2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bende evde dinlenmeye çalışıyorum ama kimsenin haberi yok ailemizden onun için ister istemez yemek ev işi idare etmeye çalışıyoruz

Fitil akıntısı bende de var. Şimdiye kadar çok endişelenmiyordum ama şimdi kanama oldu tuvalete gider gelirim artık☺

Bende evde dinlenmeye çalışıyorum ama kimsenin haberi yok ailemizden onun için ister istemez yemek ev işi idare etmeye çalışıyoruz
Ben de pratık seylerle gecıstırıyorum napıyım, ya da aksam yapabılırsem yemegı, ertesı gun ısıtıyorum.. Benım bı de kedı var evde beraber dagıtıyoz ortalıgı da

Kızlar bu aşerme ne garip bişeymiş bugün ilk defa oldu çok saçma bişeyi aşerdim akasya akşama kadar kokusu gitmedi burnumdan akşam biraz çiğnedim ama iyi geldi. Masrafsız vizyonsuz bir şey oldu bu böyle düşünmemiştim

Geçmiş olsun canım yorma kendini ay o an ki kalp atışları o kadar iyi geliyor ki insana sabah taburcu olmadan da dinledim ya böyle içim nasıl kıpır kıpır

Kızlar lekelenme ya da kanamaların sebebi olarak doktorlarınız ne dedi ?
Benim yine lekelenme oldu bıktım artık sürekli bir korku ile yaşıyorum
Benim de 2 haftadır arada oluyor, aktif kanama olursa kötü dedi ama
Bu kanamalar implantqsyon kanamaları dedi.. yine de kanama olduğu anda proluton iğne vurduruyolar…

Arkadaşlar, ben ilk 10 gün yediklerime, içtiklerime dikkat ettim. 10 gün sonrası bıraktım çay, kahve, tatlı istediğim ne varsa yiyorum,önceden nasıl besleniyorsam rutinime döndüm sizde durumlar nasıl?
Benim 12. Günüm bn halen dikkat ediyorum çayı çok açık içiyorum. Sebze ağırlıklı şeyler yiyorum . Yarın kan vermeye gidicem bakalım ya .

Kızlar ignelerden göbeğim acıyor artık bide 1-2 iğne yerlerinde bezeler oluştu sizde durumlar nasil
Benimde öyle korkma . Bende hayl n kullanıyorum bazen de koluma vuruyorum artık yer kalmadı hepsi morarmış

Benimde öyle korkma . Bende hayl n kullanıyorum bazen de koluma vuruyorum artık yer kalmadı hepsi morarmış
Koluma kendim yapamam eşim hiç yapamaz ben iğneleri yaparken bile bakamıyor..sen şimdiye kadar hiç test yapmadın mı ilk defa mı yapacaksın yarın

Koluma kendim yapamam eşim hiç yapamaz ben iğneleri yaparken bile bakamıyor..sen şimdiye kadar hiç test yapmadın mı ilk defa mı yapacaksın yarın
Valla koluma kendim yapıyorum valla emin ol bende bakamıyorum ignelere . Yapana kadar da canımdan can gidiyo valla .
Yok ya yarın yapicam yarın 12. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…