1 hafta ıcınde gelır merak etmeyınn, progesteron degerınız sıfırlanınca regl olursunuzKızlar ben ilacları bırakalı 3 gün oldu hala regl olmadim ilaclarin etkisi ne kdar sürer ki
O kadar oldu mu senin yavaştan belli olmaya başlamıştırAynen benimde canım kimse bilmiyor pozitif olursa inşallah o zaman söyliycez, ben 6. Günümde işe başladım
Insallah canım, Rabbım bu yolda savasan hepımızın yar ve yardımcısı olsunoy kuzum, Rabbım saglıkla kucagımıza alacagımız hayırl evlatlar versin.amiinnnn
benımde 3 sağlıksız gebeliğim oldu, başka bebeğim yok ..
inşallah Rabbim bu sene sağlıkla hepimize nasip etsin,işlerimizi kolaylaştırsın
Teşekkürler1 hafta ıcınde gelır merak etmeyınn, progesteron degerınız sıfırlanınca regl olursunuz
Canım 1 nisanda transfer oldum hami gebelik hesaplama varya orada 5 haftalık olarak hesaplanıyordu kese gittiğim gün ama ultrasona girdiğimde 4+4 olarak çıktı hesaplama olarak 3 gün geri olarak gözüktü. Ultrasona göre hesaplama şuan 5+5 oldum. Bilmiyorum çok karışık mesela aynı gün transfer olduğum kişi ise benden 3 gün ilerdeydiCanım şimdi baktım senin 1 nisanda transfer olmuş. Benim 12 nisan ama aramızda 1 gün fark var. Kafam karıştı
Gayet iyi inşallah güzel sonuçlarla artarKızlar bugün transferden sonraki 7. günüm. Ben dayanamadım ve kan testi yaptırdım. Sonuç 59.35 çıktı. Sizce nasıl?
İnşallahGayet iyi inşallah güzel sonuçlarla artar
Tabi test günümün değeri önemli o yüzden beklemeye devamİnşallahBen daha önce hiç gebelik yaşamadığım için değerleri de bilemiyorum. İnsan her şeyden korkar oluyor.
Hadi inşallahTabi test günümün değeri önemli o yüzden beklemeye devam
Bende yaniyorumBugün aşırı soğuk. Çok üşüyorum
Gayet güzel bir sonucKızlar bugün transferden sonraki 7. günüm. Ben dayanamadım ve kan testi yaptırdım. Sonuç 59.35 çıktı. Sizce nasıl?
Ay nasıl kızBende yaniyorum
Kısa kolu cektim camları açtım çorapları çıkardım valla yaniyomAy nasıl kızsabahtan beri yağmur yağıyor. Kombi kapalıydı açtım
Allah AllahKısa kolu cektim camları açtım çorapları çıkardım valla yaniyom
Normal de kansızlık var bende de çok usurum ama transferden sonraki ayrı bir yangın varAllah Allahbende pijama var çorap var üstümde hırka var bide battaniye
Olması gerektıgı gıbı degerınız, tebrık ederımİnşallahBen daha önce hiç gebelik yaşamadığım için değerleri de bilemiyorum. İnsan her şeyden korkar oluyor.
İçime su serptiniz, teşekkür ederimOlması gerektıgı gıbı degerınız, tebrık ederım
Hangi ildesin canim her yer buzNormal de kansızlık var bende de çok usurum ama transferden sonraki ayrı bir yangın varmenopoza girmiş gibiyim
HahahahNormal de kansızlık var bende de çok usurum ama transferden sonraki ayrı bir yangın varmenopoza girmiş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?