- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.633
- 63
- 35
4. Gün çıktı testte benim. 12 Nisan’da transfer oldu. 16 Nisan’da testte çıktı. 5. Gün embriyosuDaha bugün 3. Gününüz kanda bile çıkmazki idrarda çıkması mümkün değil. Benim bugün transferden sonra 5. Günüm ama test yapmayı hiç düşünmüyorum sizdeki iyi cesaret
Benim transferim 19 u bugun 3. Gün cıkmadı bilmiyorum benimde 5. Gün embriyosu4. Gün çıktı testte benim. 12 Nisan’da transfer oldu. 16 Nisan’da testte çıktı. 5. Gün embriyosu
Bu arada testi aksam yaptım etkilermi hiç bilmiyorunBenim transferim 19 u bugun 3. Gün cıkmadı bilmiyorum benimde 5. Gün embriyosu
Sizin çıkmış ama herkesin öyle olmaz. O yuzden sabretmek lazım. Yeterki sonuç olumlu olsun ha bir hafta önce ha bir hafta sonra acele etmeye gerek yok. Tabi bu benim fikrim herkes istediğini yapmakta özgür4. Gün çıktı testte benim. 12 Nisan’da transfer oldu. 16 Nisan’da testte çıktı. 5. Gün embriyosu
Ben kullanmadım canım ilaçla ilgili bir bilgim yokKızlar transfer hazırlığında nidicard diye kasılmayı engelleyici ilaç kullanan var mı aranızda ???
Tabiki herkesin çıkmayabilir sabretmek lazım bazılarının 11. Gün bile belli olabiliyorSizin çıkmış ama herkesin öyle olmaz. O yuzden sabretmek lazım. Yeterki sonuç olumlu olsun ha bir hafta önce ha bir hafta sonra acele etmeye gerek yok. Tabi bu benim fikrim herkes istediğini yapmakta özgürben sadece negatif sonuç görünce ilaçlarını bile düzenli kullanmak istemiyorlar esas test gününe kadar. ondan söylüyorum.
Bana tranfer günü kasılmayı önleyici serum verdiler sadece ilacı duymadımKızlar transfer hazırlığında nidicard diye kasılmayı engelleyici ilaç kullanan var mı aranızda ???
Stres yapman için çok çok erken canım. Arkadaşın da dediği gibi herkeste erken çıkmayabilir. Bazılarında idrara geç karışıyor hcg hormonu. İnşaAllah pozitif sonuç alırsınBenim transferim 19 u bugun 3. Gün cıkmadı bilmiyorum benimde 5. Gün embriyosu
Harika, ben öyle sağlıklı beslenmedim amaTeşekkür ederim evet severim yumurta etYumurta hergün yiyiyorum, ceviz badem kabak çekirdeği fln yiyiyorum
Aminn inşallah sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahTabiki herkesin çıkmayabilir sabretmek lazım bazılarının 11. Gün bile belli olabiliyorBen üzülmeyeceğim diye bilerek erken yaptım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah. Test gününe kadar beklemek en iyisi
İnşallah canım herşey bebişlerimiz içinHarika, ben öyle sağlıklı beslenmedim ama
Çokta kötü beslenmedim tabi ki :) bugün itibariyle mecbur ben de daha sağlıklı beslencem
Hepimiz anne olalım insallah sağlıcakla gelsin bebislerimizAminn inşallah sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba ben kullanıyorum, günde 3 tane s/ö/a şeklindeKızlar transfer hazırlığında nidicard diye kasılmayı engelleyici ilaç kullanan var mı aranızda ???
Canım bu sana da yan etki yaptı mı ? Dün başladım dünden beri ateş basıyor çarpıntı ve çok baş ağrısı varMerhaba ben kullanıyorum, günde 3 tane s/ö/a şeklinde
Bas ağrısı ve mide bulantısı yaptı, sabah içmem gerekeni tok karnına içmeye başladım bulantım düzeldi, baş ağrısıda 1,5 litre içiyorsam 2-2,5 litreye çıkardım oyle gecti :) benimCanım bu sana da yan etki yaptı mı ? Dün başladım dünden beri ateş basıyor çarpıntı ve çok baş ağrısı var
geç tutunmuş olabilir, doktorunu dinle canımKızlae doktorumla gorustum sali gunune degisebilir ilaclarini birakma sali gunu tekrar test ver dedi 9.gun 0.100 bence degisme sansi yok ama yine de doktorumu dinlicem
Ahh insaAllah kuzum yaa.Dinlicem bakalmm bir umut.Dua et banageç tutunmuş olabilir, doktorunu dinle canım
Hepimiz icin hep dua ediyorum, insallah CanimAhh insaAllah kuzum yaa.Dinlicem bakalmm bir umut.Dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?