Ben dediğiniz gibi yaptım. Sigorta yaptırdım. Kendi hastahaneme gidiyorum. Keseyi tüp bebekçide gördüm kalp atışını normal kadın Doğuma gittim canım.
Resmen ilgilenmemişler ee ne zamana verdi randevuyu doktorYa o kadar koordinesiz bir merkez ki bu bahçeci. Hemşire hanim zahmet edip doktora sormuyor ben aramasam 17 mayista gitcem, doktoru aradim diyor ki senin dış gebelik geçmisin oldugu icin erken gelmelisin. Ilaç kullanmasam gercekten gitmicem artik. Ama bende sizinki gibi keseyi burda görüp kalp atisini baska yere gidebilirim.
Resmen ilgilenmemişler ee ne zamana verdi randevuyu doktor
Mantıklı canımYarin ara tekrar 10 gun sonraya yani cumaya versinler dedi. Ben onlara uyuyorum resmen ben calisan insanim siz bana uycaksiniz dicem artik onlardan baska stres yaptiran yok bana.
İstanbuldayım ben siz ?Ayyy inşallah siz hangi şehirdesiniz
Evet sistemleri öyle bende kese görmeye gideceğim muayene ücreti vereceğimYa oyle mi yapcaksiniz dedim ondan sonraki 2 haftada sonrada kalp dio kafayi mi yedi bunlr ya,bide muayne ucreti istiolar smdi artik gebesiniz diio bhceci ankara muayne ucreti odemeniz lazim dio
Ben İzmir deyim buarada sizin içinde hayırlı olsun üstte okudum kalp atışlarını duymuşsunuzİstanbuldayım ben siz ?
Teşekkür ediyorum darısı size olur inşallahBen İzmir deyim buarada sizin içinde hayırlı olsun üstte okudum kalp atışlarını duymuşsunuz
Aa öylemi güzel şehir izmirTeşekkür ediyorum darısı size olur inşallahben de izmir geliniyim
Bende Acıbadem de idim pozıtıf den sonra kesede benden muayene ücreti aldılar gebelik muayenesi dediler tamam dedim verdim bugun de kalp atışına baktık çıkarken gene ücret ödemeye gittim çalışan bana ücret ödemeyeceğimi bunun kontrol olduğunu söyledi yani sanki bizim hastane de gebelik olduğu İçin gebelik muayenesi yapıp akabinde ücret almamaya başladıYa oyle mi yapcaksiniz dedim ondan sonraki 2 haftada sonrada kalp dio kafayi mi yedi bunlr ya,bide muayne ucreti istiolar smdi artik gebesiniz diio bhceci ankara muayne ucreti odemeniz lazim dio
Evet sistemleri öyle bende kese görmeye gideceğim muayene ücreti vereceğim
Bana da gorev cıktı ben ılce secım kuruluna dılekce yazdım saglık sorunlarım nedenıyle dıye bellırtyım, ılce secım muduru cok tatlı bı kadındı, sıldı gorevımı sıstemden, dılekcr uzerıne de sılındı yazdı.. Ilce secım muduru ıle gorusun.. Kımsenın dedıgıne de takmayın, bana da bırsuru sey soyledıler kura ıle belırlenıyor reesen gorev cıkıyo falan fılanKızlar ya 26 nisanda transfer olmuştum. Bana zorunlu sandık görevlendirmesi çıkmış 10 gün raporlu olduğum için cumartesi bitiyor ama devam ettireceğim kurum raporu olduğundan tebliğ edilememiştir diyip raporu eke koyup göndermişler fakat bana dilekçe yaz dediler kolluk kuvveti eve tebliğ eder dediler ağlayacağım ya bir bu eksikti tüp bebek merkezini aradım bu çok zorlu bi görev yazı yazalım falan dediler ama heyet raporum olmadığı için mazeretim kabul olmazmış birde günlük progesteron enjeksiyonlarım var bu ne talihsizlik ne yapmam lazım sabahın köründe gidip birde kaçta geleceğim belli değil birde başkanlıksa şuan stres oldum
Bende Acıbadem de idim pozıtıf den sonra kesede benden muayene ücreti aldılar gebelik muayenesi dediler tamam dedim verdim bugun de kalp atışına baktık çıkarken gene ücret ödemeye gittim çalışan bana ücret ödemeyeceğimi bunun kontrol olduğunu söyledi yani sanki bizim hastane de gebelik olduğu İçin gebelik muayenesi yapıp akabinde ücret almamaya başladı
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar, 24 nısanda 3.gun embrıyosu transfer olmustum bugun 9.gunum, hcg 45şükürler olsun
Tesekkür ederimHayırlı olsun canım
Hangi doktırdasınız acaba ben Aytaç beydeyimBana çok anlamsiz geldi, dogum yaptircak dr o degil ki kese tüp bebegin icinde olmali sonra yollarimiz ayrilcak nihayetinde bilmiyorum iyice gicik ettiler beni. Merkez cok aradiginda diken diken oluyorum.
Bugün ki yaşadığım stresi anlatamam sinirimi bozdular ben hali hazırda raporluyum ve raporum cumartesi bitecek ama 10+10 kullanıp devam ettireceğim ayakta ve ağır işlerde yorucu aktivite de çalışması sakıncalıdır şeklinde yazı aldım klınıkten, halihazırdaki istirahat raporunu koydum, hergün iki adet enjeksiyonum var reçetemi ek yaptım ve enjeksiyonları yaptırdığıma dair acil girişlerimi e nabızdan indirip dilekçemin ekine koyup seçim kuruluna sundum tabi bana söylenen hakim değerlendirecek yani durduk yerde stres sahibi oldum bu kadar da şanslık bi beni bulur demiştim sizi de bulmuşBana da gorev cıktı ben ılce secım kuruluna dılekce yazdım saglık sorunlarım nedenıyle dıye bellırtyım, ılce secım muduru cok tatlı bı kadındı, sıldı gorevımı sıstemden, dılekcr uzerıne de sılındı yazdı.. Ilce secım muduru ıle gorusun.. Kımsenın dedıgıne de takmayın, bana da bırsuru sey soyledıler kura ıle belırlenıyor reesen gorev cıkıyo falan fılan
Hangi doktırdasınız acaba ben Aytaç beydeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?