- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 994
- 53
- 36
Benim de regl günüm 6 nisan dı tutunma kanamasını 4 nisan da görmüştümAyyy İnşaAllah öyledir canım. Regl gününe denk geldi ya ondan çok korktum
Hayırlı olsun İnşaAllah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.Desteğiniz için de teşekkür ederimBenim de regl günüm 6 nisan dı tutunma kanamasını 4 nisan da görmüştüm
Teşekkür ederim, insallahCanım benim göğüs ağrım olmadı henüz. Belirti arama. Sadece bel ağrısı oldu.
Benim hala hic belirtim yokPozitif çıkan arkadaşlar, yine bir soru :) benim transferden önce ve sonra göğüslerim ağrıyordu… şimdi bugün 4. Gün ama hiç ağrım yokolmadı mı acaba diye düşünüyorum
Canım ne yaptın heyecanla senin sonucunu bekliyorumKızlar saat 11de randevum var bana dua edin, her şey yolunda olsun inşallah
Sormamın sebebi tek embriyoda 5. gün çıkmıyor çok erken yani moralinizi bozmayın. Çift olduğunda 5.-6. Günde bile değer düşük çıkıyor. Kaset teste düşmemesi çok normal belki daha kana bile yeni geçiyordurTek embriyo doktorum önermesi çift embriyoyu başarı oranı düşer diye yoksa ben çift istiyordum
Henüz yeni yeni düşüyordur canım idrar testi yapıp moralini bozma. 5.gün çift embriyo bile 5.-6.günde kanda düşük değerle çıkıyor. Henüz zamanı var içini rahat tut inşallah bebeklerin seninledir.Çift canm
Bende gördüm canım hadi inşallah yaEvet. Erken gebelik testi.
Hadi gözün aydın canım çok sevindim darısı transfere inşallahKızlar hastaneden çıktım 25 NISAN da transferim var çok şükür rahim kalinligim 8 mm olmuş doktor hersey çok iyi gidiyor dedi çok şükür prednol tetradox ile progeston fitil takviyesi yapti
Ben görüyorumEki Görüntüle 3235716 arkadaşlar benim 6. Günüm test yaptım 10 dkka sonra böyle silik var yanlış görmüyorum dimi. Çift transfer benimki 5. Gün embriyosu
Kesemi gördüm. Yolk da var dedi. 10 gün sonra kalp atışı duyulur dedi. Konyaya gideceğim dedim gidebilirsin dedi
Ben bu gün yaşadım. Transferin 7. Günü. Hamileyim çok şükürKızlar bi yardımcı olun bugün 6. Günüm peçete koymuştum açık pembemsi kahverengi gibi gelmiş bu yerleşme kanaması mı oluyo ısrarla testte yapmıyorum inat ettim bunu yaşayan var mı
Ayy MaşaAllah kuzum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahKesemi gördüm. Yolk da var dedi. 10 gün sonra kalp atışı duyulur dedi. Konyaya gideceğim dedim gidebilirsin dedi
Yaaaaa çok heyecanlıyımmmmmBen bu gün yaşadım. Transferin 7. Günü. Hamileyim çok şükür
Amin teşekkür ederim. Ama hala tam hamile gibi hissedemiyorumAyy MaşaAllah kuzum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?