Yaa çok uzuldjm canjm geçmiş olsun ama dedigin gibi hayırlısı boyleyymis ara vericek misin tedaviyeCanım ne güzel inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olur ben dış gebelik geçirdim düşürmeye çalışıyorum sağlık olarak ağrım sızım var piskolojik olarak iyim kabuledim çünkü 3 doktor da aynı şey diyince mecbur kabullenmek zorunda kaldım hakkımda hayırlı buymuş
Arka arkaya denk geldi grup iyice tabiki paylaşırım canimmmCanım allah işini rast getirsin insallah benim de yarın transferimm.. bize an ve an gelişmeleri paylas olur mu :)
Kızlar mide bulantısı cok olan var mı?
Evet hemen ağrıyor hissediyorum oturuyorum geçiyorÇok ayakta durunca kasıklarinda batmalar oluyor mu ?
Babada öyle oluyor, oturuyorum uzanıyorum hemenEvet hemen ağrıyor hissediyorum oturuyorum geçiyor
Narkozla transfer yapmazlar canım. Korkulacak hiçbir şey yok. Normal muaynene gibi oluyorKızlar sizce transfer esnasında narkoz almalımıyız benim canım tatlı biraz korkuyorum
sıfır acı işlem 2 dk sürüyor:) normal opu sürecinde olduğunuz jinekolojik muayeneden tek farkı spekulm takılcak o da acı veren bir şey değil kendinizi rahat bırakın mercimeğin rahminizde ilerleyişini ekranda izleyin ve o esnada dua edin emin olun acı yok mutluluk var sadeceKızlar sizce transfer esnasında narkoz almalımıyız benim canım tatlı biraz korkuyorum
Nasıl kuzum gecıyo mu butun gun mu sürüyo? Kusma oldu mu?bende var hergün yaşıyorum
tüp bebek yaptıran arkadasım söyledi sorarlar anestezi verelim mi deiye sakın kabul etme dedi .. para tızağı çünkü jinekolojik muayneden farkı yok ve 2 dk için vücuduna bi dnya anstezi verilmesine hiç gerek yok .. anestezi vücudu yoruyor sonuctaaKızlar sizce transfer esnasında narkoz almalımıyız benim canım tatlı biraz korkuyorum
İstersen düşük narkoz veririz dedi hemşire ben yok dedim ama kafam karışık bilmiyorumNarkozla transfer yapmazlar canım. Korkulacak hiçbir şey yok. Normal muaynene gibi oluyor
bi de o anı görmek hissetmek çok güzel oluyormus yine de sen bilirsin..bebeğinle ilk temasını hissetmek güzzel olabilir :)İstersen düşük narkoz veririz dedi hemşire ben yok dedim ama kafam karışık bilmiyorum
İçimi rahatlatan bir yorum oldu teşekkür ederimsıfır acı işlem 2 dk sürüyor:) normal opu sürecinde olduğunuz jinekolojik muayeneden tek farkı spekulm takılcak o da acı veren bir şey değil kendinizi rahat bırakın mercimeğin rahminizde ilerleyişini ekranda izleyin ve o esnada dua edin emin olun acı yok mutluluk var sadece
Korkulacak birsey yok ki canım alttan muayene gibi birsey zatenKızlar sizce transfer esnasında narkoz almalımıyız benim canım tatlı biraz korkuyorum
Doğru söylüyorsun bana sordular istemiyorum dedim ama ne bilim bian düşündüm acaba kabul etsemiydim diyetüp bebek yaptıran arkadasım söyledi sorarlar anestezi verelim mi deiye sakın kabul etme dedi .. para tızağı çünkü jinekolojik muayneden farkı yok ve 2 dk için vücuduna bi dnya anstezi verilmesine hiç gerek yok .. anestezi vücudu yoruyor sonuctaa
Haklısın galiba Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyubi de o anı görmek hissetmek çok güzel oluyormus yine de sen bilirsin..bebeğinle ilk temasını hissetmek güzzel olabilir :)
Öyleymiş cnm..Senin bugünmüydü transfer?Korkulacak birsey yok ki canım alttan muayene gibi birsey zaten
Gündüzleri 1 saat falan sürüyor aşırılık yok o yüzden memnun bile kalıyorum varlığını o şekilde hissettiğim içinNasıl kuzum gecıyo mu butun gun mu sürüyo? Kusma oldu mu?
Ahhh ne guzel benımde 1 saat sürse keşke butun gun yataktan cıkamıyorum 3. Ayda gecer diye ümitle yaşıyorumGündüzleri 1 saat falan sürüyor aşırılık yok o yüzden memnun bile kalıyorum varlığını o şekilde hissettiğim içinama yani ben iyice strese girmeye başladım 2 gündür geceleri kasılıyordum esneme gibi düşünün genleşme gibi dün gece yaşanmadı ama dün gece de kasıgımın kenarına bir acı girdi bacakla kasık agrısı şimdi tüm kasıkta agır bir adet sancısı var bildiğiniz regl olacağım yani doktora mesaj atıyorum muayene mi olsam diyorum bana diyorki kan gelmediği sürece muayeneye gerek yok diyor
insallah sorunsuz girer çıkarsın canımHeyecandan uyuyamadim erkenden kalktimkızlar 12 buçukta transferim var dualariniza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?