Aynen benimde canım kimse bilmiyor pozitif olursa inşallah o zaman söyliycez, ben 6. Günümde işe başladımBenim yanımda sadece eşim var oyüzden rahatım kaynanam falan hale bilmiyorlar tüp bebek yaptığımızı pozitiif olursa söyliycem yoksa beni strese sokarla
Bugün kalkıp iğne için hastaneye gittim. Kalçadan progestan oluyorum ,mecburen araba kullandım yakın mesafe ama 3 kat merdiven inip çıkıyorum sürekli dua ettim içimden bir şey olmasını diyeBana ilk 3 gun dinlenin dediler, surekli yatmak degil de ara ara kisa mesafe yuruyorum. Surekli yatinca insan stres oluyor yahu cok da şeyyapmamak lazim
Göbekten mi bakılmıştı sana.. Benim vajinal kontroldü..hafyaya cuma da kontrolüm var ondada göbekten bakacaklar.. Ama şu da var hastanelerin kullandığı cihazlarda farklı olduğundan böyle olabiliyor.Ben 7+1 im ayın 3 ünde yani 8. Haftada kalp İçin randevum vardayanamıyorum artık çok geç randevu verildi baba başka bir hastaneye mi gitsem acaba siz kaçta gördünüz
Acıbadem de muayene oluyorum ben cihazları iyidir vajinal bakmışlardı 5+6 da keseye bakıldı şu şekilde gördükGöbekten mi bakılmıştı sana.. Benim vajinal kontroldü..hafyaya cuma da kontrolüm var ondada göbekten bakacaklar.. Ama şu da var hastanelerin kullandığı cihazlarda farklı olduğundan böyle olabiliyor.
3 Mayıs da kalp atışları için gidecek 3 kişi olduk hayırlısıyla şu küçük minak sesini duyarızAcıbadem de muayene oluyorum ben cihazları iyidir vajinal bakmışlardı 5+6 da keseye bakıldı şu şekilde gördükbayramdan hemen önce idi doktor bir sonraki randevuyu da 3 Mayıs a verdi arada iki hafta olmuş oluyor yani bayram sonrası yoğunluktan attı sanırım benim randevuyu 3 Mayıs a ama bu şekilde 2 hafta beklemek çok zormuş
Hangi acıbadem e gidiyorsun canım?Acıbadem de muayene oluyorum ben cihazları iyidir vajinal bakmışlardı 5+6 da keseye bakıldı şu şekilde gördükbayramdan hemen önce idi doktor bir sonraki randevuyu da 3 Mayıs a verdi arada iki hafta olmuş oluyor yani bayram sonrası yoğunluktan attı sanırım benim randevuyu 3 Mayıs a ama bu şekilde 2 hafta beklemek çok zormuş
canım transfer mı oldduunnn,De mi, uyanmak ıstemedım ben, boyle saatlerdır uyuyormusuz gıbı hava gelıyor ınsana halbukı 15 20 dk uyumusuzdur max
korkulacak hiçbirşey yok emin olabilirsin.. yarım saat uyuyacacaksın anlamıyorsun bileSaçma sapan uyuyup uyanamamaktan korkuyorum.Uyuma aşamasından korkuyorum
Yuvarlak hareketlerle masaj da yapiyosaniz alerjik bi reaksiyon olusmus olabilir miİğneyi eşim vuruyor gayet nazik ve sakin bir şekilde yapıyor canım yanmasın diye sağolsunvururken hissetmiyorum da sonrası işte,bi sıkıntı olmasından korktum
Insallah olmaz, tutunacagi varsa tutacak bebisinizBugün kalkıp iğne için hastaneye gittim. Kalçadan progestan oluyorum ,mecburen araba kullandım yakın mesafe ama 3 kat merdiven inip çıkıyorum sürekli dua ettim içimden bir şey olmasını diye
Bu benim ikinci yumurta toplamamdi canim, ilkini ozelde yaptilar ve anestezi uyguladilar, sanirim genel anesteziden ek bi ucret aliyolar ben lokal olabilecegini bile bilmiyodum. Ikincisini hacettepede oldum, orda dogrudan lokal dediler, ben de onceki genel oldugu icin korktum hatta, kolay olacagini ve bir sey hissetmeyecegimi soylediler. Gercekten de gidiklama gibi hissettim, ulasilmasi zor yerde olan yumurtayi alirken biraz bastirdilar sadeceMelina çok rahatladım şimdi sen de mi benim gibi genel anestezi istemedin?Yoksa doktorun mu lokal uygun gördü?Nerde yaptırıyorsun tedavini hangi şehir acaba?
Inan korkacagin hicbi sey yok, toplandiginda bu kadar korkacagin bir sey olmadigini goreceksin, 15 dakika surmuyor bile.Sedasyon nasıl birşey ki anestezi gibi tamamen bilinç gitmiyor mu?Anesteziden korktuğum için iki defa aşılama yaptırdık.Olmadı.Bende de pcos var tüp bebek yaptırmaya karar verdik yedi yıllık evliyim ama çok korkuyorum hep erteliyordum.Ama başka çarem kalmadı
Hangi acıbadem e gidiyorsun canım?
Ben istanbulda bulunan kozyatagı Acıbadem e gidiyorumBen de merak ettim hangi Acıbadem?Ben de oraya gideceğim çünkü.Adana Acıbadem benimki.
Hatırlıyorsun degil mi ben pozıtıf haberimi aldığımda sen transfer e giriyordun3 Mayıs da kalp atışları için gidecek 3 kişi olduk hayırlısıyla şu küçük minak sesini duyarız
Şuan kaç haftalık olarak gözüküyorsunuzHatırlıyorsun degil mi ben pozıtıf haberimi aldığımda sen transfer e giriyordunikimizde 3 Mayıs da öğreneceğiz beni çok beklettiler vallahi
Evet canım, bır anda kendımı transfer surecınde buldumcanım transfer mı oldduunnn,
hayırlı olsun ınsallahhh saglıkla gebelık haberlerını beklerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?