- 26 Nisan 2023
- 469
- 573
- 23
- 34
Bende evde dinlenmeye çalışıyorum ama kimsenin haberi yok ailemizden onun için ister istemez yemek ev işi idare etmeye çalışıyoruzGüzelcce dınlenın, gercekten cok ımrenıyorum ben de ev hanımlarına, aksama kadr ayaktayım ben de, fıtılın akıntısı gelıyor, aklıma hersey geliyor, tenefusu zor edıyorum lavaboya gıdıyorum hemen.. Eve gelıp kendımı yataga atıyorum..
Fitil akıntısı bende de var. Şimdiye kadar çok endişelenmiyordum ama şimdi kanama oldu tuvalete gider gelirim artık☺Güzelcce dınlenın, gercekten cok ımrenıyorum ben de ev hanımlarına, aksama kadr ayaktayım ben de, fıtılın akıntısı gelıyor, aklıma hersey geliyor, tenefusu zor edıyorum lavaboya gıdıyorum hemen.. Eve gelıp kendımı yataga atıyorum..
Ben de pratık seylerle gecıstırıyorum napıyım, ya da aksam yapabılırsem yemegı, ertesı gun ısıtıyorum.. Benım bı de kedı var evde beraber dagıtıyoz ortalıgı daBende evde dinlenmeye çalışıyorum ama kimsenin haberi yok ailemizden onun için ister istemez yemek ev işi idare etmeye çalışıyoruz
Size kolay gelsinn sizin işiniz daha zormuşBen de pratık seylerle gecıstırıyorum napıyım, ya da aksam yapabılırsem yemegı, ertesı gun ısıtıyorum.. Benım bı de kedı var evde beraber dagıtıyoz ortalıgı da
Size kolay gelsinn sizin işiniz daha zormuş
Geçmiş olsun canım yorma kendini ay o an ki kalp atışları o kadar iyi geliyor ki insana sabah taburcu olmadan da dinledim ya böyle içim nasıl kıpır kıpırValla benimde dün başlayan kahverengi lekelenmem vardı bugünde işyerinde çok yoruldum akşam kanamam oldu. Şimdi geldim doktordan gebeliklerin üçte birinde olur normal dedi progestan enjeksiyon yaptırdım birde kan sulandırıcımı kesti☺Gitmişken hiçbir sorun yok herşey yolunda diye kalp atışını dinletti
Benim de 2 haftadır arada oluyor, aktif kanama olursa kötü dedi amaKızlar lekelenme ya da kanamaların sebebi olarak doktorlarınız ne dedi ?
Benim yine lekelenme oldu bıktım artık sürekli bir korku ile yaşıyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllahBenim de 2 haftadır arada oluyor, aktif kanama olursa kötü dedi ama
Bu kanamalar implantqsyon kanamaları dedi.. yine de kanama olduğu anda proluton iğne vurduruyolar…
Aminnnn, hepimiz insallah CanimGeçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah
Banada progestan iğne yaptılar dün akşam kanamam yine oldu amaBenim de 2 haftadır arada oluyor, aktif kanama olursa kötü dedi ama
Bu kanamalar implantqsyon kanamaları dedi.. yine de kanama olduğu anda proluton iğne vurduruyolar…
Şuan kanama alanım gözükmüyor iyiyim kızlar tüp bebek doktoruma gittik fetal dna istedi yaptıran yada yaptıracak var mı
Ben de yaptiracagimŞuan kanama alanım gözükmüyor iyiyim kızlar tüp bebek doktoruma gittik fetal dna istedi yaptıran yada yaptıracak var mı
Insallah son kanaman olurBanada progestan iğne yaptılar dün akşam kanamam yine oldu ama
Benim 12. Günüm bn halen dikkat ediyorum çayı çok açık içiyorum. Sebze ağırlıklı şeyler yiyorum . Yarın kan vermeye gidicem bakalım ya .Arkadaşlar, ben ilk 10 gün yediklerime, içtiklerime dikkat ettim. 10 gün sonrası bıraktım çay, kahve, tatlı istediğim ne varsa yiyorum,önceden nasıl besleniyorsam rutinime döndüm sizde durumlar nasıl?
Benimde öyle korkmaKızlar ignelerden göbeğim acıyor artık bide 1-2 iğne yerlerinde bezeler oluştu sizde durumlar nasil
Koluma kendim yapamam eşim hiç yapamaz ben iğneleri yaparken bile bakamıyor..sen şimdiye kadar hiç test yapmadın mı ilk defa mı yapacaksın yarınBenimde öyle korkma. Bende hayl n kullanıyorum bazen de koluma vuruyorum artık yer kalmadı hepsi morarmış
Benden daha istemediler ama bende yaptırmayı düşünüyorum istendiğindeŞuan kanama alanım gözükmüyor iyiyim kızlar tüp bebek doktoruma gittik fetal dna istedi yaptıran yada yaptıracak var mı
Valla koluma kendim yapıyorum valla emin ol bende bakamıyorum ignelere . Yapana kadar da canımdan can gidiyo valla .Koluma kendim yapamam eşim hiç yapamaz ben iğneleri yaparken bile bakamıyor..sen şimdiye kadar hiç test yapmadın mı ilk defa mı yapacaksın yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?