- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 24
Yaaaa sen yuzmus yuzmus sonuna gelmişsin artık bende de pcos var adından nefret ettimBende geldi pazar adet oldum partesi estrofem ve birtakım ilaçlara başladım haftaya perşembe muane var bu ay sonu gibi transfer olurum inşallah kendimi tanıtım 5yilik evli polikistik var eş temiz hiç bir tedavi pozitif olmadı İlk tüp bebek deneyimim 24 yumurta dan 3tane 6.gun embriyo var yumurta kalitesi kötümus ondan olmamış dedi doktorum bu zamana kadar ve Ocak 2de opu oldum Ocak 6da adet oldum 2.adetim Martin 5 de oldum ilaçla olmamarl rağmen çok zaman geçti hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Evet çok sıkıntı yollardan geçtim çok şükür trasfer zaminin dayım gerisi ne olur bilmiyorum ama umut hep olsun
Yaaaa sen yuzmus yuzmus sonuna gelmişsin artık bende de pcos var adından nefret ettiminsallah güzel haberlerini bekliyorum
Çok şükür bu acıları çekmek bile bana lüks geliyor imkan varki deneyebiliyoruz çok sukurEvet çok sıkıntı yollardan geçtim çok şükür trasfer zaminin dayım gerisi ne olur bilmiyorum ama umut hep olsun
İnşallahınsallaahhh yavruna saglıkla kavusursun canım
tup bebek ıcn genetık tarama yaptırdın mı embrıyolarına normal tüp bebek mi ?
AminÇok şükür bu acıları çekmek bile bana lüks geliyor imkan varki deneyebiliyoruz çok sukurherkesin imtihanı farklı Rabbım imtihanimizi güzel sonuçlara eylesin
Benim embriyom da 6. Gün donduruldu bu yumurta kalitesi kötü demek mi acabaBende geldi pazar adet oldum partesi estrofem ve birtakım ilaçlara başladım haftaya perşembe muane var bu ay sonu gibi transfer olurum inşallah kendimi tanıtım 5yilik evli polikistik var eş temiz hiç bir tedavi pozitif olmadı İlk tüp bebek deneyimim 24 yumurta dan 3tane 6.gun embriyo var yumurta kalitesi kötümus ondan olmamış dedi doktorum bu zamana kadar ve Ocak 2de opu oldum Ocak 6da adet oldum 2.adetim Martin 5 de oldum ilaçla olmamarl rağmen çok zaman geçti hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
6.gune giden çok az embriyo vardır masallah iyi demek oluyorBenim embriyom da 6. Gün donduruldu bu yumurta kalitesi kötü demek mi acaba
6.gun kötü değil yavaş gelen demek ama benim niye yavaş yumurta yuvarlak sa benimkinin şekli ve rengi bozuktu ondan yumurta kalitem kötu denildi ama 5.gun 6 günle alakası yok şekli kötü olup 5.gun olanda var 1gun de var ve 6.gunle hamile kal da varBenim embriyom da 6. Gün donduruldu bu yumurta kalitesi kötü demek mi acaba
Benim 2 kanalımda kapalıydı ve rahme sıvı akıyordu. Bu nedenle kanallarım kapatıldı. Normal yolla hamile kalmam mümkün değil tüp bebek şart oldu. Bizde başladık sürece umarım sorunsuz ilerlerHayırlı olsun canım insallahhh hepimiz pozitif haberini alırız mutluluk gözyaşlarımız olur artikksizin sebebiniz nedir
Bizimde imtihanımız bu rabbim kucaginizi doldursun inşallahBenim 2 kanalımda kapalıydı ve rahme sıvı akıyordu. Bu nedenle kanallarım kapatıldı. Normal yolla hamile kalmam mümkün değil tüp bebek şart oldu. Bizde başladık sürece umarım sorunsuz ilerler
Amin isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah.Bizimde imtihanımız bu rabbim kucaginizi doldursun inşallah
Haber et bize deeeAmin isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah.Zor bir süreç hergün dört gözle tüp bebek merkezinden arasınlar diye bekliyorum yumurtalar ne durumda merak ettiğim için.
Opudan sonra ne zaman adet oldunuz ilk denemeniz mi. İnşallah ikiside tutunur Nisan ayı uğurlu gelir hepimizeBende insaAllah nisanin ilk haftası gibi transfer olacağım.9 Şubat'ta opu yapıldı. İkinci adetimi bekliyorum. Bu ayın sonuna denk geliyor tabi ilaclardan dolayı geç adet olmazsam. 3.gun embriyosu 2 adet teki 8 hücreye bölünmüş teki de 4 hücreye bölünmüş. İkisini de koydurmayi düşünüyorum. Yaş 37
Merhaba bende sizle ayni durumdayim adetimi bekliyorum histeroskopi icin bi sonraki adette de 2 embr transfri olucam cunku kalan 2 tane ve baska embryo olma durumumuz yok esimden dolayi maalesef.. son sansimiz. İlk transferim negatif ikinci bu ay kimyasal oldu insallah bi sonrakinde pozitifi alirizMerhabaBenim de şubatta yumurta toplama oldu bu ay histeroskopi yapılacak, nisan adetiyle de transfer inşallah.
5.denemem olacak bu, 2 tane embriyom var inşallah pozitif sonuçlar alırız
İnşallah bu sefer olurMerhaba bende sizle ayni durumdayim adetimi bekliyorum histeroskopi icin bi sonraki adette de 2 embr transfri olucam cunku kalan 2 tane ve baska embryo olma durumumuz yok esimden dolayi maalesef.. son sansimiz. İlk transferim negatif ikinci bu ay kimyasal oldu insallah bi sonrakinde pozitifi aliriz
Benim 9 Şubat'ta opu 21 subatta adet oldum bu ayın 22 sinde 2 adetimi olacağım. Tabi gecikme olmazsa eğer. Nisanin ilk haftası sorun olmazsa nasip olursa transferim olacak.Benim ilk denemem. İnsaAllah Rabbim hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.Opudan sonra ne zaman adet oldunuz ilk denemeniz mi. İnşallah ikiside tutunur Nisan ayı uğurlu gelir hepimize
Opudan sonra geç gelmiş seninki baya canim ben 5 gün içinde adet olmuştum. İnşallah ilk ve son olur sağlıkla kucağına alirsinnBenim 9 Şubat'ta opu 21 subatta adet oldum bu ayın 22 sinde 2 adetimi olacağım. Tabi gecikme olmazsa eğer. Nisanin ilk haftası sorun olmazsa nasip olursa transferim olacak.Benim ilk denemem. İnsaAllah Rabbim hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.