- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Rica ederim şifa olsunTeşekkür ederim canım sağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim şifa olsunTeşekkür ederim canım sağolasın
1 yildir evliyim.Evlendiyim aydan hep idrar yolu enfeksiyonuyla ugrawtim.Antibiyotikler yazdi hep doktorlar ama 1 ay iyi oluyodumsa obur ay tekrar ediyodu.Bir tupum oldugu icin cok korkuyorum.Hsg cektirdim wubatda onun oncesindede kasimda cektirmiwdim.Doktorum hafif tikaniklik var demiwdi.Enfeksion tikaniklika yapiyormu?Zorlaştırıyor diye biliyorum canım. Öncesinde muayene olursan ve çıkarsa doktor ilaç veriyor. İlaçtan sonra dene diyor. Ben yaşamıştım
Hiç bilmiyorum yapar mı yapmaz mı. Baya da uzun süredir uğraşıyormuşsun enfeksiyonla. Bir çözümü olmalı mutlaka. Çalışıyorsan işyerinin tuvaletinden bile olabiliyorsun. Hijyen çok önemli oluyor. Ben de üç dört kez geçirdim. İdrarımdan kan gelirdi. Üst üste çok birlikte olunca da olabiliyor. Çeşitli sebepleri var ama bir yıl uzunmuş kuzum .1 yildir evliyim.Evlendiyim aydan hep idrar yolu enfeksiyonuyla ugrawtim.Antibiyotikler yazdi hep doktorlar ama 1 ay iyi oluyodumsa obur ay tekrar ediyodu.Bir tupum oldugu icin cok korkuyorum.Hsg cektirdim wubatda onun oncesindede kasimda cektirmiwdim.Doktorum hafif tikaniklik var demiwdi.Enfeksion tikaniklika yapiyormu?
Yaa sonraki aya inşallah canım mutlu haberlerini alırsın. Hayal kırıklığı çok zor oluyor ama sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahKızlar bende evlendim
Benim de 25 MayısSenin ne zaman canım
Bugün tekrar yazdım doktoruma iç camasirim tamamen kahverengi lekeydi. Daha iğne vurulalı 5 gün oldu. Ve ilk defa böyle bir akinti, lekelenme yaşıyorum. Korkuyorum deyince kontrole çağırdı.benim adet ağrılarım gelmeye başladı, ya yarın, ya da sonrakı gün başlar benim adet
Yükselirse tabiki umut var demek. Test yaptın mı hiçİnşallah canım benim yaa yine az Uyudum ondan mi oldu ki uyuyamadımsıcak bastı sürekli yükselirse umut var mı
Canım benim inşallah hayırlı zamanda güzel haberlerini alırızEvet ya ben de ateş gidişinden dolayı umutlanmıştım
Bu sefer cok ümitliudım prolaktin düştüyse olmuştur diye saatlerce ağladımYaa sonraki aya inşallah canım mutlu haberlerini alırsın. Hayal kırıklığı çok zor oluyor ama sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Elendim olacaktıKızlar bende evlendim
Benimde öyle, bir de üstüne kahverengi lekelenmem var, yarın doktora gideceğim ilk defa böyle olduBugün catlatma ignemin 5. Gunu bende hiç belirti yok bu normal mi ya arada Bi sıcak basması oldu birden içimden ateş çıkmak gibi gelip geçiyor ve ishal gibi oldum sonra geçti ne göğüs ağrısı ne şiddetli kasık ağrısı çatlaması mi noldu acaba bu yumurta
yok yapmadım canım gecikme olmadan yapmıyacam dedim gelmezse pazartesi günü yapacam inşallahYükselirse tabiki umut var demek. Test yaptın mı hiç
Canım güzel haberlerini okuruz inşallah ben de merak ettim sürecini. Hiç yaşamadım böyle bir durum ama bu ay benim de çatlatma iğnesi vurulma durumumm olabilir.Bugün tekrar yazdım doktoruma iç camasirim tamamen kahverengi lekeydi. Daha iğne vurulalı 5 gün oldu. Ve ilk defa böyle bir akinti, lekelenme yaşıyorum. Korkuyorum deyince kontrole çağırdı.
5 gün femara ilacı kullandım, reglinin 9. Günü 18mm lik iki yumurtam vardı. 31 inde iğne oldum. 1 ini değerlendirip, bir boş bir dolu gidiyorum ama lekelenme beni korkutuyor.
İğne olanlarda var mı böyle şikayetler?
Sıkıntı bende mi anlamadım
İnternet'e bakınca adete yakın yerleşme kanaması olarak geçiyor ama benim reglime daha 15 gün var
Bu seferde olmayacak herhalde diye strese giriyorum
2 gündür coook gergin ve korku doluyum
Bu ay ben de çok ağladım ne yalan söyleyeyim. Çok ümitlenmiştim. Bakalım ay sonu tekrar bat var benim. Allah güç sağlık versin inşallah ya. Gerçekten yıpratıcı bir süreç.Bu sefer cok ümitliudım prolaktin düştüyse olmuştur diye saatlerce ağladım
Aa iğnenin kaçıncı günü nedeb lekelenme oldu acaba yaBenimde öyle, bir de üstüne kahverengi lekelenmem var, yarın doktora gideceğim ilk defa böyle oldu
Evet bankada caliwiyorum.Iw yerindede tualete dokunmuyorum bile oyle korunuyorum ama malesef hic bitmiyor.Hiç bilmiyorum yapar mı yapmaz mı. Baya da uzun süredir uğraşıyormuşsun enfeksiyonla. Bir çözümü olmalı mutlaka. Çalışıyorsan işyerinin tuvaletinden bile olabiliyorsun. Hijyen çok önemli oluyor. Ben de üç dört kez geçirdim. İdrarımdan kan gelirdi. Üst üste çok birlikte olunca da olabiliyor. Çeşitli sebepleri var ama bir yıl uzunmuş kuzum .
Canım aslında bugün yumurtladın. Bugünü de değerlendirin derim. Pikten sonra silikleştiğinde çatlamış demek oluyor canım. Birer gün arayla değerlendirmek gerekiyor. İnşallah bu ay güzel haberlerini alırız bir gün pik çıkması yeterli. Bazen iki gün de pik çıkıyor ama farkı yok.Merhaba kızlar
Ovulasyon testine bu ay başladım pek bilmiyorum, dün pikti bugün silikleşti tekrar, sadece bir gün pik olması normal mi? Dünü değerlendirdik, kaç gün daha devam etmem gerekiyor?