2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

İnanmayın böyle şeylere boş yere stres yapmışsınız. Allah bilir ne olacağını. Pozitif düşünün güzel olsun İnşaAllah

Bende öylesine Eylül ayında denk geldi birine fal baktırdım bana nisan da hamile kalacaksın dedi 5 nisan da pozıtıf haberini aldık bu sefer eşim bu duruma çok şaşırıp hemen o falcıya gitti kız olduğunu söyledi

İnanmayın böyle şeylere boş yere stres yapmışsınız. Allah bilir ne olacağını. Pozitif düşünün güzel olsun İnşaAllah
Sizinki denk getirmiş normalde inanmıyorum öyle yıldızlar falan haber verdi diyen insanlara

selam kızlar, transfer sonrası neler yiyip neler yememeniz gerektiği hakkında açıklama yaptı mı doktorunuz. Nasıl besleniyorsunuz, çay kahve içiyormusunuz

Sizinki denk getirmiş normalde inanmıyorum öyle yıldızlar falan haber verdi diyen insanlara
Bende çok inanmazdım ama iyiki de gitmişim iyiki de nisan muhabbetini duymuşum ondan Mart ayında 3. Transferim olacaktı aksilik ya hasta oldum gittim corona testi yaptırdım pozıtıf çıksa doktora söyleyip belki de iptal edecektik transferi e nabız dan bi baktık corona test sonucu hem pozıtıf görünüyor hem negatif iki sonuç çıkmış hastaneye gidip soruyoruz bilgimiz yok diyorlar bi doktor arkadaşımı aradım pozıtıf olsa seni ararlardı diyor neyse kafam iyice karıştı doktora söylesem büyük bir ihtimal tranfer iptal edecek inan falcının nisan haberini ciddiye alıp transferi iptal ettirmedim iyiki de ettirmemişim pozıtıf sonuç aldım

selam kızlar, transfer sonrası neler yiyip neler yememeniz gerektiği hakkında açıklama yaptı mı doktorunuz. Nasıl besleniyorsunuz, çay kahve içiyormusunuz
Bana çay kahve, bitki çayları hiç içmeyin dediler, rahimde kasılmalara yol açıyormuş.. bana kasılma iğnesinde yapıldı ben hiç içmedim, o da kişiden kişiye değişiyo bence

Ben de mart da falciya gitmistim senin bir kizın bir oğlun olacak 18 20 ay icinde dedi ve bircok sey bildi.Fala inanma falsiz kalma demisler tabi ki ben pek sallamadm.tüp bebegimiz olumsuz oldu.Bakalm falcinin dedigi gibi 18 20 ay icinde bir mucize olacakmi

Senin söylediğin sey su oluyor bende inanayım bosuna yaptırmıs olayım cunku bana öyle dedi cok guzel moral verdin tesekkur ederim

Ben astrologlara inanmam falcılara inanırım o falcıya bi sor bence
Valla dediğim gibi ben bir sürü falcıyada gittim zamanında onlara kalsa suan bir ton cocugum vardı benim. Astroloji bile kişide arkadasımın arkadası baktı bu sene olmayacak dedi berden bilşyosa

Süper içmeyin bence de, bana bi de protein ağırlıklı beslenin dedi ama
Ben pek dikkat edemedim ona siz seviyorsanız et yumurta balık öyle beslenin
Teşekkür ederim evet severim yumurta etYumurta hergün yiyiyorum, ceviz badem kabak çekirdeği fln yiyiyorum

Test günü için transfer gününü bir mi sayıyoruz kızlar yoksa ertesi günü mü bir sayıyoruz ben carsamba oldum transfer bugun test yaptım negatif

Daha bugün 3. Gününüz kanda bile çıkmazki idrarda çıkması mümkün değil. Benim bugün transferden sonra 5. Günüm ama test yapmayı hiç düşünmüyorum sizdeki iyi cesaret
İlk günü saymıyormuyuz? Biraz moralim bozulduydu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…