Bebeğin etrafında kanama alanı var dün bnm de yoktu gece başlamış enfeksiyon kaynaklı dedi burda doktormYa geçmiş olsun, asagi yukarı aynı gidiyoruz ve aynı zamanlar lekelenme kanama vs yaşıyoruzbenim dün kontrolüm vardı herşey güzeldi… dün akşamdan beri yine lekelenmem var ama hemşirem aktif kanama olmazsa korkulacak bişi yok dedi… aktif kanama nasıl oluyor anlamadım sordun mu canım hiç? Senin nasıldı? 3 günde 1 prolutin vurulcam 2 hafta boyunca….
Ahhh çok cok geçmiş olsun… kendini kapatır hemen, iyi olmuş hastaneye yatmanBebeğin etrafında kanama alanı var dün bnm de yoktu gece başlamış enfeksiyon kaynaklı dedi burda doktorm
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah Kısa sürede toparlanırsın Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla al kucağına inşallah. Geçen hafta benimde vardı lekelenme enfeksiyon da var inşallah geçer seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsunBebeğin etrafında kanama alanı var dün bnm de yoktu gece başlamış enfeksiyon kaynaklı dedi burda doktorm
Çok teşekkür ederim Allahım hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinCanım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah Kısa sürede toparlanırsın Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla al kucağına inşallah. Geçen hafta benimde vardı lekelenme enfeksiyon da var inşallah geçer seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım kesildi şimdi serum antibiyotik tedavisi başladıAhhh çok cok geçmiş olsun… kendini kapatır hemen, iyi olmuş hastaneye yatmanbenim de kanama alanim vardı kapatmıştı kendini ama lekelenmelerim durmuyo.. insallah son kanamalarımız olur
Çok sevindim, bir daha olmasın insallahİnşallah canım kesildi şimdi serum antibiyotik tedavisi başladı
Evet merhaba genelde ama düşük hastaları benimde düşük doktorundan çok memnunum ben 2. Tedaviye başladım bileCanım bu doktoru düşük amh olanlar ıcınde onerıyomusunuz?
Teşekkürler canımEvet soguk zincir diye biliyorum ben resmini atayım benim ki nin biz fotosunu çekmiştik
Evet resmini görünce bende fark ettim 12 saatlik sanırım bende şöyle oldu benim doktorum bir kagıt verdi o hastanenin aciline gittim bu serum takılacak dedim onlarda biraz bekleyin çünkü eczaneye söylüyoruz onlar hazırlıyorlar buraya getiriyorlar size serum u takıyoruz dediler yani talep halinde hazırlanıyor hastanenin mevcut olarak elinde yokTeşekkürler canımbunlar gğnlük mü hazırlanıyor. Yani talep üzerine falan mı hazırlanıyor. Tarihi 1 günlük
Anladım canım bu resmini attığında izotonik su yazıyor. Bu intralipid serum mu resimdekiEvet resmini görünce bende fark ettim 12 saatlik sanırım bende şöyle oldu benim doktorum bir kagıt verdi o hastanenin aciline gittim bu serum takılacak dedim onlarda biraz bekleyin çünkü eczaneye söylüyoruz onlar hazırlıyorlar buraya getiriyorlar size serum u takıyoruz dediler yani talep halinde hazırlanıyor hastanenin mevcut olarak elinde yok
Transfer ne zaman olmuştu ben 25 nisanda transfer oldum 5.gün embriyosu 5 haftalık dedi doktor kalp atışı haftaya dedi alttan baktırmak istemedim6+4 üm kızlar çok şükür duydum kalp atışını çok net fasulyem büyümüş çok iyi dedi
Merhaba canım kanaman olmuş sanırım senin de nasıl oldu çok mu kanama alanı doktorun ne dedi şimdi durumun nasıl benim de başıma geldi de 24 saat hastanede kaldım kanama alanı büyük dediler ama neden oldu bişey demedilerÇıktım çok şükür evdeyim Allahım kimseye yaşatmasın sağlıkla kucaklarımza alalım inşallah
Merhaba geçmiş olsun öncelikle şuan da iyiyim serum ve iğne ile yok oldu kanama alanım tüp bebek doktoruma gittim bugün gayet sağlıklı dediMerhaba canım kanaman olmuş sanırım senin de nasıl oldu çok mu kanama alanı doktorun ne dedi şimdi durumun nasıl benim de başıma geldi de 24 saat hastanede kaldım kanama alanı büyük dediler ama neden oldu bişey demediler
Bende yeniden kanama başladı acile gittim keseyi sarmış kanama dedi yat dinlen ilaçları kullan dedi gönderdi vajinal de bakmadı karından baktı çok korkuyorum düşüyor diyeMerhaba geçmiş olsun öncelikle şuan da iyiyim serum ve iğne ile yok oldu kanama alanım tüp bebek doktoruma gittim bugün gayet sağlıklı dedi
Kırmızı kanama mıBende yeniden kanama başladı acile gittim keseyi sarmış kanama dedi yat dinlen ilaçları kullan dedi gönderdi vajinal de bakmadı karından baktı çok korkuyorum düşüyor diye
Evet taze Kırmızı kanKırmızı kanama mı
Benim kahverengi ydi ama bebeğin önünde pıhtı oluşmuştu ama şuan çok şükür düzeldi yattım 1 gece de 3 kilo serum ve iğneler yedimEvet taze Kırmızı kan
Benim ilk kanama da ben de yattım bi gece iğne serum düzelmişti çıktım eve geldim bir gün sonra tekrar kırmızı kanama oldu tekrar acile gittim bu kez hiç birley yapmadılar eve gönderdiler ve kanama halen devam ediyor azalmıyor daBenim kahverengi ydi ama bebeğin önünde pıhtı oluşmuştu ama şuan çok şükür düzeldi yattım 1 gece de 3 kilo serum ve iğneler yedim