Çok üzgünüm Rabbim kolaylıkla kucagına almanı nasip etsin inşallahMerhaba , ne yazıkki güzel haberler alamadım devamında ..
bebeğimin kalbi durmuş kesinleşti
Yarın kürtajım vardı fena hasta oldum iptal edildi. 10. Hafta olduğu için hastaneye yolladılar bakalım yarın belli olacak ne olacağı.
Sana hayırlı pozitifler almanı dileriminşallah güzel haberler alırsın.
Saol canım inşallah birdahaki sefere dediğin gibi …Canım çok geçmiş olsun, üzüldüm… sağlık olsun, biz elimizden geleni yapıyoruz, olmuyorsa vardır bir nedeni… insallah bir daha ki sefere güzel haberlerini alırız
İnşallah canım saolÇok üzgünüm Rabbim kolaylıkla kucagına almanı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canımMerhaba , ne yazıkki güzel haberler alamadım devamında ..
bebeğimin kalbi durmuş kesinleşti
Yarın kürtajım vardı fena hasta oldum iptal edildi. 10. Hafta olduğu için hastaneye yolladılar bakalım yarın belli olacak ne olacağı.
Sana hayırlı pozitifler almanı dileriminşallah güzel haberler alırsın.
Merhaba ben nakıllıyım anne olmak istiyorum prograf bende nakıl için kıllanıyorum yazınızı okuyunca şaşırdım organ red etmesın diye verılır bize bağışık baskılayıcı ne amaçla verıldıgını ögrenınce yazarmışsınızCanım ben estrofem i sabah iki akşam iki kullanıyorum progestan fitil i de sabah 1 öğlen 1 akşam 1 gece 1 şeklinde kullanıyorum bir tane paragraf adlı bir ilaç var sabah 1 akşam 1 de onu kullanıyorum oda sanırım organ nakillerinde kullanılan bir ilaçembriyo da organ gibi nakil edildi ya o amaçla veriliyor geri kalan tüm ilaçlar vitamin
Prograf banada ikinci transferimde verildi vücut verilen embriyoyu red etmesin mantığıyla veriliyor. Bende prospektüsü okuyunca organ naklinde kullanıldığını okuyunca çok şaşırmıştımMerhaba ben nakıllıyım anne olmak istiyorum prograf bende nakıl için kıllanıyorum yazınızı okuyunca şaşırdım organ red etmesın diye verılır bize bağışık baskılayıcı ne amaçla verıldıgını ögrenınce yazarmışsınız
Kiminde oluyor kiminde hiç olmuyor bende hiç belirti yoktu mesajla 3.gun taze embriyo adet olacak gibi ağrılarım olmuştu sadece göğüs hassasiyeti opudan sonra oluyor zaten kullanılan ilaçlardan dolayı belirtiye bakma canım o yüzden inşallah tutunmustur bebeğin gününden önce test yapma 10. Günden önce özellikle çıkmıyor moral bozulunca bebegide etkiliyor ister istemez rabbim en kısa zamanda kucağımızaa almayı nasip etsin inşallahSlm bnim transfermn 6 gunu hic belirtim yok sizlerde belirti oldumu yada olmamasi iyi birsey degilmi tecrubelerinizi bekliyorum ilk denemem dondurulmus 5 gun embriyosu
Hayırlı olsun bnmde erken gebelik testinde çıkmıştıAminn bugun dayanamayip yaptim erken gebelik testimde silik cizgi cikti net sekilde sonra normal kaset test yaptim cikmadi birsey 5 10 dk snra silik cikti onda
Ama ilaclardan olabiliyormus artik cmrtesiyi bekleyip kan testinde gerck sonucu gorucm ins gzl hberler alirimHayırlı olsun bnmde erken gebelik testinde çıkmıştı
Geçmiş olsun canım kronik sistit hastası mısınTatlı tuzlu dengeleyici serum dedi antibiyotik tedavisi de uygulandı bana o sırada geçmeyen idrar yolları enfeksiyonm olduğu için birde progestonun en ağır dozuydu
Böyle bir teşhis konulmadı şuanGeçmiş olsun canım kronik sistit hastası mısın
Sistoskopi oldun muBöyle bir teşhis konulmadı şuan
Ben de kronik sistit var. Biraz su içmesem anında yanmam oluyor. Gece yatıyorum sabah 5de idrar sonrası yanmam oluyor çok kötü oluyor. Doktorum cinsel ilişkiye izin verdi ama ben enfeksiyon korkusundan istemiyorumGeçmiş olsun canım kronik sistit hastası mısın
Hamile misin şuan canım bende ide kronik sistit varBen de kronik sistit var. Biraz su içmesem anında yanmam oluyor. Gece yatıyorum sabah 5de idrar sonrası yanmam oluyor çok kötü oluyor. Doktorum cinsel ilişkiye izin verdi ama ben enfeksiyon korkusundan istemiyorum
Evet canım 12+2yim ama ultrasonda 12+4 çıktıHamile misin şuan canım bende ide kronik sistit var
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallahEvet canım 12+2yim ama ultrasonda 12+4 çıktı
Tek canım, iki transfer edildi ama tek tuttu. Bol bol su içiyorum. Turna yemişi işe yarıyor diyorlar. Daha ona başlamadım ama alacağım. Ama bazen gece su içiyorum uyuyorum ama sabah kalkıp idrar yaptıktan sonra yanmam oluyor. Bol su içip dengelemeye çalışıyorum. Salı gün doktora gittiğimde söyledim bol su iç dedi başka bişey vermediMaşallah sağlıkla kucağına al inşallahCanım nasıl korunuyorsun peki sistitin nüksetmemesi için napıyorsun. Tek gebelik mi ikiz mi