2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Çıktım evimdeyim kızlar burdaki doktor yolculuk yasak dedi ama tüp bebek doktorum yarın İstanbula bekliyorum saçmalıyorlar dedi napsam bilemedim

Kendı aracınızla gıdeceksenız, arka koltukta yatarak gidin
Bende doktorum için iki saatlik yolculuk yapıyordum arka koltuk daha fazla sallıyor ön koltukta emzirme yastığını belime koyup kemerimi takıyorum daha konforlu ve kötü yollarda bile sallanmadım .
Sürekli başın ağrıyor ya çok sinir oluyorum.
bende de bir haftadır var kahve biraz olsun azaltıyor bir de su içmek ama şuan hâlâ can sıkıcı durumda

Cok tesekkür ederım evet dondurulmuş 3.gun embrıyosuydu
Ayy ne güzel maşallah 1 tane de benim var yanına bir tane daha bulmaya çalışıyoruz rezervim az bu ay da toplama denicez olmazsa sizin gbi bi kaç kişi gördüm ben de heveslendim onu denicez sanırım sormak istedim ben de

9. Haftadayım. mide bulantılarının zirve noktasını yaşıyorum 2 gündür.. Umarım bu haftadan sonra düzelir artık

İki gündür bende de başladı kafamı kaldıramıyorum bulantilarda basladi
Ben kusmaya başlamıştım doktorum hap verdi kesti şükür daha iyiyim ama yataktan kalkamıyorum 3 gündür sürekli uyuyorum
Ben de hiçbir belirti yok insan korkuyor belirti olmayınca da umarım her şey yolundadır da böyle belirtisiz ilerlerim

Bende doktorum için iki saatlik yolculuk yapıyordum arka koltuk daha fazla sallıyor ön koltukta emzirme yastığını belime koyup kemerimi takıyorum daha konforlu ve kötü yollarda bile sallanmadım .
Dogrudur, nasıl rahat ediyorsanız, bızım arabanın arka koltugu hıc sallamıyor, modelden dolayı da fark olabılır

3.gun, 5.gunlere gore daha grc tutunnuyor, embrıyo kalıyesınde sorun yoksa, rahım güzel durumdaysa neden tutunmasın bazı doktorlarda 3.gun dondurup, cozup, 5.gune gelmesını beklıyor transfer oncesı..

Kızlar lekelenme ya da kanamaların sebebi olarak doktorlarınız ne dedi ?
Benim yine lekelenme oldu bıktım artık sürekli bir korku ile yaşıyorum
Rahım genıslıyor canım, senın bır de ıkız gebelık, daha hızlı genısleyecek, kese buyumeye baslayınca kılcal damarlar da catlıyor.. Korkma sakın kal, perinatolog ayarla, senın kontrollerın daha sık olcak, ve daha detaylı ılerelyecek

Teşekkür ederim kuzum İnşaAllah öyledir. Bir kere uzun sürdü 5-6 gün doktor bebeğin kalbi durduğu için kanama olmuş dedi. 3. Bebeğimi kaybettim ama kesesi duruyor yerinde hala

Teşekkür ederim kuzum İnşaAllah öyledir. Bir kere uzun sürdü 5-6 gün doktor bebeğin kalbi durduğu için kanama olmuş dedi. 3. Bebeğimi kaybettim ama kesesi duruyor yerinde hala
O kuculur zamanla,yok olur.. Cok sukur kı dıger bebısler senınle. Dınlen hep,ıkız gebelık dedıgım gıbı cok ozel, tedbırını en bastan al.. Gecen yıl ıkız gruubunda ayda bır banyo yapan arkadas vardı,cok sık banyo yapma,kasların gevsemesın,rahım agzı uzunlugunu ölctur sureklı, progestan yuksel ıhtımalle hıc bırakmayacaksın, ayaklarını yuksege koyup yat herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…