2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kese 20 mm olduktan sonra bebek gorulur.. Gec dollenip gec tutunmus olabılır.. Kesenız buyuyor bu guzel bısey..ortalama 1mm buyur bır gunde, o tuzden 15 gun sınra cagırmıs sızı, Stres yapmayıp bekleyın

Kese 20 mm olduktan sonra bebek gorulur.. Gec dollenip gec tutunmus olabılır.. Kesenız buyuyor bu guzel bısey..ortalama 1mm buyur bır gunde, o tuzden 15 gun sınra cagırmıs sızı, Stres yapmayıp bekleyın
bilginiz var sanırım bende geç döllenme ihtimali yok çünkü tek ilişki 3nisan öncesi sonrası korunduk yani tek ilişkide tutan bi gebelikti o yüzden geç döllenmey eledim ben

bilginiz var sanırım bende geç döllenme ihtimali yok çünkü tek ilişki 3nisan öncesi sonrası korunduk yani tek ilişkide tutan bi gebelikti o yüzden geç döllenmey eledim ben
Gec dolllenme olmasa bıle, rahıme tutunması gec olmustur, bakın burada 11.gun hcgsı artmaya baslayan ınsanlar var, kı kaldı kı rahıme dollenmıs embrıyo bırakılıyor..

Gec dolllenme olmasa bıle, rahıme tutunması gec olmustur, bakın burada 11.gun hcgsı artmaya baslayan ınsanlar var, kı kaldı kı rahıme dollenmıs embrıyo bırakılıyor..
valla umut oldunuz teşekkür ederim

Merhaba kızlar ben 17 nisanda 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum. Pozitif sonucumu aldım bugün kese görmeye gittim bir adet büyük keseyi gördük doktor alt tarafındada minik bir keseden şüphelendi bölünmüş embriyo olabileceğini ve üçüz gebelikten bahsetti ama emin değildi. 2 hafta sonrası için tekrar çağırdı. Bu durumu yaşayan var mı? Gördüğü kese varsa daha büyük olması gerekmez miydi?

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Keselerini net olarak gördünüz mü ultrasonda? Benim doktorumda 2. Bir keseden şüphelendi ve embriyonun bölünmüş olabileceğinide söyledi ama emin olamadı.

Kese de iki adet var üçüncü mu küçük canım yani bolunduyse dollenme geç olduysa küçük kalmış olabilir belkibu arada değerlerinin nasildi

Kese de iki adet var üçüncü mu küçük canım yani bolunduyse dollenme geç olduysa küçük kalmış olabilir belkibu arada değerlerinin nasildi
Hayır canım tek olan kese gözüktü büyük olarak onun altındada bir keseden daha şüphelendi o kesedede embriyonun bölünmüş olma ihtimali olduğunu söyledi ama net göremedi o keseyi. Doktorum transfer sonrası 10. Gün test istemişti 131 çıkmıştı. Tekrarlamamı istemedi. Bende üçüz ihtimalini duyunca bugün tekrardan yaptırdım 2980 çıktı. Ama doktorum çoğul gebeliklerin hepsinin beta hcgden anlaşılma ihtimali olmadığını söyledi

Gece bile acikiyorum sürekli tikiniyorum önemli olan ilk 3 ay zaten sonra yemeyiz ye gitsin
Kuzum sorun ben şimdiden yiyemiyorum canım çok istiyor başına gidiyorum tiksiniyorum haliyle açlık hissediyorum sürekli bu sefer başka şeylere yoneliyorum 10 dkkaya bir mutfaktayim

Anladım canım ucuz demesi sasirtti anlamadim yani bölünmüş olsa bile ikiz olmuyor mu kafam karıştı benim bile

Anladım canım ucuz demesi sasirtti anlamadim yani bölünmüş olsa bile ikiz olmuyor mu kafam karıştı benim bile
Yok canım 2 embriyo transferi yaptı bi kese oluşmuş diğer embriyo içinde minik bir keseden şüphelendi kendi içerisinde bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş olmasından şüphelendi o yüzden üçüz dedi

Gruptan birinin de öyle olmuştu galiba, birinin kalp atışını duymuştu, öbürü doluydu ama geriden geliyordu biri de boş kese demişti

Hiiii şimdi anladım o zaman canım dediğim gibi geç döllenme olduğu için öbür keseden ufak kalmistir 2 hafta sonra gittiğinde iyice ne olduğu ortaya çıkar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…