Ben vitamin kullaniyodum hala kullaniyorum icinde hepsi var, dr Bunu kullanmami söyledi gevitamax, ekstradan d vitamini kullaniyorum… saglikli beslen, yumurta, avokado, bol yesil sebze ve meyveKızlar opudan sonra adet başlangıcı bekleyene kadar neler yemeliyiz ve yemeliyiz vücudu hazırlamak için. Rahmi hazırlamak için yapmamız gereken bişe var mı bir de doktor bana vitamin vs başlatmadı yani hiç söylemedi ben folikasit d vitamini vs başlasam sorun olur mu acaba
Teşekkür ederim opum dün oldu adetim de bi 10-15 günü bulur sanırım inşallah dediğiniz şeylere dikkat edicem değerlerim de normale dönerBen vitamin kullaniyodum hala kullaniyorum icinde hepsi var, dr Bunu kullanmami söyledi gevitamax, ekstradan d vitamini kullaniyorum… saglikli beslen, yumurta, avokado, bol yesil sebze ve meyve
Döner merak etmeyinTeşekkür ederim opum dün oldu adetim de bi 10-15 günü bulur sanırım inşallah dediğiniz şeylere dikkat edicem değerlerim de normale döner
Amin inşallah hepimiz alalım hayırla kucağımıxa inşallahİnşaAllah yükselir canım stres yapma testte baya belirgin koyulaşma varRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
Teşekkür ederimDöner merak etmeyin
Teşekkür ederim inşallah. O kadar zor ki orda istediğin rakamları görmemekTebrikler bence cok güzel yukseldigi belli
Sağol kuzummmOrada uzanirken heycanini dusunme, bebegini nasil alip eve gelecegini düsünsimdiden hayirli olsun Canim
elimizden geldiğince sakin olmamız lazım rahim kasılmaması için o yüzden baska seyler düşünmeye bak :)İnş olumlu sonuçlarla geliriz burayaBende ikiz gebelikten korkuyorum ama şansımı arttırmak için istemiştim ama yapmıyorlar Az kaldı biraz heycanlıyım yarın da iğne olucam onun stresi var.
Önemli olan artması diyo drlar geneldeYaa y
Teşekkür ederim inşallah. O kadar zor ki orda istediğin rakamları görmemek
Bende ilk bir hafta genelde öyleydim sadece 3.-4. Gün yemek yapmaya başladım başka da bişi yapmadım dün benim 9. Günümdü transfer sonrası biraz evi topladım gezdim tek başıma çıkıpYükselmiş evet , darısı başımıza , hep yatıyor musunuz biraz anlatır mısınız , ben sadece WC ye kalkıyorum desem yeridir , çok tedirgin oluyorum
Yok hayır bana doktorum 2 gün yat geri günler kalk dedi ev işi yapmıyorum eşim yardım ediyor ama onun harici çamaşır falan asıyorum yemek yapıyorum çok ayakta durduysam oturup dinleniyorum sonra geri kalkıyorum. Ne yalan söyleyeyim ben yatamadım yani sevmedim yatma işiniYükselmiş evet , darısı başımıza , hep yatıyor musunuz biraz anlatır mısınız , ben sadece WC ye kalkıyorum desem yeridir , çok tedirgin oluyorum
Bayadır giremedim ne durumdasin nasılsınSağol kuzummm
Çok ayakta durunca kasıklarinda batmalar oluyor mu ?Yok hayır bana doktorum 2 gün yat geri günler kalk dedi ev işi yapmıyorum eşim yardım ediyor ama onun harici çamaşır falan asıyorum yemek yapıyorum çok ayakta durduysam oturup dinleniyorum sonra geri kalkıyorum. Ne yalan söyleyeyim ben yatamadım yani sevmedim yatma işini
Yaa canım Allah başarıyla sonuçlandırsın inşallahHeyecandan uyuyamadim erkenden kalktimkızlar 12 buçukta transferim var dualariniza ihtiyacım var
İyiyim canım şok sukur transferim var nugun sen nasılsın kontrol ne zamanBayadır giremedim ne durumdasin nasılsın
Ay harika bir haber gözün aydin canim Amin aminnnnYaa canım Allah başarıyla sonuçlandırsın inşallahBenim de 10 gün geçti transferin üzerinden bugün erken gebelik testinden pozitif sonuç aldım. Hepimiz kavuşalım hayırlısıyla miniklerimize
Canım ne güzel inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olur ben dış gebelik geçirdim düşürmeye çalışıyorum sağlık olarak ağrım sızım var piskolojik olarak iyim kabuledim çünkü 3 doktor da aynı şey diyince mecbur kabullenmek zorunda kaldım hakkımda hayırlı buymuşİyiyim canım şok sukur transferim var nugun sen nasılsın kontrol ne zaman
Canım allah işini rast getirsin insallah benim de yarın transferimm.. bize an ve an gelişmeleri paylas olur mu :)İyiyim canım şok sukur transferim var nugun sen nasılsın kontrol ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?