Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yumurta takibi yaptıran oldumu acaba benim. Bugün 2 yumurtam gelişmiş 23 mm ve 22 mmlerdi acaba boyutları gebeliğe elverişli mi fazlamı büyük

Şimdi gördüm yorumunu valla kedi bildi şaka gibi ama gerçek, gerçi ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama 🤣 bulantısı tiksinmesiz bir gebelik bünyeme ters geldi 🤣🤣🤣
Çünkü CNım çoğu belirti adet gecikmesinden sonra yaşanır 😁 ama insallah böyle de devam eder 🙏❤️

Kizlar yumurta takibi yaptıran oldumu acaba benim. Bugün 2 yumurtam gelişmiş 23 mm ve 22 mmlerdi acaba boyutları gebeliğe elverişli mi fazlamı büyük
Buradaki arkadaşlar dan aldığım bilgiler doğrultusunda ideal olduğunu söylüyorlar canım ❤️

Merhaba. Benimde senin gibi rezervim az. Yaşımda geçti gidiyor. Ben baltonik firmasindan mucize karışım aldım. Tavsiye olarak bir incelemeni öneririm. Yumurtalarımı çoğalttığını hissediyorum yumurtlama dönemi bayağı akıntım olmaya başladı. Geçen ay kullandım kimyasal oldum. Bu ayıda değerlendirdik bakalım merakla bekliyorum. Bir bak istersen birşey kaybetmezsin takviye sonuçta.
Bende karışım aldım canım yeni propolis ile hayıt macunu ek olarak da doktorumun önerdigi takviyeyi
Kullanıyorum. Teşekkür ederim önerin için kuzum emin ol araştırmadıgım hiç bir şey kalmadı gerisi allahın takdiri canım 🥰🥰

Bende karışım aldım canım yeni propolis ile hayıt macunu ek olarak da doktorumun önerdigi takviyeyi
Kullanıyorum. Teşekkür ederim önerin için kuzum emin ol araştırmadıgım hiç bir şey kalmadı gerisi allahın takdiri canım 🥰🥰
Günaydın canım senin yumurta çatlamamış galiba ateşin aynı

20230404_083703.jpg
Kızlar🙈 bat yarın. Dün akşam yaptım gözle görünür ama silik çıktı. Var dimi sizce de

Teşekkür ederim 🤗 her zaman test yapmıyordum ama ilk defa böyle bir görüntü oldu. Kimyasal falan da hiç geçirmedim o yüzden tedirginim. Hsg den dolayı çok ümitliydim bu aylardan. Kanı perşembe vericem sanırım, cuma 4 haftalık oluyor🤭

Yok canım gitmedim okuldayım öğleden sonra gitmeyi düşünüyordum ama azaldı kanama gün içindeki duruma göre bakacağım artık ya kararsız kaldım
Tamam canım inşallah kesilir durumdan haberdar et mutlaka beni

X