- 12 Temmuz 2019
- 143
- 100
- 53
- 28
Evet aslında hatalarını böyle kabul ediyorlar. Ne kadar kötüler ya biz onlara umut bağlıyoruz onların yaptığına bakEvet kesinlikle bir hata var kabul etmiyorlar ama ücretsiz yapalım diyorlar
Evet hiç embriyom da yok 1yil verecemYaa çok uzuldjm canjm geçmiş olsun ama dedigin gibi hayırlısı boyleyymis ara vericek misin tedaviye
Ağzından bal damliyorNerdeki hastanede transfer yapıyorlar canıminşallah sıkı sıkı tutunur bebişin. Ben senin hamile olacağını düşünüyorum
Hakkında hayırlısı olsun canimEvet hiç embriyom da yok 1yil verecem
Canım benim 166 iki gün sonra 522Canım senin kan sonuçların kaçtı benim kafama takıldı ya
Çok geçmiş olsunEvet hiç embriyom da yok 1yil verecem
Sağol kuzumDualarımız seninle canımHayırlısı olsun
Benim transferin 7. Günü 76 11. Günü 262 çıktı az geldiCanım benim 166 iki gün sonra 522
Neden kafana takıldı ki ?
He hastanede değil klinikte yapıyorlar bende anlaşmadı mı var hastaneyle diyecektim.Ağzından bal damliyornovafertilde kuzum meram arastirmanin orda
Ha yok cabum özel merkez hoca son dakika çift transfer yapicam dediHe hastanede değil klinikte yapıyorlar bende anlaşmadı mı var hastaneyle diyecektim.
Oha benimki gibi oldu seninkide demekkiHa yok cabum özel merkez hoca son dakika çift transfer yapicam dedi
Canım senin embriyon daha geç tutunmuştur 1 gün bile daha geç tutunduysa başkasıyla çok farkederBenim transferin 7. Günü 76 11. Günü 262 çıktı az geldi
Valla taktım kafayaCanım senin embriyon daha geç tutunmuştur 1 gün bile daha geç tutunduysa başkasıyla çok farkedersağlıklı artıyor mu ona bak bence ve üzme kendini
Aynen biz sokOha benimki gibi oldu seninkide demekki
Canım stres yapma başta böyle olabiliyor sağlıkla ilerler İnşaAllah. Doktorun ne dedi ?Benim transferin 7. Günü 76 11. Günü 262 çıktı az geldi
doktorun ne dedi gerçekten?Valla taktım kafaya
Doktor 11. Gün için güzel bi sonuç sorun yok ded içimdeki bu kaygılardan nasıl kurtulcam bendoktorun ne dedi gerçekten?
Doktor 11. Gün için güzel bi sonuç sorun yok ded içimdeki bu kaygılardan nasıl kurtulcam benCanım stres yapma başta böyle olabiliyor sağlıkla ilerler İnşaAllah. Doktorun ne dedi ?
Canım doktor bizden iyi bilir bak iyi demiş kötü dememiş. Canını sıkma lütfen. sonuçta yükselme var iyi düşün güzel olacak İnşaAllahDoktor 11. Gün için güzel bi sonuç sorun yok ded içimdeki bu kaygılardan nasıl kurtulcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?