Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsun yani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Yaa super bir haberr buuu allah kalp atislarini ve saglikla kucagina aldigin gunleri gormeyi nasip etsinnn

Bakalim ben de bir bucuk saat sonra hastaneye yatis yapacagim, video cekmenize izin verdiler mi peki islem esnasinda

Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsun yani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
maşallah canım süper çıkmış sonucun bundan sonra da hep böle güzel ilerler insallah, sağlıkla büyüsün bebişin Darısı bizim başımıza inşallah .aminn

Kizlar transfer bitti, gercekten 5 dakikalik bir islemmis bitti mi dedik hatta 2 tane embriyo konuldu bu arada. 2 tane cozdurmusler. Simdi odada dinleniyorum 1 saat oldu az once tuvalete gittim bir sey olmaz heralde dimi
Gözün aydın canım iyice tutunsunlar sana insaAllah. Ben transferden 20 dakika sonra tuvalete gittim. Çok sıkışmıştim. Sonra 2 saat hastanede yattım. Hicbirsey olmaz Allah'ın izniyle

Kızlar transferden sonra progestan fitil kullanıp ekstra progestan igne olan varmı? Benim doktorum sadece progestan fitil sabah 2 akşam 2 kullan dedi. Sizce yeterli mi? Estrofem günde 2, duphaston günde 3 defa, Folikasit günde 1, ecopirin pro günde 1 kullan dedi. Valla oksapar yazmıştı ilacı aldım onu kullanma dedi onun yerine ecopirin pro kullan dedi

Bugünü bitti sayarsak son 1 gün çarşamba giderim teste inşallah benimde öyle olur mucizem gelir

Ben sabah 2 akşam 2 Protestan fitil 1 adet prolutex iğne s-ö-a estrofem 1 adet folic alıyorum canım

Ben kullanıyorum canım. Estrofem sabah 2 akşam 2 kullanıyorum. Fitil günde 3 kere . Progestan iğne de gün aşırı oluyorum. Günde 1 de ecopirin alıyorum bu kadar ilaçlarım

Bugünü bitti sayarsak son 1 gün çarşamba giderim teste inşallah benimde öyle olur mucizem gelir
Canım kan testin 0 a yakın çıksa biliyoruz ki yükselmez ama senin kan testin degil idrar testin olumsuz çıkmış idrar da negatif olup kanda pozıtıf i gören olduğu İçin umudumuzu yitirmeyelim

Canım ben estrofem i sabah iki akşam iki kullanıyorum progestan fitil i de sabah 1 öğlen 1 akşam 1 gece 1 şeklinde kullanıyorum bir tane paragraf adlı bir ilaç var sabah 1 akşam 1 de onu kullanıyorum oda sanırım organ nakillerinde kullanılan bir ilaç embriyo da organ gibi nakil edildi ya o amaçla veriliyor geri kalan tüm ilaçlar vitamin

Kizlar transfer bitti, gercekten 5 dakikalik bir islemmis bitti mi dedik hatta 2 tane embriyo konuldu bu arada. 2 tane cozdurmusler. Simdi odada dinleniyorum 1 saat oldu az once tuvalete gittim bir sey olmaz heralde dimi
Canım hadi hayırlı uğurlu olsun çift bebişlerin olsun bir oğlan bir kız olsun Allah hepinize de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah yavaş yavaş herkes transfer olmaya başladı artık belirtiler duyalım herkesten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…