerine mi olmuş olacak kafam çok karışık. Adetim bu gidişle 40 günleri geçmiş olacak sanırım. Papatyamaviss Papatyamaviss @Deepblues @TASUU imagination forever imagination forever melisaa93 melisaa93 savascii savascii @Safransari C cnlrm @tweeetyyy @pozitifbiri
Bence o adet değildir. Rahim filminin etkisinden dolayı olan kanama diye düşüyorum. Acaba çatladı da ateşe mi yansımadı ilaç fln almış mıydın?

Ayyy inşallah canım benim artık içimizden birinin açılış yapması lazım vallaha ya bi biz kaldık demirbaş gibi😂 kız ben düzenli ilişkide denedim ama sonuç nanay😂 bugün ilişki olacak mesela cumarteside kesin olacak doktor dedi zaten ama yarında ilişki olsun mu olmasınmı karar veremedim valla sperm sorunu yok aslında 3-4 gün üst üste olsa ne olurki sanki
Gerçekten de demirbaş gibi kaldık buralarda 😂😂😂bir defa boşluk bırak kız çok sıvılaşmasın sperm 😂

Kızlar bende bişey danışıcam ya benim geçen ay ilaçsız adetin 15. Gününde 18 mm yumurtam olmuştu doktor kontrolünde öğrendim. Bu ayda femara kullandım adetin 11. Günü (Salı günü) doktora gittiğimde 13 mm yumurtam olduğunu söyledi sadece 1 tane varmış bu durumda bana biraz tuhaf geldi zaten normaldede tek yumurtam her ay büyüyüp çatlıyor. Adetin 9. Günü 2 Nisanda ovülasyon testim pike yakın çıkmıştı sabah testi tekrarladığımda silikti o zaman başka gelişen bi yumurtam çatlamış olabilirmi sizce? Ateşe ve ovülasyona bakınca böyle bir ihtimal varmı? @TASUU Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 imagination forever imagination forever melegim can melegim can @sevayd melisaa93 melisaa93 @Safransari @pozitifbiri @tweeetyyy
Belki daha küçük bir yumurta çatladı yada hormon dalgalanması yaşamış olabilirsin ☺️

İnşallah canım yaa 36.6 36.7 arasında gitmeye devam ederse ihtimal var senin için üzüldüm rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım bnm normalde başım tutardı 2 üç gün yok hiç bişey ne gelen var ne giden akıntı var sadece
Ay aynıyız benim de 2 gün önce başım tuttu orda biraz umutsuzluğa kapılmıştım sabahına ateşim düştü zaten. Hala test yapmamaya devam mı 😅 bu arada ben gece yatmadan da ateşi ölçtüm düşünce akşamdan da belli oldu mesela sabahı merak ediyorsan deneyebişirsin

Eklentiler

• 1EB4EB99-8CDF-4950-AF88-15265DDEA3A8.png
    1EB4EB99-8CDF-4950-AF88-15265DDEA3A8.png
    135,3 KB · Görüntüleme: 31
Ay aynıyız benim de 2 gün önce başım tuttu orda biraz umutsuzluğa kapılmıştım sabahına ateşim düştü zaten. Hala test yapmamaya devam mı 😅 bu arada ben gece yatmadan da ateşi ölçtüm düşünce akşamdan da belli oldu mesela sabahı merak ediyorsan deneyebişirsin
Devam canım pazartesi yapacam tabiki gelmezse bende akşam ölçüyorum ateşi sabah ta nerdeyse aynı çıkıyor benim başım tutmadı ateş tablosuna göre yarın 14. Gün

Bence cok ıyı olur bebegm.hergun yap ne olur ne olmaz😊

Mayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız🌺🌺🌺

❗️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra😂 son durumu bizimle de paylaşın.. ❗

Anne adayı 🌺SATBATDurum

Sunshine1

1 nisan30 nisan❣️

aynurland

6 nisan5 mayıs❣️

dream2311
❣️

Mayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız🌺🌺🌺

❗️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra😂 son durumu bizimle de paylaşın.. ❗

Anne adayı 🌺SATBATDurum

Sunshine1

1 nisan30 nisan❣️

aynurland

6 nisan5 mayıs❣️

dream2311
❣️
Merhaba beni de ekler misiniz sat 6 nisan bat 30 nisann :))))

Biz 2 senedir ilk kez bu ay 7 gün üst üste yaptık ama sperm problemi yoktu ve hamile kaldım. 😂 ama inanın savaş gibiydi üst üste

Kankiler çok şükür tiroid değerlerim normale döndü. İlacı bıraktım. Bir aksilik olmazsa artık bende Ramazan’dan sonra bebiş denemelerine tam gaz devam edicem. Bekleme süremde dolmuş olacak. Üff çok heyecanlıyım ilk kez her şey yolundayken gönül rahatlığıyla deneme yapıcam. Umarım değerlerim normal kalır. Bu ay reglim 16 gün sürdüğü için yumurtlama ne zaman olur kestiremiyorum ama gelecek ay doktorla takip yaparız İnşAllah 🤩 imagination forever imagination forever fnd_50 fnd_50 savascii savascii beyons beyons melegim can melegim can Papatyamaviss Papatyamaviss C cnlrm

X