- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 994
- 53
- 36
İtiraZlara biz bakıyoruz iptal edebilirler merak etmeÖyle yaptımda bakalım iptal olmayabilirmiş
Burdan bir arkadaş yaptı kabul ettiler itirazınıÖyle yaptımda bakalım iptal olmayabilirmiş
Doktor benden bazı testler istedi devlet hastanesine randevulu mu yaparlar sizceÇok şükür kuzummm aminnnn
Büyük ihtimalleDoktor benden bazı testler istedi devlet hastanesine randevulu mu yaparlar sizce
10:30 da hastandeydim ben, cuma günü tekrardan geleceğim kendi doktorumda randevum cuma günüAaa bende bugun hastanede idim sen kaç gibi orda idin biz 12.45 de orda İdik
O zaman randevu almak lazımBüyük ihtimalle
Ohb şükür ne mutluŞükürler olsun bebeği gördüm kocaman olmuş kafası bile çok netti kalbini de duyduknasıl rahatladım nasıl
Masallahh canımmmBugun kalbimizi bile duyduk
Kuzum onu kese muayenesinde görür doktorun bilemeyiz. İnşaAllah gönlündeki gibi olur
Benim test gününden bir hafta sonra kese randevusu 17 gün sonra da kalp atışına çağırdılar canım. Kalp atışı ile beraber duyacaktırYa ben 20 nisanda transfer oldum 2 mayis test gnum 17 myisa kese icin randevu verdi bu norma mi cok gec degilmi
Yaaaaa betan nasıl artmış oyleee ay gönlüne göre olsunnnKizlar 10.gun 15 12. Gün 43 14.gun 74 16.gun 230 20. Gün 2487ikiz olabilirmiş baktık bir bebek gördük ikinciyi cumartesi gel dedi doktorum
Aminnn inşallah canım korkuyordum yavaş artiyor diye rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahYaaaaa betan nasıl artmış oyleee ay gönlüne göre olsunnn
Benim test gününden bir hafta sonra kese randevusu 17 gün sonra da kalp atışına çağırdılar canım. Kalp atışı ile beraber duyacaktır
Doktor daha iyi bilir canım. Kişiye göre değişiyor. Sıkıntı yapmaYa ben 20 nisanda transfer oldum 2 mayis test gnum 17 myisa kese icin randevu verdi bu norma mi cok gec degilmi
Allah Allah çok tuhaf o kadar bekletmeleri. Ama ücret istemeleri normal çünkü bende de istedilerYa oyle mi yapcaksiniz dedim ondan sonraki 2 haftada sonrada kalp dio kafayi mi yedi bunlr ya,bide muayne ucreti istiolar smdi artik gebesiniz diio bhceci ankara muayne ucreti odemeniz lazim dio
Allah Allah çok tuhaf o kadar bekletmeleri. Ama ücret istemeleri normal çünkü bende de istediler
Ayyy inşallah siz hangi şehirdesinizBurdan bir arkadaş yaptı kabul ettiler itirazını
Ben dediğiniz gibi yaptım. Sigorta yaptırdım. Kendi hastahaneme gidiyorum. Keseyi tüp bebekçide gördüm kalp atışını normal kadın Doğuma gittim canım.E tamam da ama gebe doktrum bu degilki benim ozel sagligim var gideyim baska yere o halde, cok anlamsiz geldi ama yinede bilemedim ben bu dr sadece tup bebege bakio gebelik icin belli sure sonra baska yere yonlendirio seni
Bu arada teşekkür ediyorumBurdan bir arkadaş yaptı kabul ettiler itirazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?