Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ankardaym tedaviye başladım iğne verdiler bu salı gidicem bakalım kontörle ne yapacak blmyrm inşallah transfer olduğumda tutunur emeklerimizi dualarımızı kabul eder rabbim inşallah 🙏
Benimde salı yine randevum var..İğnelere başladıysan yumurtalara bakıcak..Önemli canım embriyolar kaliteli olsun.

Bu gece hiç çizgi çıkmadı😕

Eklentiler

• IMG_20230403_050312.jpg
    IMG_20230403_050312.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar ya geçen hafta pazartesi rahim filmi çektirdim bilenleriniz var. İlk günler kahverengi lekelenmeler falan oldu sonra pıhtı halimde lavaboya girdikçe parça parça geldi çamur gibi geldi. Şimdi kırmızı renge döndü. Ama şöyle bir şey var mesela bugün iki saat spor yaptım atladım zıpladım bir damla bile kan gelmedi oh çok şükür bitti herhalde dedim ama zaten lavaboya girince geliyor bu. Az önce lavaboda gene geldi böyle kırmızı renkte bayağı. Bu durum normal mi yaa.
Kuzum sen bir doktora görünsen mi acaba? Geçen hafta Pazartesi yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam ve 1 hafta oldu. Benim bilgim yok ama şimdiye normale dönemsi gerekmezmiydi.

Merhaba kızlar yumurtlama döneminde denememiz oldu ertesi gün sol kasigimda cok agri var birde şeffaf akinti oluyo sizce bu normal bir durummu
Çok normal canım o yaşadıkların yumurtlama ağrıları zaten
İnşallah bu ay olmasını çok istiyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım biraz korku var içimde
Çok geçmiş olsun ama dediğim gibi çok normal canım şuan yaşadıkların bir problem yok yani ❤️

Ara vermek derken doktor kontrolünde olmasın bu ay dediğin gibi akışına bırakacağım sanırım 😊çünkü igne ilaçlar yordu beni. Mutlaka test yapmışsındir ve niye 10 günlük bir gecikme bekliyorsun? İlaçlar vs mi kullandin. Hakkımızda hayırlısı olsun bu güzel ayda.
Canım çünkü eskiden bilgimiz yoktu hemen gidiyorduk doktorlarda en az bir hafta gecikme bekleyin diyolar öbür türlü üzülüyoruz çünkü beta takibi yaparken strese giriyoruz.
Yani biraz netlik kazanması gerekiyor bu hamilelik sürecinin. Zaten doktora gidince de beta bakılıyor kese için şu gün gel diyolar tatlım.
Biraz tecrübe sanırım.
Pazartesi günleri de izinliyim zaten o şekilde gidecem bakalım

Kızlar yerleşme düşüşü yaşamış olabilir miyim?

Eklentiler

• 73E786CC-1649-4AC2-8833-75902431DB50.png
    73E786CC-1649-4AC2-8833-75902431DB50.png
    133,5 KB · Görüntüleme: 52
Kuzum sen bir doktora görünsen mi acaba? Geçen hafta Pazartesi yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam ve 1 hafta oldu. Benim bilgim yok ama şimdiye normale dönemsi gerekmezmiydi.
Bugün bir doktora yazacağım kuzum dediğim gibi gün içinde gelmiyor lavaboya oturunca geliyor ben de anlamadım

Bana 5 gün yazdı antibiyotik..başka ne ola bilirki..o esnada olmasa bile ola bilsin belki olmazmış spor ve ya işlem esnasında sert muayine etmişler.Mesela bende aşılamadan sonra kanama oldu..sonra durdu..katetirden oldu
Antibiyotik olayını da hiç anlamadım zaten kimine 3 kimine 5 kimine bir hafta kimine 1 gün iç diyorlar. Ama bana verdiği antibiyotik çok ağırmış öyle söylemişti. Ya afedersin vajina girişi benim kıpkırmızı tahriş olmuş😔

Kızlar ya geçen hafta pazartesi rahim filmi çektirdim bilenleriniz var. İlk günler kahverengi lekelenmeler falan oldu sonra pıhtı halimde lavaboya girdikçe parça parça geldi çamur gibi geldi. Şimdi kırmızı renge döndü. Ama şöyle bir şey var mesela bugün iki saat spor yaptım atladım zıpladım bir damla bile kan gelmedi oh çok şükür bitti herhalde dedim ama zaten lavaboya girince geliyor bu. Az önce lavaboda gene geldi böyle kırmızı renkte bayağı. Bu durum normal mi yaa.
Bende aynı gün çekildim rahim filmi daha dün akşam bitti kanamalarım diyebilirim pıhtılaş şekilde geldi bitmicek sandım gerçekten çok uzun sürdü anlamadım bitmese doktorla görüşecektim o derece

Olabilirsin kapak çizgisine çok yakın çünkü ve 8. Gün olmuş. Umut var ama yine de bekleyelim
Aslında o gün 36.2 çıkmıştı ben de acaba kapak çizgisinin altında çıktı yanlış mı oldu diye sadece o günü değiştirdim 36.3 yazdım diğer günler ne çıktıysa onu yazdım

Antibiyotik olayını da hiç anlamadım zaten kimine 3 kimine 5 kimine bir hafta kimine 1 gün iç diyorlar. Ama bana verdiği antibiyotik çok ağırmış öyle söylemişti. Ya afedersin vajina girişi benim kıpkırmızı tahriş olmuş😔
Bak ben sana diyorum sen tahriş olunmuşsun..ondan lavaboya giderken hala geliyor..

Bir haftadır ilişki olmuyordu valla oldu bugün çok acı hissetmedim korkuyordum rahim filminden dolayı. Bekledik o yüzden 7 gün. Normalde doktor ertesi gün olabilir bile demişti.Ateş takibi de yapıyorum henüz yükselmedi. Çatlayamadı sanırım hala. Şansım var yine de @Belisimm

Kanka dua et gözün üzerimde olsun Papatyamaviss Papatyamaviss
Rabbim ol der ve olur 🙌🏼🌸

X