- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.632
- 63
- 35
MaşaAllah canım. Çok heyecanlı değil mi gün geçmiyorAynı zamanda kalp atışı duymağa gideceğiz
Sorma acaba duyabilecek miyiz erken mi sürekli düşünüyorumMaşaAllah canım. Çok heyecanlı değil mi gün geçmiyor
Ben de ben deSorma acaba duyabilecek miyiz erken mi sürekli düşünüyorum
Şuan kaç haftalıksınızBen de ben deduyarız İnşaAllah zaten zor bekliyorum
5+4Şuan kaç haftalıksınız
5+55+4
Senin kaç haftalık?
Ay ben de yatmaktan çok sıkıldım hasta gibi aynı .. karnımda ne ağrı ne sızı hiçbişey yok .. sadece çok gaz varKızlar birde benim göğüs hassasiyeyim dışında hicbirsey yok normal mi
Canım daha çok erken benim 5+4 ama yine de göğüs hassasiyetim yok :) belirti arama pozitif düşün olacak İnşaAllahAy ben de yatmaktan çok sıkıldım hasta gibi aynı .. karnımda ne ağrı ne sızı hiçbişey yok .. sadece çok gaz varbi de ha bire vitaminli şeyler yiyorum içiyorum . Ha bire WC :) göğüs hassasiyeti de yok valla olumsuz düşünmekten alamıyorum kendimi :/
Benimde yok transfer gün oldu sadece. Bende de inanılmaz gaz car yani kendime şaşırıyorum uykudan uyanıyorum bazenAy ben de yatmaktan çok sıkıldım hasta gibi aynı .. karnımda ne ağrı ne sızı hiçbişey yok .. sadece çok gaz varbi de ha bire vitaminli şeyler yiyorum içiyorum . Ha bire WC :) göğüs hassasiyeti de yok valla olumsuz düşünmekten alamıyorum kendimi :/
Benim daha dün transferCanım daha çok erken benim 5+4 ama yine de göğüs hassasiyetim yok :) belirti arama pozitif düşün olacak İnşaAllah
Heralde orayı açıyorlar ya hava giriyor bi yerlerdenBenimde yok transfer gün oldu sadece. Bende de inanılmaz gaz car yani kendime şaşırıyorum uykudan uyanıyorum bazenolumsuz dusunmuyorum sanki hamileymisjm gibi onlarla konuşuyorum herkese iki çocuk annesiyim ona göre davranın givi şakalar yapıyorum takdir Allahtan
En iyisi kuzum. Ben de bebeğimle hep konuştumBenimde yok transfer gün oldu sadece. Bende de inanılmaz gaz car yani kendime şaşırıyorum uykudan uyanıyorum bazenolumsuz dusunmuyorum sanki hamileymisjm gibi onlarla konuşuyorum herkese iki çocuk annesiyim ona göre davranın givi şakalar yapıyorum takdir Allahtan
MaşaAllah tebrik ederim kaç haftalıksınız ?bugün kese için kontrolüm vardı şimdi geldim doktordan.. çok şükür keseyi gördük hatta kalp atışını bile duyduk.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
O nasıl bir havaysaHeralde orayı açıyorlar ya hava giriyor bi yerlerdençok bilimsel bi açıklama oldu gaz için
Bende konuşuyorum resimlerini attılar seviyorum frlan degisikkmEn iyisi kuzum. Ben de bebeğimle hep konuştumtransfer gününden beri.
Yapıyorum aynı şekildeİğneyi yaptıktan sonra kolonyalı pamuk ile ovalayın ilaç yayılsın
Ben 7+1 im ayın 3 ünde yani 8. Haftada kalp İçin randevum varbugün kese için kontrolüm vardı şimdi geldim doktordan.. çok şükür keseyi gördük hatta kalp atışını bile duyduk.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
3 günde bir kalçadan mı oluyorsunuz? ben her gün göbekten yapıyorum acımıyo.Kızlar progestan iğneyi yaptırırken yüzüstü mü yatıyorsunuz , geçen bir hemşire bebek var mı şuan dedi sırtüstü yatırıp yandan yaptı bugün yaptırdığım öyle bişey demedi yüzüstü yattım yine
5 hafta 5 günMaşaAllah tebrik ederim kaç haftalıksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?