Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha erken değil mi ya, neden erkenden yapıp kendinizi üzüyorsunuz? Bide 5 çıkmış belki artar. Kendinizi üzmeyin. İlaçlara devam edin ve iki gün sonra tekrar test yapın. Belki yükselir
Kimisinde çıkmış merak ettim :KK43: daha öncekinde de 2.18 çıkmıştı negatifti. 2 gün sonra test günüm bir de o zaman veririm ilaçlara devam ederim bakalım hayırlısı..

İsimEmbriyo bilgisi🐞YaşTransfer tarihiSonuç 🌹Cinsiyet❤️
Naz8684 Naz8684 3.gün embriyosu378 Nisan
N nimolik 5.gün embriyosu271 Nisan

@Ankalinka
5.gün embriyosu 298 nisan
O ozdenkocak88 5.gün embriyosu3429 mart🤰🌹🧿
@CicikusBulut 5.gün embriyosu 3711 nisan
@bamagirl89 5.gün embriyosu 3318 nisan
@evlimutlu21 5.gün embriyosu38
@sansll 5.gün embriyosu 266 nisan
@Nazelina 5.gün embriyosu 26
@Hilal24_ 4.gün embriyosu 7 nisan
@deniizzzzz6.gün embriyosu 3831 mart🤰🌹🧿
Matilda9 Matilda9 5.gün embriyosu 397 nisan
@Elaumut3.gün embriyosu34
@chemist80855.gün embriyosu 38
@masalperissi 4.gün embriyosu 306 nisan
Papatya1610 Papatya1610 3.gün embriyosu 3310 nisan
@Zdge3211 nisan
@Deniz3525 5.gün embriyosu326 nisan
@anneoluym5.gün embriyosu 3129 mart🤰🌹🧿
@cgdm123 5.gün embriyosu 335 nisan

Benide ekleyebilir misiniz 7 Nisan 2 adet 4. Gün embriyo transferi oldum yaş 33 🙏

Kızlar bir iki gündür vajinamda ve makatıma vuran hafif batma oluyor

Batmalar güzeldir 🥰🥰 belirti derler batmalar İçin inşallah güzel sonuçlar gelecek ben yarın hastanenin belirlediği ilk testi vereceğim inşallah güzel sonuçlar çıkar hepimize siz ne zaman test vereceksiniz
13ünde canım 😊 bekliyorum test günümü

Daha erken değil mi ya, neden erkenden yapıp kendinizi üzüyorsunuz? Bide 5 çıkmış belki artar. Kendinizi üzmeyin. İlaçlara devam edin ve iki gün sonra tekrar test yapın. Belki yükselir
Sizinle ben aynı gün transfer olmuşuz sizin kaçıncı gün embriyosu kaç adet kaçıcıncı denemenizdi

İyi akşamlar bende 1 nisanda 3. Gün embriyosu 2 adet ile transfer oldum yaşım 29 2. Denemem bugün 8. Gün sabah kaset test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi kzlar kafam çok karışık belirtide yoktu bu zamana kadar bugün akşam çenemde sivilce çıktı ve ara ara kasığım batmaya başladı nadiren 12 nisan test günüm
Tamm canım ekliyorum.Tedavin hayirli olsun. İnsaAllah sende pozitifleri görürsün 🤲

Şöyle ki transfer den sonra 3. Gün falan da küçük bir Yumurta akı gelmişti 7. Gün kan testi güzel çıktı ya dün gece de yumurta akı geldi oda baya büyük dü korkmadım degil
Korkma canim senin mercimek sana tutundu artık. Sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın insaAllah. Darısı bize artık. Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsun. Doktora serumu söylemeyi de unuttum ben.

X