- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
Yaa super bir haberr buuuSonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Bakalim ben de bir bucuk saat sonra hastaneye yatis yapacagim, video cekmenize izin verdiler mi peki islem esnasindaCanım öncelikle hayırlı olsun umarım çok güzel geçer ben de cumartesi oldum 5 dakika kadar sürdü zaten idrara sıkışık gel dediler ben çok sıkışık değildim 6 bardak su içip gittimAllah tan mesane hemen dolmuş işlemden sonra yukarı odama götürdüler doktorum bana idrarın geldiğinde tutma lütfen sıkıntıya sokabilirsin gelir gelmez çık dedi öyle de oldu hemen çıktım 1 saate yakın yattım hastanede. Doktorumu bekledim bilgi vermesi için sonra sıkıntısız ayrıldım şükür kendini kasma stres yapma inşallah bebişin tutunur sana
Canim insaAllah güzel gecer. Allah kolaylık versin. Sana sıkı sıkı tutunur pozitifleri görürüzBakalim ben de bir bucuk saat sonra hastaneye yatis yapacagim, video cekmenize izin verdiler mi peki islem esnasinda
maşallah canım süper çıkmış sonucun bundan sonra da hep böle güzel ilerler insallah, sağlıkla büyüsün bebişinSonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahSonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsunyani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Sagol kuzummmmm inşallah bu sefer kucagıma alabılırımHayırlı olsun canımmm, maşallaahhh...
sağlıcakla dünyaya gelsın ınsallahh
amınnnn canım benımmm,Sagol kuzummmmm inşallah bu sefer kucagıma alabılırımikiz galiba
Aminnn insallaahh bi yarim saat icinde transfere girecegim kizlar dualariniza talibimCanim insaAllah güzel gecer. Allah kolaylık versin. Sana sıkı sıkı tutunur pozitifleri görürüz
Aminnn insallaahh bi yarim saat icinde transfere girecegim kizlar dualariniza talibimCanim insaAllah güzel gecer. Allah kolaylık versin. Sana sıkı sıkı tutunur pozitifleri görürüz
Nasıl geçti canım transferinAminnn insallaahh bi yarim saat icinde transfere girecegim kizlar dualariniza talibim
Gözün aydın canım iyice tutunsunlar sana insaAllah. Ben transferden 20 dakika sonra tuvalete gittim. Çok sıkışmıştim. Sonra 2 saat hastanede yattım. Hicbirsey olmaz Allah'ın izniyleKizlar transfer bitti, gercekten 5 dakikalik bir islemmis bitti mi dedik hatta2 tane embriyo konuldu bu arada. 2 tane cozdurmusler. Simdi odada dinleniyorum 1 saat oldu az once tuvalete gittim bir sey olmaz heralde dimi
Bugünü bitti sayarsak son 1 gün çarşamba giderim teste inşallah benimde öyle olur mucizem gelirAslında 7. Gün gibi idrar testinde çıkmaması normal benim de çenemde sivilceler çıktı sağda solda çenemin izasında hep kan vermen yada gününü beklemen gerekir gibi yani ben idrar testinde negatif görüp kanda pozitif gören i gördüm burda
İnşallah öyle bir durumdur çok karamsarlaştımGeç tutunma olabilir canim hemen olumsuz düşünme. Ben iki gun önce transfer oldumm. Bende bile sivilceler çıktı. Kullandığımız ilaçlardan olabilir.
Ben sabah 2 akşam 2 Protestan fitil 1 adet prolutex iğne s-ö-a estrofem 1 adet folic alıyorum canımKızlar transferden sonra progestan fitil kullanıp ekstra progestan igne olan varmı? Benim doktorum sadece progestan fitil sabah 2 akşam 2 kullan dedi. Sizce yeterli mi? Estrofem günde 2, duphaston günde 3 defa, Folikasit günde 1, ecopirin pro günde 1 kullan dedi. Valla oksapar yazmıştı ilacı aldım onu kullanma dedi onun yerine ecopirin pro kullan dedi
Ben kullanıyorum canım. Estrofem sabah 2 akşam 2 kullanıyorum. Fitil günde 3 kere . Progestan iğne de gün aşırı oluyorum. Günde 1 de ecopirin alıyorum bu kadar ilaçlarımKızlar transferden sonra progestan fitil kullanıp ekstra progestan igne olan varmı? Benim doktorum sadece progestan fitil sabah 2 akşam 2 kullan dedi. Sizce yeterli mi? Estrofem günde 2, duphaston günde 3 defa, Folikasit günde 1, ecopirin pro günde 1 kullan dedi. Valla oksapar yazmıştı ilacı aldım onu kullanma dedi onun yerine ecopirin pro kullan dedi
Canım kan testin 0 a yakın çıksa biliyoruz ki yükselmez ama senin kan testin degil idrar testin olumsuz çıkmış idrar da negatif olup kanda pozıtıf i gören olduğu İçin umudumuzu yitirmeyelimBugünü bitti sayarsak son 1 gün çarşamba giderim teste inşallah benimde öyle olur mucizem gelir
Canım ben estrofem i sabah iki akşam iki kullanıyorum progestan fitil i de sabah 1 öğlen 1 akşam 1 gece 1 şeklinde kullanıyorum bir tane paragraf adlı bir ilaç var sabah 1 akşam 1 de onu kullanıyorum oda sanırım organ nakillerinde kullanılan bir ilaçKızlar transferden sonra progestan fitil kullanıp ekstra progestan igne olan varmı? Benim doktorum sadece progestan fitil sabah 2 akşam 2 kullan dedi. Sizce yeterli mi? Estrofem günde 2, duphaston günde 3 defa, Folikasit günde 1, ecopirin pro günde 1 kullan dedi. Valla oksapar yazmıştı ilacı aldım onu kullanma dedi onun yerine ecopirin pro kullan dedi
Canım hadi hayırlı uğurlu olsun çift bebişlerin olsun bir oğlan bir kız olsunKizlar transfer bitti, gercekten 5 dakikalik bir islemmis bitti mi dedik hatta2 tane embriyo konuldu bu arada. 2 tane cozdurmusler. Simdi odada dinleniyorum 1 saat oldu az once tuvalete gittim bir sey olmaz heralde dimi