2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Daha bugün 3. Gününüz kanda bile çıkmazki idrarda çıkması mümkün değil. Benim bugün transferden sonra 5. Günüm ama test yapmayı hiç düşünmüyorum sizdeki iyi cesaret
4. Gün çıktı testte benim. 12 Nisan’da transfer oldu. 16 Nisan’da testte çıktı. 5. Gün embriyosu

4. Gün çıktı testte benim. 12 Nisan’da transfer oldu. 16 Nisan’da testte çıktı. 5. Gün embriyosu
Sizin çıkmış ama herkesin öyle olmaz. O yuzden sabretmek lazım. Yeterki sonuç olumlu olsun ha bir hafta önce ha bir hafta sonra acele etmeye gerek yok. Tabi bu benim fikrim herkes istediğini yapmakta özgür ben sadece negatif sonuç görünce ilaçlarını bile düzenli kullanmak istemiyorlar esas test gününe kadar. ondan söylüyorum.

Tabiki herkesin çıkmayabilir sabretmek lazım bazılarının 11. Gün bile belli olabiliyor Ben üzülmeyeceğim diye bilerek erken yaptım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah. Test gününe kadar beklemek en iyisi

Benim transferim 19 u bugun 3. Gün cıkmadı bilmiyorum benimde 5. Gün embriyosu
Stres yapman için çok çok erken canım. Arkadaşın da dediği gibi herkeste erken çıkmayabilir. Bazılarında idrara geç karışıyor hcg hormonu. İnşaAllah pozitif sonuç alırsın

Teşekkür ederim evet severim yumurta etYumurta hergün yiyiyorum, ceviz badem kabak çekirdeği fln yiyiyorum
Harika, ben öyle sağlıklı beslenmedim ama
Çokta kötü beslenmedim tabi ki :) bugün itibariyle mecbur ben de daha sağlıklı beslencem

Aminn inşallah sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Canım bu sana da yan etki yaptı mı ? Dün başladım dünden beri ateş basıyor çarpıntı ve çok baş ağrısı var
Bas ağrısı ve mide bulantısı yaptı, sabah içmem gerekeni tok karnına içmeye başladım bulantım düzeldi, baş ağrısıda 1,5 litre içiyorsam 2-2,5 litreye çıkardım oyle gecti :) benim
Gibi dene istersen, sabah aç karnına alırken kötü oluyodum… sıcak basması yapmadı ama 2 gündür akşam sıcak basıyo hcg arttığı için galiba

Kızlae doktorumla gorustum sali gunune degisebilir ilaclarini birakma sali gunu tekrar test ver dedi 9.gun 0.100 bence degisme sansi yok ama yine de doktorumu dinlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…