İkiz annelerı grubunda takıl, senden önde olanların tecrubelerınden faydalanırsınTeşekkür ederim kuzum İnşaAllah öyledir. Bir kere uzun sürdü 5-6 gün doktor bebeğin kalbi durduğu için kanama olmuş dedi. 3. Bebeğimi kaybettim ama kesesi duruyor yerinde hala
Tamam kuzum çok teşekkür ederim desteğin için. Bakayım ikiz grubunaO kuculur zamanla,yok olur.. Cok sukur kı dıger bebısler senınle. Dınlen hep,ıkız gebelık dedıgım gıbı cok ozel, tedbırını en bastan al.. Gecen yıl ıkız gruubunda ayda bır banyo yapan arkadas vardı,cok sık banyo yapma,kasların gevsemesın,rahım agzı uzunlugunu ölctur sureklı, progestan yuksel ıhtımalle hıc bırakmayacaksın, ayaklarını yuksege koyup yat herzaman
Canım gerseyden korkuyor insan göğüslerim bu hafta indi ağrısı da azaldı acaba kötüye giden birsey mi var diye beynimin içini yiyorum ama her belirti kişiye özel bence ve bulantı gerçekten çok kötü hayat kaliteli çok kotu etkilediBen de hiçbir belirti yok insan korkuyor belirti olmayınca da umarım her şey yolundadır da böyle belirtisiz ilerlerim
Kusmam yok şükür bulantı da şu anda salı günü gittiginde doktora isteyeceğim ilaç böyle devam ederse dayanamam gibiBen kusmaya başlamıştım doktorum hap verdi kesti şükür daha iyiyim ama yataktan kalkamıyorum 3 gündür sürekli uyuyorum
Canım korkma ikiz gebelik diğerlerine göre daha zor oluyor ister istemez rahim genişledi için oluyordur doktorun gozetiminde birsey olmaz insallahKızlar lekelenme ya da kanamaların sebebi olarak doktorlarınız ne dedi ?
Benim yine lekelenme oldu bıktım artık sürekli bir korku ile yaşıyorum
İnşaAllah canım. Senin nasıl gidiyor?Canım korkma ikiz gebelik diğerlerine göre daha zor oluyor ister istemez rahim genişledi için oluyordur doktorun gozetiminde birsey olmaz insallah
Hiç belirti olmaması daha tuhaf bir durum, hiç bir şey hissetmiyorum. Pazartesi çabuk gelseCanım gerseyden korkuyor insan göğüslerim bu hafta indi ağrısı da azaldı acaba kötüye giden birsey mi var diye beynimin içini yiyorum ama her belirti kişiye özel bence ve bulantı gerçekten çok kötü hayat kaliteli çok kotu etkiledi
Diş etim şişmiş yeni farkediyorum sanıyorum ki boğazım acıyor, meğer diş etimmiş. Transfer öncesi yaptırmıştım diş kontrollerimi, yeni yaptırdığım dişlerimin etinde problem var. Acaba bu belirti gebeliğin belirtisi mi olabilir mi?Canım gerseyden korkuyor insan göğüslerim bu hafta indi ağrısı da azaldı acaba kötüye giden birsey mi var diye beynimin içini yiyorum ama her belirti kişiye özel bence ve bulantı gerçekten çok kötü hayat kaliteli çok kotu etkiledi
Dün geceden beri mide bulantısı yaşıyorum kuzum onun dışında ara sıra ağrı dışında birseyim yok şükür salı gününü bekliyorum heycanlaİnşaAllah canım. Senin nasıl gidiyor?
Olabilir canimmm burdan birisi yazmıştı sen içini ferah tutDiş etim şişmiş yeni farkediyorum sanıyorum ki boğazım acıyor, meğer diş etimmiş. Transfer öncesi yaptırmıştım diş kontrollerimi, yeni yaptırdığım dişlerimin etinde problem var. Acaba bu belirti gebeliğin belirtisi mi olabilir mi?
Hadi İnşaAllah güzel haberlerini bekliyoruz biz de kuzum. Mide bulantını söyle doktora çok olursa ilaç verebilir. Benim hamd olsun mide bulantım yok. İnşaAllah olmaz. Zor geçiyor zaten.Dün geceden beri mide bulantısı yaşıyorum kuzum onun dışında ara sıra ağrı dışında birseyim yok şükür salı gününü bekliyorum heycanla
Teşekkürler canım kalite belirtiyor doktorum niyeyse =(3.gun, 5.gunlere gore daha grc tutunnuyor, embrıyo kalıyesınde sorun yoksa, rahım güzel durumdaysa neden tutunmasınbazı doktorlarda 3.gun dondurup, cozup, 5.gune gelmesını beklıyor transfer oncesı..
Canım hamilelikte olabilir. Hormonlardan oluyorDiş etim şişmiş yeni farkediyorum sanıyorum ki boğazım acıyor, meğer diş etimmiş. Transfer öncesi yaptırmıştım diş kontrollerimi, yeni yaptırdığım dişlerimin etinde problem var. Acaba bu belirti gebeliğin belirtisi mi olabilir mi?
Umarım ondandır belirti olmayınca merak ediyorum içeride neler oluyor diyeCanım hamilelikte olabilir. Hormonlardan oluyor
Benim de lekelenmem olduğunda 3 saat yol gitmiştimÇok teşekkürler kızlar uzanarak değil de oturarak yastıkla falan destekleyip gideyim dedim 2 saat bizimde doktorumuz
Valla benimde dün başlayan kahverengi lekelenmem vardı bugünde işyerinde çok yoruldum akşam kanamam oldu. Şimdi geldim doktordan gebeliklerin üçte birinde olur normal dedi progestan enjeksiyon yaptırdım birde kan sulandırıcımı kesti☺Gitmişken hiçbir sorun yok herşey yolunda diye kalp atışını dinlettiKızlar lekelenme ya da kanamaların sebebi olarak doktorlarınız ne dedi ?
Benim yine lekelenme oldu bıktım artık sürekli bir korku ile yaşıyorum
Aslında ogrenmemk en ıyısı, negatıf transferımde arayıp sormustum, en ıyı kalıtede oldugunu ogrendıgımde daha cok uzulmustum, aslında nasıp işi biraz da, en ıyı kalıte tutunmuyor, en umutsuz olan hayata tutunuyor, yeter kı rabbım ol desın.. Ama hep olumlu dusun olur mu, Allahtan iste.. Hersey guzel olacak deTeşekkürler canım kalite belirtiyor doktorum niyeyse =(
Güzelcce dınlenın, gercekten cok ımrenıyorum ben de ev hanımlarına, aksama kadr ayaktayım ben de, fıtılın akıntısı gelıyor, aklıma hersey geliyor, tenefusu zor edıyorum lavaboya gıdıyorum hemen.. Eve gelıp kendımı yataga atıyorum..Valla benimde dün başlayan kahverengi lekelenmem vardı bugünde işyerinde çok yoruldum akşam kanamam oldu. Şimdi geldim doktordan gebeliklerin üçte birinde olur normal dedi progestan enjeksiyon yaptırdım birde kan sulandırıcımı kesti☺Gitmişken hiçbir sorun yok herşey yolunda diye kalp atışını dinletti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?