2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bana ilk 3 gun dinlenin dediler, surekli yatmak degil de ara ara kisa mesafe yuruyorum. Surekli yatinca insan stres oluyor yahu cok da şeyyapmamak lazim
Bugün kalkıp iğne için hastaneye gittim. Kalçadan progestan oluyorum ,mecburen araba kullandım yakın mesafe ama 3 kat merdiven inip çıkıyorum sürekli dua ettim içimden bir şey olmasını diye

Ben 7+1 im ayın 3 ünde yani 8. Haftada kalp İçin randevum var dayanamıyorum artık çok geç randevu verildi baba başka bir hastaneye mi gitsem acaba siz kaçta gördünüz
Göbekten mi bakılmıştı sana.. Benim vajinal kontroldü..hafyaya cuma da kontrolüm var ondada göbekten bakacaklar.. Ama şu da var hastanelerin kullandığı cihazlarda farklı olduğundan böyle olabiliyor.

Melina çok rahatladım şimdi sen de mi benim gibi genel anestezi istemedin?Yoksa doktorun mu lokal uygun gördü?Nerde yaptırıyorsun tedavini hangi şehir acaba?

Göbekten mi bakılmıştı sana.. Benim vajinal kontroldü..hafyaya cuma da kontrolüm var ondada göbekten bakacaklar.. Ama şu da var hastanelerin kullandığı cihazlarda farklı olduğundan böyle olabiliyor.
Acıbadem de muayene oluyorum ben cihazları iyidir vajinal bakmışlardı 5+6 da keseye bakıldı şu şekilde gördük bayramdan hemen önce idi doktor bir sonraki randevuyu da 3 Mayıs a verdi arada iki hafta olmuş oluyor yani bayram sonrası yoğunluktan attı sanırım benim randevuyu 3 Mayıs a ama bu şekilde 2 hafta beklemek çok zormuş

Eklentiler

• F5B0D619-2F25-4BC0-838C-137C33EF29A6.jpeg
    83,6 KB · Görüntüleme: 37
3 Mayıs da kalp atışları için gidecek 3 kişi olduk hayırlısıyla şu küçük minak sesini duyarız

Hangi acıbadem e gidiyorsun canım?

Sedasyon nasıl birşey ki anestezi gibi tamamen bilinç gitmiyor mu?Anesteziden korktuğum için iki defa aşılama yaptırdık.Olmadı.Bende de pcos var tüp bebek yaptırmaya karar verdik yedi yıllık evliyim ama çok korkuyorum hep erteliyordum.Ama başka çarem kalmadı

İğneyi eşim vuruyor gayet nazik ve sakin bir şekilde yapıyor canım yanmasın diye sağolsun vururken hissetmiyorum da sonrası işte,bi sıkıntı olmasından korktum
Yuvarlak hareketlerle masaj da yapiyosaniz alerjik bi reaksiyon olusmus olabilir mi

Melina çok rahatladım şimdi sen de mi benim gibi genel anestezi istemedin?Yoksa doktorun mu lokal uygun gördü?Nerde yaptırıyorsun tedavini hangi şehir acaba?
Bu benim ikinci yumurta toplamamdi canim, ilkini ozelde yaptilar ve anestezi uyguladilar, sanirim genel anesteziden ek bi ucret aliyolar ben lokal olabilecegini bile bilmiyodum. Ikincisini hacettepede oldum, orda dogrudan lokal dediler, ben de onceki genel oldugu icin korktum hatta, kolay olacagini ve bir sey hissetmeyecegimi soylediler. Gercekten de gidiklama gibi hissettim, ulasilmasi zor yerde olan yumurtayi alirken biraz bastirdilar sadece

I
Inan korkacagin hicbi sey yok, toplandiginda bu kadar korkacagin bir sey olmadigini goreceksin, 15 dakika surmuyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…