2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Çok geç geldi bana çağırma günü yani bugun 7. Haftaya girdim doktor haftaya öarsamba çağırdı yani 8. Haftada şimdi başka bir yere gidip baktırsam mı diyorum her sancı her agrı beni korkutuyor 5. Haftada gördüm keseyi resmen keseden 3 hafta sonra kalp İçin gün veriyor

Nasıl çekilmez bir çilemiz varmış önce tuttu mu, sonra iyi ki, sonra bisey mi oldu… nasıl geçircez bu 8-9 ayi

Nasıl çekilmez bir çilemiz varmış önce tuttu mu, sonra iyi ki, sonra bisey mi oldu… nasıl geçircez bu 8-9 ayi
Sağlıklı olsunlarda endişelenelim canım, belki hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarız hareket etmeyince çikolata falan yeriz

Benımde haftaya perşembe 8. Haftada oluyor oyle cagırdı doktorum ben zaten kalbıni bile dinlemek istemıyorum pek doktora gitmek istemıyorum kuzum kanama olmadıgı sürece doktorlarda bişey yapamıyo sadece kanama olunca progestan iğne vuruyorlar o kadar daha önce düşüğüm oldu hiç kanama olmadan o zamanda doktorum yapabılcegımız hiç bişey yok demişti ama bunları getırme aklına agrının olması cok doğal rahım genişliyo benım butun bedenım degişti resmen ishal gibiyim afedersin çişimi bıle yaparken zor yapıyorum eskisi gibi rahat yapamıyorum tansiyonum sürekli düşüyo bazen karnım agrıyo olacak bunlar vucutta ne oldugunu şaşırıyo bence hiç panik yapma bi bebek büyütüyoruz

beni normalde bugün çağırmışlardı ama randevu bulamadım o yüzden perşembe gidecem kese için.. 5 hafta 3 günlüğüm şu an..

Hala orada mı degil mi bilmem lazım bir hafta daha nasıl bekleyeyim ben valla pozıtıf ı görmekle bitmiyor Muş kalp atışını da bi duysa idim
Kuzum kalp atısını duysakta yıne bitmiyo bak ocak ayı transferi olanların 13. Haftada 20. Haftada bebişleri düştü ama biz bunları düşünmeyelım gerşey guzel olacak yaşadıgımız şeyler cok doğal su an bir bebek büyütüyoruz tabi agrıda olacak sızıda, kanama olmadığı sürece içimiz rahat olmalı

Merhaba, nasılsınız? Bugün doktorla görüşmeye gittiniz mi acaba?
Evet gittim hala cevap veremiyor bir hata olmadığını söylüyor ücretsiz yapacağını söyledi bütün işlemleri yardımcı olmak açısıyla sadece embriyo kötü kalite %5 ihtimalle tutar transfer olursa dedi

Kızlar saçma olacak biraz ama dünden beri sırtım seğiriyor bi de ayaklarımın altı. Yani herşeyi buralara bağlıyoruz ama olan var mı acaba

Yani hastanelerin hiçbiri hatası olmasa ücretsiz yapmazlar öyle paradan gözleri dönmüş. Demek ki bi hataları var kabul etmiyorlar

Hala orada mı degil mi bilmem lazım bir hafta daha nasıl bekleyeyim ben valla pozıtıf ı görmekle bitmiyor Muş kalp atışını da bi duysa idim
Evet kesinlikle zor ama oradadır sanki tutunduktan sonra düşmesi daha zor gibi düşünüyorum öyle avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…