Merhaba bu tabelaya göre gayet iyiKızlar merhaba hepimizn bayramı mübarek olsunbenim bir tane 3. Gün embriyosu 3 tane de 5. Gün embriyosu donduruldu. 5. Gün embriyolari orta kalite yani 3cc, 4bb, 4ab umut var mı sizce tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
Hası insallah güzel pozitif haberle gelKızlar o gün geldi çattı. Kan testine gideceğim. Bir ayağım gidiyor, diğeri gitmiyor. Gece kabus gördüm. Kedim kaçıp gözden kayboluyormuş bir teknede beraber otururken. En son yirmibeş sene önce üniversite sınav sonuçlarını beklerken bu kadar heyecanlanmıştım galiba.
Benim 4ab embriyom tuttu canımKızlar merhaba hepimizn bayramı mübarek olsunbenim bir tane 3. Gün embriyosu 3 tane de 5. Gün embriyosu donduruldu. 5. Gün embriyolari orta kalite yani 3cc, 4bb, 4ab umut var mı sizce tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
Çok şükür 278 olmuş kalbim yerinden fırlayacaktı sonuca bakarkenMasallahasagi yukarı aynı ilerliyoruz o halde, dün de araştırdık biraz önemli olan iki kata yakın artmasıymış insallah güzel haberlerinizle gelin
Çok güzel sonuç hayırlı olsun canımÇok şükür 278 olmuş kalbim yerinden fırlayacaktı sonuca bakarkeninşallah herkes güzel sonuçlar alır
Harika çok sevindimÇok şükür 278 olmuş kalbim yerinden fırlayacaktı sonuca bakarkeninşallah herkes güzel sonuçlar alır
Harikaaaa tebrik ederimMerhabalar,
5. Gün embriyosu 10. Gün kan tahlili yaptırdık. Değer 180 çıktı. Sizce iyi mi? Bir de bana 2. Kez kan tahlili de istemedi.
MaşaAllah tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahMerhabalar,
5. Gün embriyosu 10. Gün kan tahlili yaptırdık. Değer 180 çıktı. Sizce iyi mi? Bir de bana 2. Kez kan tahlili de istemedi.
Âmin canım Allah razı olsun. Rabbim sana da güzel haberler almayı ve bizlerle paylaşmayı nasip etsin. Gerçekten çok güzel oluyor burada hepimiz sevinç yaşıyoruzMerhaba kızlar perşembe günü kontrol vardı, progestan iğne fitile başladım cuma günü. Nasipse çarşamba transfer. Burda güzel haberleri okudukça umudum artıyor. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Sağlıkla gebelik haberi alıp yine sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
Merhaba, inşallah pozitif sonuç alırsınız hayırlısı olsunKizlar selam bisey sorsam benimde transferin 2.gunu bugun, ustunuzu falan kendiniz mi giyiyosunuz ? Ben evden hic cikmadim ama evde hafif hafif geziniyorum.ustume yorgan cekerken bile tedirgin oluyorum bisi olurmu diye, fazla mi abartiyorum. Ev isi yemek vs yapmiyorum ama corabimi ustumu kendim giyebilirim heralde degilmi
Hiç korkma arkadaşım. Benim önce pembe sonraki günlerde kahverengi kanamam oldu. Lekelenme gibiydi. Oluyormuş bu zamanlarda kese oluşurken damarlarda kanama olabiliyormuş. Bende pruluton vurukuyorum 3 günde bir yarımDoktora gittim canım. Proluton vardı elimde vuruldum. Kanama alanı yok şükürkan da kahverengiydi
Merhaba, evet yaptı. Sağlıklı şeyler saydı hep. Zaten öyle besleniyordum. Paketli gıdalardan özellikle çay ve kahveden uzak durdum transferden sonra nerdeyse 15-20 gün. Şuan daha yeni başladım kahve içmeye ama çok nadir hala. Çay da çok açık ve limonlu. Transferden sonra avokado tüket demişti drum tutunmasına yardımcı oluyormuş. Ben her gün 1 küçük kase kabak çekirdeği de yemiştimselam kızlar, transfer sonrası neler yiyip neler yememeniz gerektiği hakkında açıklama yaptı mı doktorunuz. Nasıl besleniyorsunuz, çay kahve içiyormusunuz
Canım şükür o gün aslında sadece gece kanamam olmuştu. Sabah kalktığımda bitmişti ama yine de korktum ben. O yüzden doktora gittim. Bir sorun görünmüyor. Benim kesem falan var zaten ama korktum kanama alanı falan olur diyeHiç korkma arkadaşım. Benim önce pembe sonraki günlerde kahverengi kanamam oldu. Lekelenme gibiydi. Oluyormuş bu zamanlarda kese oluşurken damarlarda kanama olabiliyormuş. Bende pruluton vurukuyorum 3 günde bir yarımbol bol dinlenmekte fayda var. Eczacımın da bebeği tüp bebek. Aynı şeyleri yaşamış suan cocugu 2 buçuk yaşında. Bende çok korkmuştum ama ilaçlara devam bol bol dinlen dedi Dr um
ben transferden sonra ise baslamistm ve is yerindekiler bilmiordu agir kartonlar kaldirmak zorndaydm bi sekilde yaptim calistim cok sükür tutmusttu ilkinde eger olacagi varsa her türlü rabbim onu nasip eder hic korkma cok fazla sakinipda tutmuyanlarda oluyor biraz akisina birak bence canmKizlar selam bisey sorsam benimde transferin 2.gunu bugun, ustunuzu falan kendiniz mi giyiyosunuz ? Ben evden hic cikmadim ama evde hafif hafif geziniyorum.ustume yorgan cekerken bile tedirgin oluyorum bisi olurmu diye, fazla mi abartiyorum. Ev isi yemek vs yapmiyorum ama corabimi ustumu kendim giyebilirim heralde degilmi
Benim sanırım 21 şubatta toplamam oldu 8 martta reglm oldu 29 martta transfer oldumMerhaba kızlar ben de yarın Allah nasip ederse yumurta toplama işlemine gireceğim dün e2 2747.0 çıktı doktorum 10dan fazla yumurta toplayabileceğini söyledi. Bir ay kadar rahim dinlendirme yapmadan transfer yapmam dedi. Bu bir ay ya da iki ay olan süreç nasıl hesaplanıyor bayramdan sonraya sarkar mı acaba insan hem hayırlısı olsun sabredeyim diyor hem de bir an önce olsun da pozitifi göreyim diyor çok tuhaf bir durum Allah herkese hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?