2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde kanamam oldu ama corasprin yerine ecopirinle devam ediyorum. oksapara da devam onu kesmedik
Sabah 2 Akşam 2 estrofem
Protestan dex günde 2 sabah akşam olmak üzere
Protestan fitil günde 6 tane sabah öğle akşam 2 şer tane
Bebekle ilgili herhangi bir şey vermedi çünkü henüz keseyi görmedik.
Her doktor kişiye özel uyguluyor sanırım devam tedavisini de..

Olabilir canım. İnşaAllah kalp atışlarını duymak da nasip olur.

Merhaba canlarrrr transfer oldummm eve gidiyorummm . Ama afedersiniz küçük tuvaletimi yapmaya bile korkuyorum nasıl olcak bu işler :))
Hayırlı olsun canım İnşaAllah pozitif sonuçlar almak da nasip olur hiç korkma ben transferden hemen sonra hiç beklemeden sıkışıktım altıma bez koydular. Sonra yine sıkıştım masadan kalkmadan yine bez koydular. Odaya geçer geçmez tuvalete gittim.Arabayla bir saat yol geldik. Eve gelir gelmez yine tuvalete gittim. Sonucum hamd olsun pozitif. Tuvalet ile ilgisi yok hiç korkma rahat ol.

Ay hadi inşallah canım ya bizim ev de 15 dk yakın yani yatıyorum arabada ama ödüm kopuyor :)) Allah hepimize pozitifi nasip etsin şnsallah rahatladım sayende biraz :)

Merhaba canlarrrr transfer oldummm eve gidiyorummm . Ama afedersiniz küçük tuvaletimi yapmaya bile korkuyorum nasıl olcak bu işler :))
Çok da panik yapma biraz da rahat olmak lazım ben şu an transfer olmamış gibiyim mesela yatıyorum ever ama kalkıyorum yürüyorum tuvalete gidyorum

Arka arkaya güzel haberler verelim
Canım hayırlı olsun inşaAllah sen de pozitif görürsün. Bu topiği sen açtın ve çoğumuza uğurlu geldi. İnşaAllah senin de güzel haberlerini almak nasip olur. Kendi adıma topik için teşekkür ederim. Çünkü zamanımın çoğunu burda geçiriyorum

Yaaaaaa güzel dualarin için teşekkür ederim hepimize ugur getirsin insallah iyiki varsınız her bilmediğim şeyde burdayım zaten

kızlar merhaba öğleden sonra cok şiddetli kasık agrısı basladı adet olcakmısım gibi bu beni birazcık korkuttu acıkcası böyle bişe yasayan varmı?

kızlar merhaba öğleden sonra cok şiddetli kasık agrısı basladı adet olcakmısım gibi bu beni birazcık korkuttu acıkcası böyle bişe yasayan varmı?
Normal canım. Adet ağrısı bende yaşadım ama aşırı uzun değil. Yani belirli zamanlarda

Aynısını bugün ben de yaşıyorum, her iki tarafında ağrıyor benim uzandım hiç bişi yapmıyorum şimdi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…