2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Yaa çok uzuldjm canjm geçmiş olsun ama dedigin gibi hayırlısı boyleyymis ara vericek misin tedaviye

Kızlar sizce transfer esnasında narkoz almalımıyız benim canım tatlı biraz korkuyorum
sıfır acı işlem 2 dk sürüyor:) normal opu sürecinde olduğunuz jinekolojik muayeneden tek farkı spekulm takılcak o da acı veren bir şey değil kendinizi rahat bırakın mercimeğin rahminizde ilerleyişini ekranda izleyin ve o esnada dua edin emin olun acı yok mutluluk var sadece

Kızlar sizce transfer esnasında narkoz almalımıyız benim canım tatlı biraz korkuyorum
tüp bebek yaptıran arkadasım söyledi sorarlar anestezi verelim mi deiye sakın kabul etme dedi .. para tızağı çünkü jinekolojik muayneden farkı yok ve 2 dk için vücuduna bi dnya anstezi verilmesine hiç gerek yok .. anestezi vücudu yoruyor sonuctaa

İçimi rahatlatan bir yorum oldu teşekkür ederim

Doğru söylüyorsun bana sordular istemiyorum dedim ama ne bilim bian düşündüm acaba kabul etsemiydim diye

Nasıl kuzum gecıyo mu butun gun mu sürüyo? Kusma oldu mu?
Gündüzleri 1 saat falan sürüyor aşırılık yok o yüzden memnun bile kalıyorum varlığını o şekilde hissettiğim için ama yani ben iyice strese girmeye başladım 2 gündür geceleri kasılıyordum esneme gibi düşünün genleşme gibi dün gece yaşanmadı ama dün gece de kasıgımın kenarına bir acı girdi bacakla kasık agrısı şimdi tüm kasıkta agır bir adet sancısı var bildiğiniz regl olacağım yani doktora mesaj atıyorum muayene mi olsam diyorum bana diyorki kan gelmediği sürece muayeneye gerek yok diyor

Ahhh ne guzel benımde 1 saat sürse keşke butun gun yataktan cıkamıyorum 3. Ayda gecer diye ümitle yaşıyorum kusmamda var ama cok aşırı degıl şükür… bi de tansiyonum cok düşüyo doktor cok normal dedi bebeklerden oluyomuş. 2 adet ilaç verdi birini alıyorum 2 3 saat rahatlatıyo ama asla tamamen gecmiyo inşallah 12. Haftada gecer benımde adet agrısı gibi oldugu zamanlar oldu hatta 2 3 gun once oldu nidicard içince gecıyo bence cok normal rahım büyüyor sonucta brnım karnım bile agrıyor bazen o da rahım buyudugu için oluyomuş hiç kotkma bence aynen kanama riskli kanama olmadıgı sürece bişey olmaz hiç korkma için rahat etsin. Ne zaman cagırdı doktorun kalp için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…