2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Belirti arama 6 hafta 7 haftalarda belirgin belirtiler anca olabiliyor bende de hiç belirti yok tüp bebek olmasa hamile olduğumu bilmem rahat olun

Merhaba canım, ben de vuruluyorum oksapari kolumdan vuruluyorum hem acıtmıyor nerdeyse, prolutexide göbeğimden vuruyorum hep başka yerlere vurmaya çalışıyorum bi sağ bi sol gibi…
Teşekkür ederim cevabınız içinDoktorum ikisinide göbekten dedi o yüzden dediğini yapıyorum evet hep farklı noktalara yapıyorum ama korktum açıkcası ufak beze olunca,ilaç dağılıyordur umarım

Igneyi nasil vuruyosunuz, 90 derece gibi hizlica cat diye girmesi icin hemen gobegimi sıkıp kisa surede islemi tamamlamaya calisiyorum ben, o nedenle ufak bi anlik aci haricinde bisey hissetmiyorum
İğneyi eşim vuruyor gayet nazik ve sakin bir şekilde yapıyor canım yanmasın diye sağolsun vururken hissetmiyorum da sonrası işte,bi sıkıntı olmasından korktum

bugün kese için kontrolüm vardı şimdi geldim doktordan.. çok şükür keseyi gördük hatta kalp atışını bile duyduk.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kaç haftalık oldunuz canım

5 hafta 5 gün normalde kese için 3 gün öncce gitmem gerekiyordu randevu bulamadım diye bugüne almıştım, şansa kalp atışını da duydum
Ya benim 6+2 ben duyamadım daha inşallah hafta sonu duyarım. Siz duyunca endişelendim

kese randevusunda göbekten mi baktılar size?
Yok canım vajinal. 5+1 günlükken gitmiştim vajinal baktılar o zaman kalp atışı yoktu. İki kere de lekenlenmem oldu biri bugün. Bugün acile gittim dediki kalp atışı var gibi ama duyulmuyor

Yok canım vajinal. 5+1 günlükken gitmiştim vajinal baktılar o zaman kalp atışı yoktu. İki kere de lekenlenmem oldu biri bugün. Bugün acile gittim dediki kalp atışı var gibi ama duyulmuyor
Benimde aslında o zamanlarda gitmem gerekiyordu 5+1 yada 5+2 yken, ama randevu almaya çalıştığımda o günlerde boş yer yoktu mecburen bugüne aldım. Kullanılan cihazlarında farkından dolayı olabilir, ama hayırlısıyla sende duyacaksın inanıyorum

İnşallah hafta sonu randevum var inşallah duyabiliriz

Heralde orayı açıyorlar ya hava giriyor bi yerlerden çok bilimsel bi açıklama oldu gaz için
Kızlar çok hareketsiz kalırsanız gaz çok oluyor birde bol bol aralıklarla temiz su için wc ye gitmekten korkmayın idrar yolu farklı sonuçta..Benim 2 .günüm biraz önce bulaşık makinasını boşalttım yavaş yavaş tabiara ara kalkıp dolaşıyorum çok hareketsiz kalmamak gerek

Tuvalete her saat başı çıkıyorum zaten çok şükür de hareket etmemem izin vermiyorlar kii put gibi kalıyorum olduğum yerde

Tuvalete her saat başı çıkıyorum zaten çok şükür de hareket etmemem izin vermiyorlar kii put gibi kalıyorum olduğum yerde
Benim yanımda sadece eşim var oyüzden rahatım kaynanam falan hale bilmiyorlar tüp bebek yaptığımızı pozitiif olursa söyliycem yoksa beni strese sokarlar

Büyük gelmesin diye bakıyorum valla çünkü zor yapıyorum sın zamanlar ıkınmak zorunda kalmayayım diye :)

Benim yanımda sadece eşim var oyüzden rahatım kaynanam falan hale bilmiyorlar tüp bebek yaptığımızı pozitiif olursa söyliycem yoksa beni strese sokarlar
Keşke bende öyle yapsaymisim inanilmaz rahatsız ve huzursuzum kendi ailem gibi rahat edemiyorum

Benim de öyle oluyor ya zaman da geçmiyor ki kalp atışlarını duyayım içim rahatlasın. Midem hafif hafif bulanmaya başladı benim. Sende mide bulantısı var mı?
Icerısınde zencefıl ektresı olan vıtamın kullanın, ıkız gebelıkte mıdem hıc bulanmadı, ben gevıtamax kullanmıstım, tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…