2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

kızlar merhaba bişe sorcağım kafama takıldı idrarda gebelik testi pozitif cıkması için sanırım belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyormuş silik çizgiler koyulaştıkca beta hcg artıyor demekmiş bu doğrumu. birde kaç ml olunca idrarda cıkıyormus bilen varmı aranızda

Hiç korkma canım ben de panik atak var ben de cok korkuyodumm ben yaptirdiysam herkes yaptirir diyorum.Prenses uykusun dan uyanır gibi oluyosun emin ol

Canim o testlere gire değişiyo, bi 10ml itibari gösteren var bi de saha sonra 25 ml geçen… evet koyulaştıkça hcg değerin arttığını gösteriyo genel olarak erken gebelik testleri adete 3-4 gün kala az da olsa gösterebiliyor…

eşim kan testi yapmamı yasakladı stres yapıyomusum bende idrar testi yapıyorum ulaşımı daha kolay erken gebelik testleri koyulaşmaya baslıyor yavasca

Grupta en erken öğrenen O ozdenkocak88 sen miydin canim
Sorma ya inan ki ilk öğrenen bendim 29 martta tranfer oldum ama 7. Gün sonuca baktığım İçin ilk ben öğrendim ama gel gör ki taaa 3 Mayıs a gün verdiler doktora gitmeyeli 2 hafta oldu artık var mı yok mu şüpheliyim hiç bir belirti de yok

Ben de hiç anestezi filan almamıştım. Harika birşey :)) hiç korkma

Genelde doktorlar emin olmak için uzun sürede randevu veriyorlar canım bunu da dert etmek kendine

Kızlar ben ilacları bırakalı 3 gün oldu hala regl olmadim ilaclarin etkisi ne kdar sürer ki

Cennette ıki tane melegım var canım, onun dısında yasayan cocugum yok
oy kuzum, Rabbım saglıkla kucagımıza alacagımız hayırl evlatlar versin.amiinnnn
benımde 3 sağlıksız gebeliğim oldu, başka bebeğim yok ..
inşallah Rabbim bu sene sağlıkla hepimize nasip etsin,işlerimizi kolaylaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…