2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Arkadaslar, bu değer az mı? Yani ben 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 tane ve bugün transfer sonrası 7. Gün… tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim
7. Gün benim 51.2 idi en son Hali de bu

Eklentiler

• 2EA7D419-B981-4727-9E59-21598F6295FB.jpeg
    83,6 KB · Görüntüleme: 113
Tamam canım öyle yapayım çok teşekkür ederim

Kızlar o gün geldi çattı. Kan testine gideceğim. Bir ayağım gidiyor, diğeri gitmiyor. Gece kabus gördüm. Kedim kaçıp gözden kayboluyormuş bir teknede beraber otururken. En son yirmibeş sene önce üniversite sınav sonuçlarını beklerken bu kadar heyecanlanmıştım galiba.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım, Rabbim gönlüne göre versin

Kızlar merhaba hepimizn bayramı mübarek olsun benim bir tane 3. Gün embriyosu 3 tane de 5. Gün embriyosu donduruldu. 5. Gün embriyolari orta kalite yani 3cc, 4bb, 4ab umut var mı sizce tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi

Hayırlı haberlerle gel İnşaAllah canım

Merhaba benimde 3. Gün 10. Gün embriyosu 97.2 çıktı bugün 12. Günüm öğleden sonra tekrar yaptırcam inşallah artarak devam eder
Masallah asagi yukarı aynı ilerliyoruz o halde, dün de araştırdık biraz önemli olan iki kata yakın artmasıymış insallah güzel haberlerinizle gelin

Kızlar merhaba hepimizn bayramı mübarek olsun benim bir tane 3. Gün embriyosu 3 tane de 5. Gün embriyosu donduruldu. 5. Gün embriyolari orta kalite yani 3cc, 4bb, 4ab umut var mı sizce tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
Tabiki umut var. Embriyoların kalitesine takılma demişti bana embriyolog. Bir hastamız vardı. Embriyoları o kadar kalitesizdi ki biz çöp gözüyle balıyorduk, transferi iptal etmek istedik ama kadın çok ısrar ettiği için transferi yaptık. Hepimiz boşa yaptık diye beklerken gebelik oluştu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…