Nerde biliyormusun hangi önerdiği biyer oldu muben yaptıracağım
Nerde biyer önerdi miBen de yaptiracagim
Bunu verdi doktorNerde biliyormusun hangi önerdiği biyer oldu mu
Fiyat bilgisi aldınız mı pekiBunu verdi doktor
3.gün embriyosu sizin sanırım?Valla koluma kendim yapıyorum valla emin ol bende bakamıyorum ignelere . Yapana kadar da canımdan can gidiyo valla .
Yok ya yarın yapicam yarın 12. Günüm
Evet 3. Gün embriyosu3.gün embriyosu sizin sanırım?
Güzel haberlerinizi bekliyoruz yarınEvet 3. Gün embriyosu
Kredi kartı limit artış talebinde bulunduk o işi çözüp öyle arıcaz henüz fiyat bilgisi almadıkFiyat bilgisi aldınız mı peki
Ne güzelCanım sürekli turşu istiyor kızlar
Öyle diyorlar ama içime hiç bir cinsiyet geçmiyorNe güzelkız belirtisi mi oluyordu bu
İnşallah canım çok teşekkür ederimAslında ogrenmemk en ıyısı, negatıf transferımde arayıp sormustum, en ıyı kalıtede oldugunu ogrendıgımde daha cok uzulmustum, aslında nasıp işi biraz da, en ıyı kalıte tutunmuyor, en umutsuz olan hayata tutunuyor, yeter kı rabbım ol desın.. Ama hep olumlu dusun olur mu, Allahtan iste.. Hersey guzel olacak de
İlk buraya yazacam inşallah . Ay inşallah valla çok heyecanlıyım ya . Rabbim herkese o mutluluğu nasip etsin inşallahGüzel haberlerinizi bekliyoruz yarın
Hadi bakalım güzel haberlerle gelİlk buraya yazacam inşallah . Ay inşallah valla çok heyecanlıyım ya . Rabbim herkese o mutluluğu nasip etsin inşallah
Yok canım bende olmadı sadece tutunma aşamasında olmuştuSizinde ağzınız bacağıniza vuruyor mu 2 gündür bacağıma vuruyor ağrı
Benim sol bacağım geceleri böyle agriyor insallah kotu birsey drgildirYok canım bende olmadı sadece tutunma aşamasında olmuştu
İnşaAllah canım da sanmıyorum kötü bir şey olacağını. Herkesin belirtisi farklı olabiliyor. Belki magnezyum eksikliği vardır.Benim sol bacağım geceleri böyle agriyor insallah kotu birsey drgildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?