2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

2 li test olması lazım. ben de dün yaptırdım ultrasondan ölçümleri yaptılar sonrasında kan verdim. 1 haftaya kadar çıkacak sonucu bakalım.
İkili testin fiyatını bugün hastaneme sordum randevu hatırlatmak için aramışlardı 200 TL dedi size niye o kadar yüksek rakam verdiler anlamadım

Kızlar bende 20. Haftada detaylı yaptıracağım. İki yere sordum. Biri görüntüleme merkezi 1000 tl diyor hem video hem fotoğraf veriyor, öbürü de 750 tl dedi orasıda klinik doktor giriyor ama orası fotoğraf ve video veriyor mu bilmiyorum bide kendi gittiğim hastane var onu sormadım ama orası pahalıdır. Şimdiden araştırma yapıp bulmak istemiyorum

Üniversite hastanelerine baktın mı kuzum

İkili testin fiyatını bugün hastaneme sordum randevu hatırlatmak için aramışlardı 200 TL dedi size niye o kadar yüksek rakam verdiler anlamadım
Onu bende anlamadım, telefonda sordum 1950 TL dediler, dün hastaneye gittim testi yaptırdım 377 TL aldılar.

Canım senin belirtilerin devam ediyor mu ne durumdasın?

Ense burun kemiği uygun dedi kan da verdim henüz sonuç çıkmadı

Ense burun kemiği uygun dedi kan da verdim henüz sonuç çıkmadı
Kendinizi üzmeyin ne güzel ense burun ölçüsü güzel cıkmıs ayrıca kan da 2 değer cıkıyor hani o önemli i, birde bunun grafik halinde raporu varmış riski söylüyor, o yaşlarla beraber artıyormuş ben onu dikkate almadım kan normal değerde cıkarsa doktor daha iyi bilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…