- 19 Ocak 2023
- 209
- 181
- 23
- 44
Transfer günümüz aynı. Ben de dayanamadım, yaptım az önce. Kaset olanlardan. Hayaleti bile çıkmadı5. Günümde dayanamadım test yaptım ama hayalet çizgi var gibi emin olamadım
Eki Görüntüle 3235703
Evet erken gebelik testi. İlk hayalet gibiydi ama daha fazla bekleyince baya belirgin hale geldi çizgi.Transfer günümüz aynı. Ben de dayanamadım, yaptım az önce. Kaset olanlardan. Hayaleti bile çıkmadıBurada görüyorum sanki. Bu test erken gebelik testi, değil mi?
Ben 7.gunden beri testle takip ettim 3 gun ust uste bugun kan vercem artikGüzel haberler alasın inşallah. Senin testin çift çizgi cikmismiydi
Bence sende bir iki gun sonra tekrar deneEvet. Erken gebelik testi.
Dualarimiz seninle bize guzel haberlerle gel insallah saglikla bebisini gor ultrasondaKızlar saat 11de randevum var bana dua edin, her şey yolunda olsun inşallah
Allah razı olsun kuzumSenden de guzel haberler bekliyoruz damlaher sey yolunda gitsin insallah
Merhaba canım, seninle transfer günümüz aynı, benimde 20 Nisan saat 13:00'de olucak transferim, tamda bayramı evde geçiricez:) benimde yanımda sadece eşim olacak bu süreçteHanımlar merhaba, bende 20 nisan da transfer olacağım. Dondurulmuş embriyo olacak. Tavsiye edebileceğiniz şeyler var mi ? Eşim ve ben tekiz evde artık onun desteğiyle geçirmeye çalisacagim bu sureci.
estrofem ile birlikte corasprin kullanıyorum ben, pıhtı olmasın diyeKızlar ya benim bugün aşırı derecede bacağım ağrıyor .. o da mı estrofemden acaba ? Pıhtı atmasına sebep oluyor falan diyorlar internette ilaç için öyle birşey değildir di mi takıntılıyım biraztransfer öncesi taktım kafaya çok
21 nisanda bana da ekleyecek sanırım canım ilaçları .. arkadaslar da öyle söylediestrofem ile birlikte corasprin kullanıyorum ben, pıhtı olmasın diye
canım bende ilk önce estrofem, folicasit ve corasprin ile başladım, kontrole gittiğimde progestan iğne ve prednol tablet ilave yaptı, transfer sonrası da yine ilave ilaç/iğne eklemesi yapacakmış doktorum. Yani sanada kontrole gittiğinde ekler benceKızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı bayramın 2.günü tekrar çağırdı yüksek ihtimal bayram sonrası transfer olacak.Esrofemin dozunu arttırdı sadece günde 4 tane.Başka iğne ilaç vermedi burda çoğu kişi iğne falan kullanıyor ben sadece estrofem kullanıyorum doktor gerek mi duymadı acaba ilk tüp bebek deneyimim acemiyim biraz
Tebrikler hamilesinizEki Görüntüle 3235716 arkadaşlar benim 6. Günüm test yaptım 10 dkka sonra böyle silik var yanlış görmüyorum dimi. Çift transfer benimki 5. Gün embriyosu
Yaaa teşekkür ederim insan görmek istiyor o yüzden ni acaba diye atmak istedim . Ailemde test yapma diyor onlara da atamadım kızarlar diyeTebrikler hamilesinizben de gördüm çizgiyi, masallah
Atmayın bence de, şimdilik kan testine kadar sizde kalsınYaaa teşekkür ederim insan görmek istiyor o yüzden ni acaba diye atmak istedim . Ailemde test yapma diyor onlara da atamadım kızarlar diye
Bence ağrıların çoğu ilaçlarla alakalı bi durum. Yani ben hiç ağrılara takılmıyorum çünkü çok tasla ilaç kullanıyoruz etkisi vardır illakiPozitif çıkan arkadaşlar, yine bir soru :) benim transferden önce ve sonra göğüslerim ağrıyordu… şimdi bugün 4. Gün ama hiç ağrım yokolmadı mı acaba diye düşünüyorum
Evet öyle düşündüm bendeAtmayın bence de, şimdilik kan testine kadar sizde kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?