2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba hepimizn bayramı mübarek olsun benim bir tane 3. Gün embriyosu 3 tane de 5. Gün embriyosu donduruldu. 5. Gün embriyolari orta kalite yani 3cc, 4bb, 4ab umut var mı sizce tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
Merhaba bu tabelaya göre gayet iyi

Eklentiler

• IMG_8136.png
    307 KB · Görüntüleme: 82
Hası insallah güzel pozitif haberle gel

Kızlar merhaba hepimizn bayramı mübarek olsun benim bir tane 3. Gün embriyosu 3 tane de 5. Gün embriyosu donduruldu. 5. Gün embriyolari orta kalite yani 3cc, 4bb, 4ab umut var mı sizce tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
Benim 4ab embriyom tuttu canım

Merhaba kızlar perşembe günü kontrol vardı, progestan iğne fitile başladım cuma günü. Nasipse çarşamba transfer. Burda güzel haberleri okudukça umudum artıyor. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Sağlıkla gebelik haberi alıp yine sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.

Âmin canım Allah razı olsun. Rabbim sana da güzel haberler almayı ve bizlerle paylaşmayı nasip etsin. Gerçekten çok güzel oluyor burada hepimiz sevinç yaşıyoruz

Merhaba, inşallah pozitif sonuç alırsınız hayırlısı olsun olabildiğince yavaş hareketler edin, ani hareketlerden kaçının. Zaten bu uyarıları doktorunuz yapmıştır size. Gezinmeniz kan dolaşımı için önemli ama ben 1 hafta zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamıştım. Çıkarsam da kısa yürüyüşler. Yemek vs yapmıştım ama transferden beri süpürge yapmıyorum mesela. Yükseğe uzanmayın ve eğilirken dizlerinizi kırarak yani aslında olması gereken gibi eğilin. Bide ben 4.gün ılık duş almıştım. Güzel sağlıklı beslenin, avokado ve kabak çekirdeği özelikle

Doktora gittim canım. Proluton vardı elimde vuruldum. Kanama alanı yok şükür kan da kahverengiydi
Hiç korkma arkadaşım. Benim önce pembe sonraki günlerde kahverengi kanamam oldu. Lekelenme gibiydi. Oluyormuş bu zamanlarda kese oluşurken damarlarda kanama olabiliyormuş. Bende pruluton vurukuyorum 3 günde bir yarım bol bol dinlenmekte fayda var. Eczacımın da bebeği tüp bebek. Aynı şeyleri yaşamış suan cocugu 2 buçuk yaşında. Bende çok korkmuştum ama ilaçlara devam bol bol dinlen dedi Dr um

selam kızlar, transfer sonrası neler yiyip neler yememeniz gerektiği hakkında açıklama yaptı mı doktorunuz. Nasıl besleniyorsunuz, çay kahve içiyormusunuz
Merhaba, evet yaptı. Sağlıklı şeyler saydı hep. Zaten öyle besleniyordum. Paketli gıdalardan özellikle çay ve kahveden uzak durdum transferden sonra nerdeyse 15-20 gün. Şuan daha yeni başladım kahve içmeye ama çok nadir hala. Çay da çok açık ve limonlu. Transferden sonra avokado tüket demişti drum tutunmasına yardımcı oluyormuş. Ben her gün 1 küçük kase kabak çekirdeği de yemiştim

Canım şükür o gün aslında sadece gece kanamam olmuştu. Sabah kalktığımda bitmişti ama yine de korktum ben. O yüzden doktora gittim. Bir sorun görünmüyor. Benim kesem falan var zaten ama korktum kanama alanı falan olur diye

ben transferden sonra ise baslamistm ve is yerindekiler bilmiordu agir kartonlar kaldirmak zorndaydm bi sekilde yaptim calistim cok sükür tutmusttu ilkinde eger olacagi varsa her türlü rabbim onu nasip eder hic korkma cok fazla sakinipda tutmuyanlarda oluyor biraz akisina birak bence canm

Merhaba kızlar ben de yarın Allah nasip ederse yumurta toplama işlemine gireceğim dün e2 2747.0 çıktı doktorum 10dan fazla yumurta toplayabileceğini söyledi. Bir ay kadar rahim dinlendirme yapmadan transfer yapmam dedi. Bu bir ay ya da iki ay olan süreç nasıl hesaplanıyor bayramdan sonraya sarkar mı acaba insan hem hayırlısı olsun sabredeyim diyor hem de bir an önce olsun da pozitifi göreyim diyor çok tuhaf bir durum Allah herkese hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.

Benim sanırım 21 şubatta toplamam oldu 8 martta reglm oldu 29 martta transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…