AnkaradaİnşaAllah güzel sonuçlar alırsınız. Hangi merkezde yaptırdınız ?
Canım merhaba ben yaptırdım 11 günde sonuc çıktı benim yaptırdığım firmanın Türkiye’de laboratuvar ı yok o yüzden evime gelip kan aldılar direk yurt dışına gönderdiler 400Usd +KDV dediler 9 bin küsür verdim işte nakit verince daha uygun oluyor mus benim sağlıklı geldi şükür cinsiyeti de söylediler kız mısKızlar merhaba. Benim doktorum da fetal dna testi istedi. Siz hangi merkezde ne kadara yaptırdınız ?
Maşallah demek kızCanım merhaba ben yaptırdım 11 günde sonuc çıktı benim yaptırdığım firmanın Türkiye’de laboratuvar ı yok o yüzden evime gelip kan aldılar direk yurt dışına gönderdiler 400Usd +KDV dediler 9 bin küsür verdim işte nakit verince daha uygun oluyor mus benim sağlıklı geldi şükür cinsiyeti de söylediler kız mısyani yaptırmak bana mantıklı geldi doktor 2 Li 3 Lü taramaya gerek görmüyor artık bayramdan sonraya muayene günü verdi o kadar
İniaşlah güzel sonuçlar gelir en önemlisi sağlıklı olsun daMaşallah demek kızbenim de bayram oncesı sonuc gelecek bızde öğrenicez nifty yaptrdm.
İnternetten yorumlarına baktım fotoğraf bile vermiyorlarmışÜniversite hastanelerinde yapılanları bazen doktorlar beğenmiyor kalitesini bence doktorunuza sorun yA da araştırın
Aynen süreç yeterince masraflı zatenAa oda çok mantıklı. Onu da araştırayım kuzum sağol.
Daha önce birçok arkadaşım yaptirdi bir sorun yasamadilar güvenilir doktorlar var orda daÜniversite hastanelerinde yapılanları bazen doktorlar beğenmiyor kalitesini bence doktorunuza sorun yA da araştırın
Farketmez saglıklı ve hayırlı bir evlat olsun. Eşimde tek erkek ailede ama o kız istiyor kız yegenlerım var bastacımız. Onlarda kız dediler doktorumda 12.hafta kız dedı ama yol uzun daha ama nifty de 2 haftaya cıkar inşallah. Rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla almayı nasip etsin hepimize..İniaşlah güzel sonuçlar gelir en önemlisi sağlıklı olsun dapeki varmı bir cinsiyet tercihiniz benim ilk hamileliğim eşimin tüm sülalesi erkek ti herkes erkek olur dedi ne yalan söyleyeyim gönlümden geçen hep kız dı sağlıklı olsun da dedim ama kız da olsun dedim çok sevindim sonucuma darısı size olsun inşallah
Doktor kız mı dediFarketmez saglıklı ve hayırlı bir evlat olsun. Eşimde tek erkek ailede ama o kız istiyor kız yegenlerım var bastacımız. Onlarda kız dediler doktorumda 12.hafta kız dedı ama yol uzun daha ama nifty de 2 haftaya cıkar inşallah. Rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla almayı nasip etsin hepimize..
Doktor bana da kontrolde erkek gibi duruyor dedi ama bilemedimDoktor kız mı dedibenim bu çarsamba muayenem vardı doktor da çarsamba gittik muayeneye doktora sorduk fetal DNA çıkmış mı dedik doktor da email i ne baktı henüz sonucun çıkmamış dedi sonra beni muayene etti erkeğe benziyor dedi kaynanam da vardı herkes erkek diye sevindi akabinde perşembe günü fetal DNA laboratuvar dan mesaj geldi sonucunuz çıktı sağlıklı bebiş dedi cinsiyeti de doktorunuza bildirdik dedi hemen hastaneyi aradık sonuc çıkmış bize dönüş yaparmısınız dedik doktor aradı bebiş sağlıklı imiş dedi cinsiyeti de kız dedi bir sürpriz yaşanabilir yani
Ben yaptırcam genoks a 7bin dedi ama doktorumun indirimi ileKızlar merhaba. Benim doktorum da fetal dna testi istedi. Siz hangi merkezde ne kadara yaptırdınız ?
Benimde erkek gibi gözüküyor şuan benimde fetal dna da belli olcak inşallahDoktor bana da kontrolde erkek gibi duruyor dedi ama bilemedimbayramdan sonra kontrolüm var bakalım netleşir heralde
Hayırlısı olsunBenimde erkek gibi gözüküyor şuan benimde fetal dna da belli olcak inşallah
İkili test hangi hastane fiyatı canım bu bende odak a gidiyorum 10+3 um kaconcj hafta oluyor acabaEvet özel hastane tüp bebek doktorumla devam ediyorum Denizli’de yaşıyorum muayene ücretim de 765 tl
Acaba sızın detaylı ıle karıstırdılar fıyatı?Onu bende anlamadım, telefonda sordum 1950 TL dediler, dün hastaneye gittim testi yaptırdım 377 TL aldılar.
Amin sağlıklı olsun tabi de hep de kız içimizden geçti kordon mu çıkıntı mı bilmiyoruz net ufak çünkü dahaHayırlısı olsun
Benimde darısı başıma ama karnım yumurta gibiYaaa masallah kız olarak gitmis herkesin darısı basimaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?