Başın sağolsun rabbim metanet versin sabır versin çok zor en ağır acı nedenir başka bilmiyorumBugün iki bebeğimin de kalbinin durduğunu öğrendim ölmüşler dedi doktor ölmüşler dedi hala kulaklarımda sesi ne bi kanama ne bi ağrı hiç bir şey belli etmediler yavrularım ikisi de sessizce ölmüşler çok ağrıyor kalbim nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum saatlerdir ağlıyorum ben bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum bi oğlum var ona sarılıp sarılıp ağladım bu acı nasıl geçecek yarın kürtaj dedi allahım niye niye
Canımmm, cok uzgunum, hıssettıgın acıyı anlıyorum, kabullenmek o kadar zor kı, benım de 9 haftalık bır dusugum olmustu, Rabbım sana ve esıne sabır versınn, allah yardımcınız olsunnBugün iki bebeğimin de kalbinin durduğunu öğrendim ölmüşler dedi doktor ölmüşler dedi hala kulaklarımda sesi ne bi kanama ne bi ağrı hiç bir şey belli etmediler yavrularım ikisi de sessizce ölmüşler çok ağrıyor kalbim nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum saatlerdir ağlıyorum ben bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum bi oğlum var ona sarılıp sarılıp ağladım bu acı nasıl geçecek yarın kürtaj dedi allahım niye niye
Sizin kaç haftalıkEvet biraz fazla değişiklik var bu ara daha çok hissediyorum ben
Evet canım kullanıyordum hiç bir şey hissetmedim iki haftadır ölülermiş benim hamileliğim güzel geçio diğerinde de bulantı ney yaşamadım gene yoktu sadece çok uyku çok gaz çok çiş bu belirtilerim devam ediyor halaCanım ilaç kullanmaya devam ediyor muydun bu arada, gebelik belirtilerin de devam etti mi bu süreçte?
Çok zor canım allah sabır versin. Amin inş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız, sen de tekrar hazır olduğunda inşEvet canım kullanıyordum hiç bir şey hissetmedim iki haftadır ölülermiş benim hamileliğim güzel geçio diğerinde de bulantı ney yaşamadım gene yoktu sadece çok uyku çok gaz çok çiş bu belirtilerim devam ediyor haladoktor kanaman olmadı mı dio olmadı hiç yaşamadım ağrın olmadı mı dio yok onu da yaşamadım allah kimseye göstermesin siz sağlıkla alın hepiniz kucaklarınıza inşallah
Başın sağolsun canım sen iyi ol inşallah Allah tekrar sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin . Bu grupta o stresli süreci birlikte yaşadık her sıkıntımızı yazdık paylaştık bir bağ oldu tanımasakta inan çok üzüldüm Allah diğer yavruna hayırlı sağlıklı ömür versin yine de şükredeceğimiz çok şey var. Yarın da su gibi geçsin Allah sabrını versin . Herkes inşallah sağlıcakla kucağına alır bebeğini .Tek yumurta ikizi olunca biri gidince mutlaka diğeri de gidiyormuş çoğunlukla bi de sağlıksızmış ki kalbi duyulduktan sonra ölmüşler dedi doktorum doğsalar da işte farklı şeyleri olabilirdi dedi
Çok üzüldüm, evlat acısı çok zor , allah gönlüne ferahlık versin, ben de evladımı kaybettiğimde bi akrabaö bana allah bi daha evlet acısı göstermesin demişti o zaman o dua ya tutunmuştum , rabbim sana da bi daha evlat acısı göstermesin inşallah ,Sürekli kalp sesi videolarını izliyorum
Başınız sağolsunBugün iki bebeğimin de kalbinin durduğunu öğrendim ölmüşler dedi doktor ölmüşler dedi hala kulaklarımda sesi ne bi kanama ne bi ağrı hiç bir şey belli etmediler yavrularım ikisi de sessizce ölmüşler çok ağrıyor kalbim nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum saatlerdir ağlıyorum ben bunu nasıl atlatacağım bilmiyorum bi oğlum var ona sarılıp sarılıp ağladım bu acı nasıl geçecek yarın kürtaj dedi allahım niye niye
Canım hiç bir fikrim yok bence sen bu soruyu ilerlemiş olan hamilelere sor, en azından onlar da geçirmiş yaşamış olanlar vardır… Ama endişelenecek bişi değildir herhalde yoksa Dr söylerdiMerhaba kızlar sizin fikrinizi almak isterim dün detyalı ultrasona girdim bu haftalarda giriliyormuş sanırım işte bebeğin kalbi beyni gözler omurilik vs bakılıyor kan akışlarına da bakmıyor ancak karaciğerden kalbe giden kan akışı ters dedi bu ilerleyen zamanda da düzelebilir dedi böyle bir durum için down sendrom teşhisi veremeyiz ne demek şimdi bu kafam okadar bulandı ki
Canım sen ikili teste girmedin mi detaylı için erken. Detaylı 18 ile 24. Hafta arasında bakılıyor. Sana ikili tarama yaptılar bence. Daha 12. Haftadayız detaylı değildir.Merhaba kızlar sizin fikrinizi almak isterim dün detyalı ultrasona girdim bu haftalarda giriliyormuş sanırım işte bebeğin kalbi beyni gözler omurilik vs bakılıyor kan akışlarına da bakmıyor ancak karaciğerden kalbe giden kan akışı ters dedi bu ilerleyen zamanda da düzelebilir dedi böyle bir durum için down sendrom teşhisi veremeyiz ne demek şimdi bu kafam okadar bulandı ki
2li teste girdiniz bence o esnada ayrıntılı gibi Genel bir tarama gibi olmustur. canınızı sıkmayın doktor bazen yarım yarım konuşuyorlar down olması için ense kalınlığı burun kemiği ölçuleri önemli değerleriniz nasıl cıktı önemli olan o. Birde kan veriliyor o nasıldı pekiMerhaba kızlar sizin fikrinizi almak isterim dün detyalı ultrasona girdim bu haftalarda giriliyormuş sanırım işte bebeğin kalbi beyni gözler omurilik vs bakılıyor kan akışlarına da bakmıyor ancak karaciğerden kalbe giden kan akışı ters dedi bu ilerleyen zamanda da düzelebilir dedi böyle bir durum için down sendrom teşhisi veremeyiz ne demek şimdi bu kafam okadar bulandı ki
2 li test olması lazım. ben de dün yaptırdım ultrasondan ölçümleri yaptılar sonrasında kan verdim. 1 haftaya kadar çıkacak sonucu bakalım.Merhaba kızlar sizin fikrinizi almak isterim dün detyalı ultrasona girdim bu haftalarda giriliyormuş sanırım işte bebeğin kalbi beyni gözler omurilik vs bakılıyor kan akışlarına da bakmıyor ancak karaciğerden kalbe giden kan akışı ters dedi bu ilerleyen zamanda da düzelebilir dedi böyle bir durum için down sendrom teşhisi veremeyiz ne demek şimdi bu kafam okadar bulandı ki
Evet aynıyız sağlıkla inşallah gelsinlerHatirladigim kadar ayniyiz, 10+1 Bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?