İkili testin fiyatını bugün hastaneme sordum randevu hatırlatmak için aramışlardı 200 TL dedi size niye o kadar yüksek rakam verdiler anlamadım2 li test olması lazım. ben de dün yaptırdım ultrasondan ölçümleri yaptılar sonrasında kan verdim. 1 haftaya kadar çıkacak sonucu bakalım.
Özel hastane mi?İkili testin fiyatını bugün hastaneme sordum randevu hatırlatmak için aramışlardı 200 TL dedi size niye o kadar yüksek rakam verdiler anlamadım
Üniversite hastanelerine baktın mı kuzumKızlar bende 20. Haftada detaylı yaptıracağım. İki yere sordum. Biri görüntüleme merkezi 1000 tl diyor hem video hem fotoğraf veriyor, öbürü de 750 tl dedi orasıda klinik doktor giriyor ama orası fotoğraf ve video veriyor mu bilmiyorum bide kendi gittiğim hastane var onu sormadım ama orası pahalıdır. Şimdiden araştırma yapıp bulmak istemiyorum
Onu bende anlamadım, telefonda sordum 1950 TL dediler, dün hastaneye gittim testi yaptırdım 377 TL aldılar.İkili testin fiyatını bugün hastaneme sordum randevu hatırlatmak için aramışlardı 200 TL dedi size niye o kadar yüksek rakam verdiler anlamadım
Başkent falan mı yoksa meram tıp falan mı? Başkenti aradım 1750 tl diyor zaten hastaneler daha pahalı geldi kliniklere göreÜniversite hastanelerine baktın mı kuzum
Canım senin belirtilerin devam ediyor mu ne durumdasın?Kızlar bende 20. Haftada detaylı yaptıracağım. İki yere sordum. Biri görüntüleme merkezi 1000 tl diyor hem video hem fotoğraf veriyor, öbürü de 750 tl dedi orasıda klinik doktor giriyor ama orası fotoğraf ve video veriyor mu bilmiyorum bide kendi gittiğim hastane var onu sormadım ama orası pahalıdır. Şimdiden araştırma yapıp bulmak istemiyorum
İnşallah canım inşallahCanım hiç bir fikrim yok bence sen bu soruyu ilerlemiş olan hamilelere sor, en azından onlar da geçirmiş yaşamış olanlar vardır… Ama endişelenecek bişi değildir herhalde yoksa Dr söylerdi
Ense burun kemiği uygun dedi kan da verdim henüz sonuç çıkmadı2li teste girdiniz bence o esnada ayrıntılı gibi Genel bir tarama gibi olmustur. canınızı sıkmayın doktor bazen yarım yarım konuşuyorlar down olması için ense kalınlığı burun kemiği ölçuleri önemli değerleriniz nasıl cıktı önemli olan o. Birde kan veriliyor o nasıldı peki
Canım benim mide bulantım zaten çok yoktu mide yanmam var, ekşimem var. Karnım çıktı. Sırt ağrım var. Adet ağrısı gibi ağrılarım geçti.Canım senin belirtilerin devam ediyor mu ne durumdasın?
Selcuklu tip kuzu. Bildiğim kadarıyla sadece 480 lira muayene ücreti veriliyor ek ücret yokBaşkent falan mı yoksa meram tıp falan mı? Başkenti aradım 1750 tl diyor zaten hastaneler daha pahalı geldi kliniklere göre
Aa oda çok mantıklı. Onu da araştırayım kuzum sağol.Selcuklu tip kuzu. Bildiğim kadarıyla sadece 480 lira muayene ücreti veriliyor ek ücret yok
O ozdenkocak88 yaptırdı canım, hatta onun olumlu çıkmış şükür.Kızlar merhaba. Benim doktorum da fetal dna testi istedi. Siz hangi merkezde ne kadara yaptırdınız ?
Kendinizi üzmeyin ne güzel ense burun ölçüsü güzel cıkmıs ayrıca kan da 2 değer cıkıyor hani o önemli i, birde bunun grafik halinde raporu varmış riski söylüyor, o yaşlarla beraber artıyormuş ben onu dikkate almadım kan normal değerde cıkarsa doktor daha iyi bilir tabi.Ense burun kemiği uygun dedi kan da verdim henüz sonuç çıkmadı
Çok şükür canım. Benim de ikiz olduğu için anomali ihtimali var dedi. Hastanenin anlaşmalı olduğu yerde yaptıracağım sanırım 380 euro fiyat verdiler.O ozdenkocak88 yaptırdı canım, hatta onun olumlu çıkmış şükür.
Bende yaptrdm 10 iş günü cıkar dediler bende bekliyorum 7500tl.Çok şükür canım. Benim de ikiz olduğu için anomali ihtimali var dedi. Hastanenin anlaşmalı olduğu yerde yaptıracağım sanırım 380 euro fiyat verdiler.
Evet özel hastane tüp bebek doktorumla devam ediyorum Denizli’de yaşıyorum muayene ücretim de 765 tlİkili testin fiyatını bugün hastaneme sordum randevu hatırlatmak için aramışlardı 200 TL dedi size niye o kadar yüksek rakam verdiler anlamadım
Üniversite hastanelerinde yapılanları bazen doktorlar beğenmiyor kalitesini bence doktorunuza sorun yA da araştırınSelcuklu tip kuzu. Bildiğim kadarıyla sadece 480 lira muayene ücreti veriliyor ek ücret yok
İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınız. Hangi merkezde yaptırdınız ?Bende yaptrdm 10 iş günü cıkar dediler bende bekliyorum 7500tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?