Aynen.... Rabbim neylerse güzel eyler... Sabır...Bence de yapmayin, zaten değiştiremeyiz sonucu, pozitif düşünüp beklemeye devam
Adet tarihine göre hesaplıyorlarAma transfere göre normalde 5+2 olması gerekiyor
Dualarımdasin canımKizlar kani verdim simdi sonuclari bekliyorum cok heyecanli bir bekleyiş ya dualarinizi eksik etmeyin olur mu
sadece serum verildi ve kendiliginden gitti, bende asiri karin bölgemde gerilme vardi eyilemiyordum bile yürümekde dahi zorluk cekiyordumKarninızdaki sıvı birikintisi nasıl gecti peki.Bugün benim de cok karnim ağrıdı korktum su birikintisi diye okuyunca
Hımm.Ben öyle degilim ya benim ki gaz sanırım sağol cevapladigin icinsadece serum verildi ve kendiliginden gitti, bende asiri karin bölgemde gerilme vardi eyilemiyordum bile yürümekde dahi zorluk cekiyordum
Evet yaa, boşu boşuna üzdüm kendimi. Ne gerek vardıAaaa bence de çok erken, kanda bile 7.-8. Gün çıkıyoüzülmeyin, bence bekleyin bi 3-4 gün daha çok isterseniz o zaman yapın
Güzel haberlerle gel inşallahKizlar kani verdim simdi sonuclari bekliyorum cok heyecanli bir bekleyiş ya dualarinizi eksik etmeyin olur mu
Bana tedavi başka şekilde uygulandı adette göre yapılmadıAdet tarihine göre hesaplıyorlar
Benimde 5. Gün testim negatifti hayalet çizgi bile yoktu 6. Günde belirmeye başladı ..Biliyorum çok erken ama bugün (transferin 5.günü) kaset testlerden yaptım. Hayalet çizgi bile çıkmadı. Çok saçma ve çok erken üzülmek için ama sanırım biraz sizin desteğinize ihtiyacım var. İlk tüp bebek denemem. Hiç çocuğum yok. Yaş da 43. 5.gün embriyosu, pgt’li, sağlıklı 6AA. Ama işte hem yaş faktörü, hem de daha önce bir kez doğal yolla hamilelikte düşük yaşamıştım. Onlardan dolayı tedirgin oluyorum. 5.gün en azından hayalet bi çizgi çıkmaz mı?
Son regliniz ne zaman dıBana tedavi başka şekilde uygulandı adette göre yapılmadı
Çok teşekkür ederim canım benim doktorum artık kan verme haftaya cuma keseyi görmek için çağırdıMasallah canimne guzel artmis
Ne kadar bir beta yükselişidi çok az yükseliyor yazmisindabuarada kizlar belirtisi olmayip da asla üzülmeyin derim benimde hic bir belirtim
yokdu taki fazla ilacdan ve igneden karnimda sivi birikintisi olustu asiri derecede sancilarm olmaya basladi karin ve mide bölgemde daha sonrasinda hastaneye gittim 8 günümde transferimin test yapmistm ve negativ cikmisdi cok üzülmüstüm ve kesin gözüyle negativ olsrak bakiordun artik ve ümidimi kayip etmistim 12 günümde kan vermem lazimdi ama 10 günümde okdr agrilarim artmisdi ki hastaneye gitmistim ve orda ögrendim ki postive mis ama hastanede kalmak zorundaydim karnimdaki sividan dolayi ve beta hcg degerlerim de cok yavas cikiyordu ama ona ragmen saglikli bir gebelik oldu daha sonrasinda 10 haftalliken bir kananmam oldu ama öyle böyle degil bütün pantolum kan icindeydi bacaklarima kadar hemen hastaneye gittim cok sükür ki bebegin kalbi atiyordu daha snra 1-2 gün sonra durdu kanamam yani diyecegim o ki rabbim isterse hersekilde olur ..
Ayyy hadi çok çok güzel haberlerle inşallahKizlar kani verdim simdi sonuclari bekliyorum cok heyecanli bir bekleyiş ya dualarinizi eksik etmeyin olur mu
Aaaa çok güzel maşallah maşallah güzel güzel ilerlesin inşallahKizlar sonucum cikmis, 138.33
25 Şubat canımSon regliniz ne zaman dı
Cok sevindim insallah bizm icin hersey guzel olur bugun o kadar heyecanliyim ki nasil uyurum bilemedim hc bide ben yarin caliscam ordan gececegimMerhaba canım, seninle transfer günümüz aynı, benimde 20 Nisan saat 13:00'de olucak transferim, tamda bayramı evde geçiricez:) benimde yanımda sadece eşim olacak bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?