Hayır değil gayet iyi benceArkadaslar, bu değer az mı? Yani ben 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 tane ve bugün transfer sonrası 7. Gün… tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim
7. Gün benim 51.2 idiArkadaslar, bu değer az mı? Yani ben 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 tane ve bugün transfer sonrası 7. Gün… tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim
Maşallahhhh bize de nasip etsin Allah insallah7. Gün benim 51.2 idien son Hali de bu
Tamam canım öyle yapayım çok teşekkür ederimBas ağrısı ve mide bulantısı yaptı, sabah içmem gerekeni tok karnına içmeye başladım bulantım düzeldi, baş ağrısıda 1,5 litre içiyorsam 2-2,5 litreye çıkardım oyle gecti :) benim
Gibi dene istersen, sabah aç karnına alırken kötü oluyodum… sıcak basması yapmadı ama 2 gündür akşam sıcak basıyo hcg arttığı için galiba
5. Gün oluyor canım bilgin olsun4. Gün çıktı testte benim. 12 Nisan’da transfer oldu. 16 Nisan’da testte çıktı. 5. Gün embriyosu
Tek embriyo transferi ve 7. Gün için gayet güzel değerArkadaslar, bu değer az mı? Yani ben 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 tane ve bugün transfer sonrası 7. Gün… tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim
Çok teşekkür ederimTek embriyo transferi ve 7. Gün için gayet güzel değerTebrik ederim canım tekrardan kat kat artar inşallah değerin
Âminnn canım İnşaAllah Allah razı olsunAminn inşallah sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba benimde 3. Gün 10. Gün embriyosu 97.2 çıktı bugün 12. Günüm öğleden sonra tekrar yaptırcam inşallah artarak devam ederArkadaslar, bu değer az mı? Yani ben 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 tane ve bugün transfer sonrası 7. Gün… tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, Rabbim gönlüne göre versinKızlar o gün geldi çattı. Kan testine gideceğim. Bir ayağım gidiyor, diğeri gitmiyor. Gece kabus gördüm. Kedim kaçıp gözden kayboluyormuş bir teknede beraber otururken. En son yirmibeş sene önce üniversite sınav sonuçlarını beklerken bu kadar heyecanlanmıştım galiba.
Tebrik ederim canım, inşallah artar değerinMerhaba benimde 3. Gün 10. Gün embriyosu 97.2 çıktı bugün 12. Günüm öğleden sonra tekrar yaptırcam inşallah artarak devam eder
AminGüzel haberlerini bekliyoruz canım, Rabbim gönlüne göre versin
Hayırlı haberlerle gel İnşaAllah canımKızlar o gün geldi çattı. Kan testine gideceğim. Bir ayağım gidiyor, diğeri gitmiyor. Gece kabus gördüm. Kedim kaçıp gözden kayboluyormuş bir teknede beraber otururken. En son yirmibeş sene önce üniversite sınav sonuçlarını beklerken bu kadar heyecanlanmıştım galiba.
MasallahMerhaba benimde 3. Gün 10. Gün embriyosu 97.2 çıktı bugün 12. Günüm öğleden sonra tekrar yaptırcam inşallah artarak devam eder
Tabiki umut var. Embriyoların kalitesine takılma demişti bana embriyolog. Bir hastamız vardı. Embriyoları o kadar kalitesizdi ki biz çöp gözüyle balıyorduk, transferi iptal etmek istedik ama kadın çok ısrar ettiği için transferi yaptık. Hepimiz boşa yaptık diye beklerken gebelik oluştu dediKızlar merhaba hepimizn bayramı mübarek olsunbenim bir tane 3. Gün embriyosu 3 tane de 5. Gün embriyosu donduruldu. 5. Gün embriyolari orta kalite yani 3cc, 4bb, 4ab umut var mı sizce tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?