- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 994
- 53
- 36
Çok geç geldi bana çağırma günü yani bugun 7. Haftaya girdim doktor haftaya öarsamba çağırdı yani 8. HaftadaAhhh ne guzel benımde 1 saat sürse keşke butun gun yataktan cıkamıyorum 3. Ayda gecer diye ümitle yaşıyorumkusmamda var ama cok aşırı degıl şükür… bi de tansiyonum cok düşüyo doktor cok normal dedi bebeklerden oluyomuş. 2 adet ilaç verdi birini alıyorum 2 3 saat rahatlatıyo ama asla tamamen gecmiyo inşallah 12. Haftada gecer benımde adet agrısı gibi oldugu zamanlar oldu hatta 2 3 gun once oldu nidicard içince gecıyo bence cok normal rahım büyüyor sonucta brnım karnım bile agrıyor bazen o da rahım buyudugu için oluyomuş hiç kotkma bence aynen kanama riskli kanama olmadıgı sürece bişey olmaz hiç korkma için rahat etsin. Ne zaman cagırdı doktorun kalp için?
Nasıl çekilmez bir çilemiz varmışÇok geç geldi bana çağırma günü yani bugun 7. Haftaya girdim doktor haftaya öarsamba çağırdı yani 8. Haftadaşimdi başka bir yere gidip baktırsam mı diyorum her sancı her agrı beni korkutuyor 5. Haftada gördüm keseyi resmen keseden 3 hafta sonra kalp İçin gün veriyor
Sağlıklı olsunlarda endişelenelim canım, belki hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarız hareket etmeyince çikolata falan yerizNasıl çekilmez bir çilemiz varmışönce tuttu mu, sonra iyi ki, sonra bisey mi oldu… nasıl geçircez bu 8-9 ayi
Hala orada mı degil mi bilmem lazım bir hafta daha nasıl bekleyeyim benNasıl çekilmez bir çilemiz varmışönce tuttu mu, sonra iyi ki, sonra bisey mi oldu… nasıl geçircez bu 8-9 ayi
Benımde haftaya perşembe 8. Haftada oluyor oyle cagırdı doktorum ben zaten kalbıni bile dinlemek istemıyorum pek doktora gitmek istemıyorumÇok geç geldi bana çağırma günü yani bugun 7. Haftaya girdim doktor haftaya öarsamba çağırdı yani 8. Haftadaşimdi başka bir yere gidip baktırsam mı diyorum her sancı her agrı beni korkutuyor 5. Haftada gördüm keseyi resmen keseden 3 hafta sonra kalp İçin gün veriyor
beni normalde bugün çağırmışlardı ama randevu bulamadım o yüzden perşembe gidecem kese için.. 5 hafta 3 günlüğüm şu an..Çok geç geldi bana çağırma günü yani bugun 7. Haftaya girdim doktor haftaya öarsamba çağırdı yani 8. Haftadaşimdi başka bir yere gidip baktırsam mı diyorum her sancı her agrı beni korkutuyor 5. Haftada gördüm keseyi resmen keseden 3 hafta sonra kalp İçin gün veriyor
Kuzum kalp atısını duysakta yıne bitmiyo bak ocak ayı transferi olanların 13. Haftada 20. Haftada bebişleri düştü ama biz bunları düşünmeyelım gerşey guzel olacakHala orada mı degil mi bilmem lazım bir hafta daha nasıl bekleyeyim benvalla pozıtıf ı görmekle bitmiyor Muş kalp atışını da bi duysa idim
Evet yoldayım canımÖyleymiş cnm..Senin bugünmüydü transfer?
Amin kuzummminsallah sorunsuz girer çıkarsın canım
Nerdeki hastanede transfer yapıyorlar canımE
Evet yoldayım canım
Hakkında hayırlısı cnm benimdr yarın olacak.Çok fazla su içmeyin biraz sıkışık olsanız yeter deniyor aklında olsunE
Evet yoldayım canım
Evet gittim hala cevap veremiyor bir hata olmadığını söylüyor ücretsiz yapacağını söyledi bütün işlemleri yardımcı olmak açısıyla sadece embriyo kötü kalite %5 ihtimalle tutar transfer olursa dediMerhaba, nasılsınız? Bugün doktorla görüşmeye gittiniz mi acaba?
Dualarımız seninle canımHeyecandan uyuyamadim erkenden kalktimkızlar 12 buçukta transferim var dualariniza ihtiyacım var
Yani hastanelerin hiçbiri hatası olmasa ücretsiz yapmazlar öyle paradan gözleri dönmüş. Demek ki bi hataları var kabul etmiyorlarEvet gittim hala cevap veremiyor bir hata olmadığını söylüyor ücretsiz yapacağını söyledi bütün işlemleri yardımcı olmak açısıyla sadece embriyo kötü kalite %5 ihtimalle tutar transfer olursa dedi
Canım tebrikler
Yaa teşekkür ederim inşallah değerim artmıştır yarın göreceğizCanım tebriklergayet güzel belirginleşmiş çizgi
Evet kesinlikle bir hata var kabul etmiyorlar ama ücretsiz yapalım diyorlarYani hastanelerin hiçbiri hatası olmasa ücretsiz yapmazlar öyle paradan gözleri dönmüş. Demek ki bi hataları var kabul etmiyorlar
Canım senin kan sonuçların kaçtı benim kafama takıldı yaÂminnn senden de Allah razı olsun kuzum
Evet kesinlikle zorHala orada mı degil mi bilmem lazım bir hafta daha nasıl bekleyeyim benvalla pozıtıf ı görmekle bitmiyor Muş kalp atışını da bi duysa idim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?