Şimdi kendiminkine baktım ben ilk cumartesi yaptım test 64, gibi bisi çıktı adetim de pazar günü gelmeliydi… bugün test yaptırdım 780 çıktıCanım 5. Güm ebriyosu adet günüm cuma. Dün berdiğim test ile bugun arasında tam 24 saat var 24 saatte 6 arttı cok az geldi bana
Transfer gününden itibaren ara ara adet sancısı gibi sancılar aşırı olmamakla beraber bende de oluyor. Kullandığımız ilaçların ve rahim hareketlerinin etkisidir diye düşünüyorum.kızlar merhaba öğleden sonra cok şiddetli kasık agrısı basladı adet olcakmısım gibi bu beni birazcık korkuttu acıkcası böyle bişe yasayan varmı?
Bu değer birden artabiliyomu acaba yoksa hergğn aynı düzeydemi artıyorGeç döllenme olabilir2 gün sonra tekrar baktır aynı saatlerde canım 2 günde bir bakılması daha doğru bir sayı verir
Merhaba bende 24 nisanda transfer oldum canım rabbim nasip etsin inşallah hepimizeHerkese merhaba ben de 24 nisan da transfer oldum, ngs den dönen tek embriyomuzu transfer etti doktorumuz 6 mayısta test yapacağım inş herkesin olumlu sonuçlarını görürüz burda
Bana bakarsan anında arttı, hemşirem güzel değerler dedi.. problem yok yani, senin de normal dahaBu değer birden artabiliyomu acaba yoksa hergğn aynı düzeydemi artıyor
Dimi normal herhalde hepimizdeTransfer gününden itibaren ara ara adet sancısı gibi sancılar aşırı olmamakla beraber bende de oluyor. Kullandığımız ilaçların ve rahim hareketlerinin etkisidir diye düşünüyorum.
ıkınca kadın doğum doktoruna gitmelisinKızlar test gününde tüp bebek bölümüne mi gidicez?Sonrası nasıl oluyor kese falan görmek için kadın doğumdan mı randevu almak gerekiyor?
Galiba kimyasal gibi bişey benim ki 7. Gün değeri içşn 22 cok düşğkBana bakarsan anında arttı, hemşirem güzel değerler dedi.. problem yok yani, senin de normal daha
Hayır değil, herkesin değeri farkliGaliba kimyasal gibi bişey benim ki 7. Gün değeri içşn 22 cok düşğk
Size de hayırlı olsun evet 6 Mayıs hepimizin miladı olsun bi bayram yapalım inşallahHayırlı olsun cnm bugün 3 kişi olduk transfer şimdi bekleme zamanıDoktor bana corasprin vermedi diğerleri sabit kullan dedi
Galiba kimyasal gibi bişey benim ki 7. Gün değeri içşn 22 cok düşğk
Aynen canım zaten transferden sonra olabilir diye bilgilendirmişlerdi. çok üzerinde durmuyorum.Dimi normal herhalde hepimizde
Evet canimKızlar transferin 13. Günü kasıklarda ara ara ağrılarınız oluyo mu vurup geçiyo
Cok sağol canım bilmediğin sayfa yok kızhCG Levels Chart and Calculator
This hCG calculator and hCG levels chart assess whether your hCG levels are rising normally and doubling normally.www.babymed.com
Bunsayfada hesaplama yapabiliyorsun normal
Ya da anormal diyo seninki normal baktik
Ben
Hahaha ya transferden sonra 7/24 bu konulara bakıyorum canım vallaCok sağol canım bilmediğin sayfa yok kızmasallah yuzde 66 uzerine iyi diyolarmıs iki gün içinde buradaki arkadasların 15 lerden birden 70 80 lere cıkmıs uzuldum bende acık ası
Benim suan için iyi gibi o zaman adet gününden sonramı cok artıyor bu değerHahaha ya transferden sonra 7/24 bu konulara bakıyorum canım vallahatta Amerikalı iyi bir profesör yüzde 53% artması bile sağlıklı diyor
Evet adetin geçtikten sonra ki günler bi anda artışlar çoğalıyo, bende de öyle olduBenim suan için iyi gibi o zaman adet gününden sonramı cok artıyor bu değer
Sen kaçıncı gün test yapmıştın canım ve değer kaçtıEvet adetin geçtikten sonra ki günler bi anda artışlar çoğalıyo, bende de öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?