Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar bende şimdi kendi hastaneme geldim 12. Gün kanımı verdim 🥰🙏🙏 öğlen 13.00 de açıklanırmış umarım güzel sonuçlar elde ederim umarım kimyasal olmaz 🥺🥺🙏🙏🙏 ularım hepimiz pozitifleri görürüz
Amin canım benim insallah bugün güzel haberler bekliyoruz senden,kötü dusunceleri aklindan cikar suana kadr iyi ilerlio bak cok sukur insallah hep bole ilerler 🙋‍♀️🙏🙏🙏

Akışına bırak hop gecio zaten 12 gunluk surec aklindan negatif her dusunceyi cikar . Öle daha kolay gecio diger turlu stres oluo insan hadi iyi sanslar bugun sana 🙋‍♀️🙏🙏🙏
2 gun rapor alip sonra isime devam etmeyi dusunuyorum normal yasantima donup yoksa surekli bebegi dusunurum 🤭

Merhaba kizlar, yarin 15.15'te transferim var. Ilk transfer olacagi icin biraz heyecanliyim acikcasi. Kisa mi suruyor islem? Beni aydinlatir misiniz 🤭 bir de nelere dikkat etmem gerek transferden hemen sonra tuvalete izin vermiyorlarmis sanirim dimi?
Canım öncelikle hayırlı olsun umarım çok güzel geçer ben de cumartesi oldum 5 dakika kadar sürdü zaten idrara sıkışık gel dediler ben çok sıkışık değildim 6 bardak su içip gittim😂 Allah tan mesane hemen dolmuş işlemden sonra yukarı odama götürdüler doktorum bana idrarın geldiğinde tutma lütfen sıkıntıya sokabilirsin gelir gelmez çık dedi öyle de oldu hemen çıktım 1 saate yakın yattım hastanede. Doktorumu bekledim bilgi vermesi için sonra sıkıntısız ayrıldım şükür kendini kasma stres yapma inşallah bebişin tutunur sana 😊

Bugün 10. Gün yine kaset test yaptım 8. Gün yaptığım gibi yine negatif bende umutlar iyice tükendi kızlar çift embriyo tutsaydı çıkardı değil mi hayal çizgi bile yok
Canim benim senin 3.gun embriyosu dimi. Umudunu kaybetme kan ver bence idrarda hemen çıkmayabilir.

Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsun 🙏🙏🙏 yani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi 🥰🥰🥰🙏🙏🙏 allahım hepimize böyle pozitif
Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsun 🙏🙏🙏 yani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi 🥰🥰🥰🙏🙏🙏 allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Maşallah çok güzel çıkmış🧿
Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin 🧿💕☘️🌸

Sonucum açıklandı 313 geldi şükürler olsun 🙏🙏🙏 yani 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 bugun 12. Gün sabahı 313 geldi 🥰🥰🥰🙏🙏🙏 allahım hepimize böyle pozitif haberler almayı nasip etsin
Gözün aydın canım benim en güzel bayram hediyesi oldu bu sana Rabbim kucağına almayı da nasip etsin sonuç bekleyen herkes de inşallah senin gibi pozitifi görür 🤲🤲

8. Gün negatif 10. Gün de negatif umut bitti sivilcelerim çıktı 3. Gün iki adet ambriyo benim çarşamba test günü ama hiç gidesim bile kalmadı
Aslında 7. Gün gibi idrar testinde çıkmaması normal benim de çenemde sivilceler çıktı sağda solda çenemin izasında hep kan vermen yada gününü beklemen gerekir gibi yani ben idrar testinde negatif görüp kanda pozitif gören i gördüm burda

8. Gün negatif 10. Gün de negatif umut bitti sivilcelerim çıktı 3. Gün iki adet ambriyo benim çarşamba test günü ama hiç gidesim bile kalmadı
Geç tutunma olabilir canim hemen olumsuz düşünme. Ben iki gun önce transfer oldumm. Bende bile sivilceler çıktı. Kullandığımız ilaçlardan olabilir.

X